letfenixa Tak snad se malý brzo vymarodi. Chápu te, člověk se musí trochu okyslicit!
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa no ta tma je naprd! Já tohle období nesnáším!
Myrtila To o tý kombinéze jsem jako nečetla!!
Syn bude do konce zimy nosit 92 a má to befelem.
Jinak všem děkuju za tipy na body ve ve velký velikosti, ulovila jsem nějaký 98 do zásoby a doufám, že mu chvíli ta 92 vydrží. Ale je fakt, že teprve před týdnem jsem vyřazovala jedno rostoucí body z Lindexu ve velikosti 74.![]()
Len Housatko porad ty lindexovy body 74 nosi. A jedny teplaky 68, co je má od lonskyho září, ale v těch už vypadá fakt trochu jako ze sirotcince. Lindex kombineza ji je 80 akorat, zimní má 86 a dost v ni plave, ale maj to větší
Nekde jsem k tem body videla prodluzovaci kousek s patentkama, ze se to nacvakne a zvetsi velikost /delka. Ale asi to bylo u tech s kratkym rukavem, u dlouhych by asi byl problem, myslim, ze spolu s telem detem rostly i ruce ![]()
Kokoska ja som to predlzovatko kúpila a tie patenty buď nedržali vôbec alebo až moc, že som pri otváraní vytrhla aj kus látky ![]()
Kokoska on ten lindex má u některých i dlouhý ohrnovaci naplety
js mám ten extendor k vlnenym body, ale přijde mi to trochu nepohodlny, plus teda u nás pak bejva problém i v šířce
Mrakoplas a tim nocnikem to u nas bylo stejny. Vzdycky jsem ho svlikla a on odmital cokoliv a nosil mi plinu, at mu ji dam a pak se nekde pocural. A pak cvak, najednou to pred mesicem seplo a kdyz je nahatej, chodi si sam na nocnik a sam ho i chodi vylejvat do zachodu!:D ale jakmile mu dam trenyrky, tak to do nich pusti....tak cekam, az se i tohle spravi samo![]()
711990 je dobrý! Ale na zimu nic moc varianta to nahatý dítě:) Mladší se to naučil nečekaně brzy, ale odmítá se sám svléknout, když kaká, tak tam s ním musím čekat,... Na samostatnosti mu to rozhodně nepřidalo.
Prosím vás softshellky unuo mám zobrať veľkosť 86/92 alebo 92/98 ak syn nosí 92? Aby mu vydržali celú zimu ale zas sa o ne nepotkynal. Som samozrejme zaspala a nikde nič skladom, aj bazáre vyrabovane ![]()
711990 no nás má zjavne k nočníku nejaký odpor, odmieta sa čo i len priblížiť. Raz v lete sa mi tam vycikal postojacky ale asi sa neskamaratili..
Mrakoplas starší se odmítal k nočníku přiblížit, když pochopil, o co tam jde, a zároveň asi dobře věděl, že to zatím neovládá. Jakmile byl ochotný si sednout, za chvíli to uměl. Třeba je to i jeho případ.
Evaeva no ja som skúšala aj do vane (tam sa často vycika keď sa ide sprchovať) ale proste jak má pocit, že po ňom niečo chcem (netlacim, len ponúkam), tak sa zatne. On je taký baran, keď sa mu niečo nepáči, založí trucovito ruky a otočí hlavu bokom a zahlasi: nie!
. A už s ním nepohnes.
Mrakoplas no já to chápu, podle mě nechce, protože to ještě neovládá a ví to.
Potrefenáhusa Mne ten extendor prijde naprd, body konci nekde v pulce zadku a pak pokracuje jen pruh latky. Synovi koukala cela plena. Jinak taky mame jedny gate z Crawleru uz od narozeni. Velikost 62, nejdriv to nosil prehrnute, a do nedavna se do nich jeste vesel, ale uz taky vypadal jako z chudobince
. Jinak castejsi stav je, ze dam nove gate a za mesic vyrazuju...
Evaeva jako neni to idealni, ale nemame doma zimu, stejne chodil v pline a tricku, tak ted ma holt i holej zadek:D
Myrtila no hlavne bodycka pro takovy giganty uz se nedelaj ne?:D
Ta z Lindexu jsou pružná, ta pořád stačí ![]()
DruI No úplně přesně takhle jsem se radovala, že mám o dva roky starší neteř narozenou taky v listopadu, tak po ní budem aspoň nějakou dobu dědit - no vydrželo to do února, pak vyrostl z jejího oblečení, co měla v roce, a pak už tam byly samý šatičky![]()
DrowRanger Haha, to to příroda dobře zařídila, abychom se na porod těšily, co? ![]()
Ty jo, ten konec, hlavně u druhého byl strašný, strašný! Soucítím hluboce, snad už ti to rychle uteče a budeš si tady stěžovat na nějakého nespavce...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje