Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 21:21

711990 no, ani ne, podle mě jsou trochu menší než 104, nosil tu zimu po druhých narozeninách.

Offline tina
6236 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 21:22

c&a má taky body min. do vel. 98

Offline DruI
5464 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 21:26

Myrtila Hele já se radovala, že budu mít obě děti narozené v červnu, takže na druhé krásně využiju všechno zimní oblečení, co mi zbylo po prvním. No a syn je v šesti měsících velkej jako byla dcera asi v roce a tak je mu to, co tu po dceři mám buď už malý, nebo ještě velký :o)

Offline Pinot Noir
29514 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 21:27

Viktor nosí body vel. 98. Ale všechno je staré, takže dost seprané na o dost menší velikost. K odložení plenek se nemá, takže nejspíš budu brzo shánět největší možná body!

Offline dzizisketa
8827 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 21:29

Pinot Noir

Já na body už od té 98 rezignovala. Normálně nosí trika i s plenama. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 21:30

Pinot Noir ty z Tchiba jsou štíhlá, ty by mu mohly být dobře, koukni se tam. Já jsem tam tenkrát koupila nějaký balík po pěti.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 21:37

dzizisketa náš nosí síce len 92, body teda niektoré aj 86 ale tie už nemienim dokupovať, nosí aj trička. Plienok sa tiež neplánuje zjavne zbaviť. A som rada, že nás je tu takých viac, aspoň tak nestresujem. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 21:38

dzizisketa Ja se priznam, ze kolikrat ma syn sice body ale u toho sidla ani nedopinam mezi nozickami a ma to proste pres kalhoty/puncochace. A asi uz pomalu s body koncim. Evaeva Jj. Tchibo je na hubena mimina. Ale me porad (a uz jsem trapna) prijde zazracny Lindex. Syn ma porad 72 a pritom jine znacky uz 80 i 86 a neco i 92 (taky trika pres pupek)

Offline tina
6236 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 21:43

Jos já teď bodýčko dcerce taky nezapínám a má ho přes den normálně přetažený přes legíny, abychom stíhali nočník, když to je na poslední chvíli.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 21:57

Jos na mě je lindex na trička a podobně drahý, půlka těch věcí skončí s nevypratelnými fleky, tak jsem ráda, když to bez výčitek vyhodímJá dávala body ráda v zimě, že jim nestáhlo na záda. V létě je nenosili, co chodili.

Offline Len
2670 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 22:14

betsey Je to jen období je moje mantra! Nedávno jsme se s mužem bavili o možnosti druhýho potomka a řekl mi, že se mi po zkušenosti se synem ani neodvažoval druhý dítě navrhnout.

Já si právě nedovedu představit, jak bych například uspala dvě děti, pokud by mladší bylo ze stejnýho těsta. Dáváš mi naději, že se to zlepší!

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 22:16

Boze, dostavam sa do stadia, kedy uz fakt nechcem byt tehtona a chcem mat porod za sebou. Uz neviem sediet (boli ma brucho a chrbat), lezat, v nici spavam prerusovane 3-4 hodiny, lebo viac sa mi neda. Nic mi iz nechuti, mala sa hybe x krat za den ako votrelec a teda boli to tak, ze mam az slzy v ociach. Nic uz nevladzem, zadychavan sa aj pri telefonovani a navyse mam neskutocnu potrebu upratovat a reorganizovat byt a vobec nevladzem. A ako bonus mi mravcia nohy z nedostatku magnezia a v noci mavam krce v bokoch a bedrach. Dva tyzdne dozadu som poriadne ani nevedela, ze som tehotna a zrazi takyto zosup...keby som aspon vedela kedy to pride, aby som si mohla odskrtavat dni .

Offline Pinot Noir
29514 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 22:16

dzizisketa on má v těch 98 ještě trochu rezervu, a to i v těch sepraných. Tak snad na větší už nedojde. Dávám mu teda jen body-tílka, hlavně na spaní je to fajn pod pyžamo, protože se odmítá přikrýt. 

Offline dzizisketa
8827 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 22:16

Mrakoplas

Rosťa už si chození na nočník doma za bdění menežuje sám, už mi ani neříká. Pleny nosí na spaní a ven, protože venku má plné ruce jiné práce a pro mě je to v tomto počasí i snazší, než se ho v lese nebo na hřišti snažit rychle převléct. 

Offline Tabea
7752 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 22:20

dzizisketa Bruder rozhodne doporucuju. Mají ty věci i dost bytelný. 

Offline Len
2670 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 22:22

dynda Díky, něco takového vlastně dělám. Nedokázala bych uspávat v kuse x hodin, po dvou třeba odnesu malého vedle, nechám ho si hrát a chvíli dělám něco jiného (kupodivu v tyhle chvíle se ani nedožaduje pozornosti jako obvykle a nechá mě vydechnout), ale pak když vidím, že je zas dost unavený, tak jdu uspávat znovu. Ranní dospávání nehrozí, vstává teď skoro přesně chvíli po sedmé, ať spal jakkoli špatně nebo dobře. 

Musím ale zaklepat, dneska spal fakt skvěle. Dopoledne půl hodiny a odpoledne přes hodinu v kočárku, když ho hlídala mamka. Večerní uspávání bylo překvapivě v klidu, i když trvalo hodinu. Asi vážně stačí si tu postěžovat.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 22:26

dzizisketa náš zase vydrží aj pol dňa necikat keď nemá plienku a je aj rad bez nej ale odmieta si sadnúť na nočník, záchod, po stojacky..proste to nakoniec pusti do treniek alebo čaká kým pôjde poobede spat a dostane plienku. Vôbec neviem ako ho namotivovať, aj starší sa snažil a nič (ale všetko ostatné po ňom samozrejme opakuje!) :)

Offline Len
2670 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 22:27

DrowRanger Hodně sil, už to nebude trvat dlouho, i když se to teď zdá nekonečný. Zkus miminko poprosit, jestli by se už nechtělo narodit, mně to zabralo.

Offline letfenixa
10778 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 22:53

Ubíja ma tá tma. V škole som celý čas v respiratore a potrebujem sa prevetrať. A keďže syn nie je fit, tak ho vyzdvihnem u našich, tam upracem niečo a ideme domov a už je tma. Žiadne prevetranie

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 22:57

711990 tříletá příšerka má na letošek kombinezu 92ale beru to tak že Lindex je prostě větší. 

DruI na příští zimu se ti to srovná.  Mám taky dvě letní děti, první nedorostlé, druhé prerostlé, takže co příšerka nosila v zimě kdy ji byly 2 a něco,  nosí teď krtek když mu je 1 a půl.