Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 18. listopadu 2021 22:09

Anema Já si teda myslím, že tyhle malé děti můžou ty organizované aktivity vynechat, že je to do budoucna fakt vyznamne neovlivní. Jako kdyby jinde nepotkavala jiné děti, tak je to blby, to bezesporu. Ale asi bych nenapsala, že pak kvůli tomu neco nemusejí dohnat. 

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 18. listopadu 2021 22:10

betsey tebe tiež prajem,ech sa stojí otec dostane čo najlepšie. Dnes už je to dosť nádejne, pokiaľ sa do nemocnice pacient dostane včas, nemusí mať ani následky.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 18. listopadu 2021 22:11

crazydaisytaktiez silno drzim palce aby vsetko bolo ok.

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 18. listopadu 2021 22:15

crazydaisy A držím palce i muži. 

Nevím jestli si zvolila Lexaurin nebo panáka, zvládnete to. 

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 18. listopadu 2021 22:17

Anema já nevím.jak máš velké dítko, ale do tří let bych si extra starosti se socializaci nedělala. Zvláště pokud je plaché. Některé děti zvládnou kolektiv lépe až ve druhé půlce školkové docházky a nic jim neuteče. 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 18. listopadu 2021 22:18
Offline Gatita
8420 příspěvků moje polička 18. listopadu 2021 22:30

Anema nemyslim, ze by deti nejak poznamenalo, ze nebudou v batolecim veku chodit do krouzku. Tim bych se zrovna nestresovala. Ale kontakt s jinymi lidmi pro ne samozrejme dulezity je.  Krouzky nyni osekavame, v plavani budem pokracovat asi az na jare. Jinak se asi budu snazit pokracovat v normalnim provozu, vidat se s rodinou, kamarady a jejich detmi, posilat starsiho do skolky. Do statistik se bojim kouknout, ale na seznamu pred nedavnem psali, ze za pandemii u nas na covid zemrely 4 osoby 0-14 let. Ja bych byla po...i kdyby to bylo nizsi cislo, ale asi uz nechci drzet dale deti doma. Hlavne starsi syn uz ten predskolni rocnik dost potrebuje. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. listopadu 2021 22:43

Ja som mala dnes materské marieu doobedie :) Spali sme do ôsmej, vonku sice pekne ale nemala som navareny obed, výnimočné ani polievku zo včera, tak som sa hrozila ako pri tých dvoch navarim. A oni si vypýtali hudbu, pustila som im nejaký môj random playlist a zavreli sa do izby a tam sa cely čas sami hrali, dokonca žiadne hádky ani "mamiiii" sa nekonalo, stihla som aj upratať kuchyňu, umyť zem, sebe vlasy a prečítať noviny. Jako to sa u nás ešte nikdy nestalo. Je tu všetko nákazlivé, tak širim ďalej!

Offline Mohučanka
7301 příspěvků moje polička 18. listopadu 2021 22:53

Já už asi budu chodit jenom do vánočního vlákna minimálně do Nového roku, to se tak akorát dostanu na hranici životaschopnosti mimina

betsey crazydaisy moc držím palce. A věřím, že to bude dobré, oboje.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 18. listopadu 2021 22:55

betseyachjo, to je mi luto, drzim otcovi palce

crazydaisy pripojuji se a chci te uklidnit, deti narozene mesic pred terminem uz obvykle zadnou speci peci nepotrebuji, akorat pohlidat teplo, jidlo a zloutenku. Kdyby se rodilo akutnim cisarem, tak muze byt prvni hodiny trochu udychane a vyzadovat vetsi pozornost pediatru, ale obvykle ani toto nepotrebuji. Take moc drzim snase palce, at vse dobre dopadne

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 18. listopadu 2021 23:04

mnum Mohučanka dekuju

Offline Anema
1270 příspěvků moje polička 18. listopadu 2021 23:07

.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. listopadu 2021 23:24

Anema já si myslím, že malé děti se bez toho skutečně obejdou bez následků, ale ty 2,5 mi přijde takové hraniční. Ne, že by případnou i několika měsíční izolaci nedohnaly, ale už to nejsou malá miminka, ten jejich svět už je širší. Já letos zaujala postoj jako ty, staršímu už jsou teda 4 a toho už opravdu izolovat nechci. A v situaci, kdy starší chodí do školky, mi přišlo zbytečné chránit mladšího. 

Offline letfenixa
10688 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 00:42

betsey to je mi veľmi ľúto.verim, že to dopadne čo najlepšie

Offline letfenixa
10688 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 00:44

crazydaisy vám tiež držím palce, nevesta nech určite obťažuje odborníkov, manželovi veľa šťastia a tebe čo najviac kľudu

Offline dynda
7286 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 01:06

Evaeva 

Já souhlasím s tím, že ty malinký děti by měly do kolektivu, ale jak to mám ksakru udělat, když je u nás už asi 1/4 roku pořád někdo nemocný?

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 01:29
Reakce na Karja:

Anema Já si teda myslím, že tyhle malé děti můžou ty organizované aktivity vynechat, že je to do budoucna fakt vyznamne neovlivní. Jako kdyby jinde nepotkavala jiné děti, tak je to blby, to bezesporu. Ale asi bych nenapsala, že pak kvůli tomu neco nemusejí dohnat. 

já se priznam, ze jsem nakonec i rada, ze nikam nemusím, haha. Stačil mi popis kamarádky, která malem zacala chodit na plavání, než prisla série rymicek a nachlazení (takže nebyli ani jednou) a na cvičení (byli jednou)

ja bych chtěla chodit někam do sokola, ale tak od těch dvou let nejdriv 

kolektiv je super, nejlepší jsou ale děti kamaradek! 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 05:44

letfenixa dekuju

Offline stes
8788 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 07:46

Diky jeste jednou vsem za nazory ke covidu v tehotenstvi.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 07:55

Veľmi vám všetkým ďakujem. Dnes budeme mat informácie, ale verím, že v rámci možností to bude dobre