Resch já mám taky tři, nicméně tak úplně plánovaný to nebylo.
Ale jsou přesně po šesti letech, takže asi pohoda. Pravda je, že už jsou velký, nejmladší je na střední a já si stále užívám ten pocit, že už jsou velký!
Vše o těhotenství a dětech
Kora jakože mezi prvním a posledním je šest let nebo mezi každým? A ty máš tři takhle velké děti?![]()
Evaeva ne, mezi každým je 6 let. První jsem měla v osmnácti a třetí ve třiceti ![]()
Sranda byla, že když nejstaršímu bylo uz kolem osmnácti tak ho často někdo považoval za otce toho nejmladšího ![]()
Kora Znama ma s muzem dve deti na vysoke a treti se prihodilo s rozestupem asi 20 let
. Tam by tahle situace asi taky mohla nastat....
Kora No vidíš to, já celou dobu myslela, že máš dva kluky, kolem 16 let. Sakra, ty vypadáš ale dobře!!!!
Resch jo, holky budou o pět let přesně. Mně to nepřijde divný, protože my jsme se ségrou taky o pět let. Já bych to byla chtěla třeba o 3,5 nebo 4 (ale dřív spíš ne), no nešlo to ze zdravotních důvodů už od 15 měsíců prvního dítěte, ale to nikomu vysvětlovat nehodlám.
Jos moji rodiče jsou tvoji známý?
My byly se ségrou 20 a 15, když se narodila.
Evaeva Snad ne, jestli tvoje mama neni ARO sestra
. Ale jeste spoluzacka na gymplu to tak mela, ji bylo asi 19 a brachovi 17 kdyz meli segru. Spis je super, ze jde u nich i u tebe o stejne pary.
Makara tohle mi říkala kamarádka ze čtyř dětí, ale co těm dětem brání vytvářet koalice 3:1?
tak kdyz je jeden extra "kvitko", muzou se ti tri spolcit, ale u nepatologickych jedincu je prirozenejsi rozdelit se 2 na 2.
continuity Ted jsme meli on-line schuzky. Pry abychom to zvladli, tak pozvanku dostaly deti a taky ukol nas prihlasit. Tak jsem se nechala prihlasit do obou, abych teda mela aspon nekdy ucast.
Myrtila Ve FN Brno to šlo už před 12 lety, když jsem rodila. Měla jsem svou, ale souhrou náhod k porodu nemohla přijet, jen předala info asistence, která měla službu a dostala na starost mě. Ale musel si člověk vybrat PA, která měla částečný úvazek ve FN, aby mohla porod vést samostatně. To bylo kvůli zodpovědnosti porodnice.
Ono to slo prave pred lety, pak nejakou dobu ne, a ted zase par mesicu ano. Ja na to spolehala, protoze jsem prave mela info od kamaradek, co te asistentky vyuzily, ale v dobe meho porodu to bylo uz nejakou dobu zrusene. V te dobe to umoznoval jen ten Vyskov.
Karja dekuju
šestnáct je tomu nejmladsimu. A jsou to tři kluci.Tak jsi zas tak moc nespletla.
Kora tedy to jsi prekvapila.![]()
taky jsem myslela,ze mas jen dva.![]()
Resch Gratuluju a zavidim! Tri deti byl nas puvodni plan
Nakonec jsme radi za jedno, a jak uz tu padlo, blby kecy prijdou vzdycky. Ani nepocitam, kolikrat jsem si vyslechla i od tech, kteri vedi, ze mame vymodlene dite, ze ted jeste tu holcicku, a podobne ![]()
Resch gratuluji, tři jsou fajn. Jako čtyři prý lepší právě kvůli tem koalicím. Ale on každý počet ma něco
letfenixa tak to s tym babatkovskym obodobim si fakt nevycitaj, na mne bol syn zaveseny prvy rok doslova ako opica, travila som s nim postup e cele dni vmposteli, skusala som spat s nim v jednej posteli a aj tak to nevyriesilo tie separacky
. Skor asi tvoj maly vnima vsetko to nestastie co vas stiha v rodine a reaguje nan (moj nikdy nebol socialny, vzdy sa hanbil cudzich, spociatku aj rodiny a doteraz mu trva kym sa rozkuka,ozije a uvolni sa).
Kora ja som si to tu musela päť minút rátať a aj tak ti ten vek neverím! Tipovala som ti omnoho menej, vyzeráš fakt super.
My sme boli tri sestry a tri deti kvôli tomu nechcem, tie koalície fakt platia a štvrtá do partie často chýbala.
Jos to jo, ale ve dvaceti jsem už s dalším sourozencem nepočítala
Táty.bratr.ma.taky.tri.holky.s.jednou.zenou.ve.veku.5,18a19.
My jsme se nikdy proti té třetí nespolcovaly. Ale já jsem mladší o 8 a 6 let od nich, tak možná je to tím, že já bych třeba v pěti letech těžko pochopila ty teenagerovské intriky. Ale jako ta prostřední si se mnou vždycky hrávala, nikdy jsem nebyla nějaká lichá.
Gratuluju, jste šikovní! Já všechno srovnávám se sebou. Ve smyslu, kdo dá víc než já v nějakém směru (víc dětí, blíž u sebe, nemá žádné hlídání,....), toho obdivuju. Ale nejsem si jistá, jestli svůj obdiv pokaždé vyjádřím dost přijatelným způsobem. Taky vím o dost lidech, kteří nebyli plánovaní, i to o sobě vědí, tak třeba to je pak pro ně normální téma (a pro jejich rodiče možná taky)
?
Brala bych ty reakce spíš podle toho, jaký vztah s těmi lidmi mám. Kdo tě má rád, ten to určitě nemyslí nijak zle, kdo je v neutrálním vztahu, ten možná neví, co říct, a něco plácne.
Myrtila Děkuji za info. Vůbec jsem nevěděla, že to nějaký čas nešlo. Občas jsem svoji PA doporučovala dál a vždycky to klaplo. To se asi trefilo mezi to období, kdy to nešlo. Ono to zase ta populární v mém okolí nebylo, což teda vůbec nechápu. Já byla za tuhle možnost šťastná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje