continuity Tak ona pořád dělá ty marmelády a píše tam, že provozují kemp v Itálii. A dcera prý má už i sponzory.
Vše o těhotenství a dětech
Jos Jako schopna je, ale vadí mi ta prezentace.
tak sem prihodim zase kratky pribeh o vybavovani sa s lekarmi a uradmi. dnes som bola so synom u psychiatricky aby teda mohla napisat na zaklade vsetkych vysetreni oficialne cislo diagnozy pre urady. cakala som ze to bude rychlo vybavene ale trvalo to asi hodinu a pol nez sme si vsetko presli. predpokladala som ze ten papier prilozim k ziadosti pre urad a budem cakat na odpoved. potom som pre istotu volala na urad ze co vsetko mam prilozit k ziadosti na predlzeny rodicak a tam mi pani povedala ze najskor vsetky spravy a diagnostiky z vysetreni musim poslat na posudkove oddelenie a az potom ak mi to schvalia a dostane sa to k nej tak sa mi ozve ze mam podat ziadost samotnu aj s tym posudkom. no mna porazi... ono sa mi este kludne moze stat ze to neschvalia a netusim ako dlho to potrva. ale pani bola mila povedala ze tak po 1-2 tyzdnoch ich mam zacat otravovat aby si svihli ![]()
takze som dnes ako truba kopirovala vsetky spravy dvojmo pre urad a pediatricku a zanesiem to zajtra rano. dufam ze na poste budu mat obalku do ktorej sa mi to podari narvat![]()
este ako bonus dostal syn preukaz osoby s poruchou autistickeho spektra. takze ak by mal hystericky zachvat ze nechce nosit rusko tak ma vynimku. dufam ze tie situacie nebudu casto. zaroven by nam to malo skratit cas cakania v ordinacii na vysetrenie aj ked vsade chodim na konkretny cas tak to asi nevyuzijem
eless taky beh na dlouhou trat, koukam. Ten uredni siml je strasna vec. Tak at uz se to konecne podari dotahnout a dokopat prislusna mista ke schvaleni.
ziginka jezis to sem ani nedokazala docist, jaky jsou to kecy
ja skoncila u nadpisu, dal jsem uz necetla.
Ale tak to delaji vsichni ctenari novinek, ne? Takze cajk...![]()
Karja vždyť kemp jim vzal vítr.
Já teda několik provozovatelu kempu potkala a je to spíš koníček než výdělek, když to zrovna nejsou Pasohlávky.
continuity No, já si právě myslím, že mají nějaké pasivní výdělky.
ziginka dostala jsem jeji 2 knizky na vanoce a uz to se nedalo moc cist, uz tam byla takova povysena, ze jen ona to dela dobre
Jos continuity Karja Paní měla kavárnu v Srní na Šumavě (prodáno). Vydala několik knížek. Jednu dobu jí bylo všude plno. Bohužel, ze všeho co psala (na webu, knihy neznám) jsem měla dojem, že je všechno kolem špatně... Trochu jsem se divila, že se vrátili zpět do ČR.
Malenge děkuju za ty Keeny, nakonec jsem Basin koupila aspoň mladšímu, zřejmě poslední číslo, které se ještě prodává, a dokonce jen za 999! A staršímu jsem vzala nějaký model na "zimu ve městě", on totiž zimní má, ale jsou mu akorát a určitě nevydrží celou zimu, tak ke konci zimy/na jaře tyhle nové jako když najdeme! Plus má sněhule Demar. Tak snad je zima vyřešená.
Prosím vás, ty děti, co už samy chodej, jsou taky ochotný chvíli někde stát, nebo furt visej na svy nebohy matce? Karja prosim neodpovídá!!!!
bublifuk ale ty marmelády měla fakt dobrý, parkrat jsme se před několika lety na Srni stavovali
Potrefenáhusa stát rozhodně ne, chodit ano ![]()
Potrefenáhusa jak to myslíš? Jakože tě nechá vařit a bude třeba stát vedle tebe a "pomáhat"? Tak to jo. U nás se to věšení se na matku s chůzí hodně hodně moc zlepšilo. Ale určitě to bylo i mentálním pokrokem.
Potrefenáhusa co cekas za odpoved? ![]()
Bud zdrha uplne jinym smerem, nez bych chtela, nebo visi na me a knuci, ze chce chovat. Z cehoz ji obcas na chvili zabavi treba rabovani regalu v obchode. Nikde chvili nestoji
Pinot Noir Evaeva Zuzuli i chvíle je dobra!!!rabovani šuplíku je na moc malou chvilku
Pinot Noir moc rada! viděla jsem, ze ta malá čísla ještě maji, za tuhle cenu je to úplně skvělý kup, doufam, ze budete spokojeni.
ziginka ten clanek mi uz vcera poslala kamaradka a dlouho jsme nad nim debatovaly. Nejak mi nevadi domaci vzdelavani, priprava na olympiadu, malo hracek, zdrave jidlo... Ale ten pristup, jak vsechny ostatni deti jsou vlastne looseri, protoze treba neberou treninky dostatecne vazne a blbnou tam. Nepustim dite z bubliny, aby ho nikdo neovlivnil. Aby mohlo jen dal zit muj zivot a ne svuj vlastni ovlivneny i jinymi lidmi a nazory? Co kdyz dcera nebude chtit na olympiadu? Co kdyz se nekvalifikuje? Jak se z takove bubliny hledaji pratele a v budoucnu partner? Vazne to bude jedine dote na svete, co ae v puberte aspon trochu nevymezi vuci rodicum? Nebo nebude vedet jak, protoze v bubline se to nedela? Same otazky. Koukam, ze dneska tam uz i odpovida v diskuzi. "Děti naše nežijí za ZDÍ, a už dnes se diví, co vše se mimo naši bublinu děje a dělá. Nic dobrého jsme v tom ale nenašli my, ani děti." "Věřte, že děti stavíme rovně proti jiným názorům, učíme je hledat cestu a nesejít, ale k tomu nemusí trávit hodiny střetáním se s chováním dětí v běžném celku, s chováním, které povětšinou nic dobrého negarantuje, nenese, ba naopak. Stačí společné tréninky ve skupině, kde 80% dětí zlobí, půlka mluví sprostě a interakce vznikající je vskutku… na pováženou. Přeháním? Možná, ale jen křičící je slyšet. Však i Bůh potřebuje zvony a Kofola reklamní prasátko. A máte ke konci jednu velkou pravdu, jak jsem zmínila úvodem, naše rodina nedává názory mnohých. Máme to takto pohodlnější :-) ano. A obráceně to platí též, viďte?"
Zuzuli Já z toho mám pocit, že ty děti jednou hodně narazí, až se stretnou s realitou. Přesně, že jim někdo bude sprostě nadávat (jak doslova tak obrazně) a ony se nebudou umět ani vymezit. Vymezovat se podle mého v takovém rodinném modelu neumí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025