Evaeva my máme taky permanentku a ještě pár vstupů zbývá, třeba to domluvíme jindy. Myslím, že kluci si docela rozuměli, K. by určitě byl za parťáka na prolejzačky rád. Ty zvířata jsou tam jen tak pro mě, jeho zajímá zejména hřiště, běžecká dráha s měřičem rychlosti a cukrárna s dortem a džusem :-)))
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek bylo by to fajn, ale musela bych to promyslet s dopravou, pro nás je to mhd celkem štreka:( Ale klidně můžeme třeba do hvězdy:)
Nechcete mě některá zbavit kombajnu? Za přijatelnou cenu, stav výborný, máme dva.
Místný matky nechcou pustit chlup, nemůžu všechno dávat zadarmo.

Pinot Noir Zuzuli 9-36 nebude zbytocna? s rozmermi problem nebude len teda ozaj sa da pouzivat do 25kg 5 bodovy pas? napriklad na prilezitostne kratke jazdy v autach mojich rodicov ma len podsedak lebo podmienky nan splna ale musim sediet vzadu pri nom aby nerozopinal pas. bolo to lacne riesenie lebo nemam nervy prekladat nasu tazku 0-18 otocnu a montovat isofix alebo kupovat dalsie sedacky. vo svojom aute chcem radsej klasicku autosedacku a pokial sa bude jazdit na dlhe trate inym autom tak vtedy to treba prehodit to je jasne.
jedine co som nasla boli 2 druhy pasov
prvy co sa montuje na kriz.
druhy ktory nastavi pas tak aby nesiel cez krk. ten by som vyuzila urcite ale stale mi ziaden z nich neriesi problem rozopinania. sucasnu 5 bodovu sedacku podrzim co najdlhsie v ramci bezpecnosti a potom sa uvidi. mozno dostane rozum dovtedy
Naše dítě skokově hodně povyrostlo a zimní kombinéza, kterou jsem mu kupovala přesně před měsícem s tím, že mu snad vydrží celou zimu, mu je úplně, ale úplně těsně. A samozřejmě tím vyrostl i skoro ze všech kalhot. Takže máme listopad a já na cestě druhou letošní vatovanou kombinézu a patery tepláky. Tohle skokové prodlužování dítěte mě i po roce pokaždé zaskočí. A cthěla bych mít po kom dědit zimní oblečení!
Myrtila tyjo to mas nejakyho dlouhana! Tonda nosi porad leginy a teplaky z lonskyho podzimu:D
Jů! Zkonzultuju to.
711990 No, strašná žížala to je! Ta kombinéza je 92, dost jsem váhala, jestli další vzít 98, nebo rovnou 104
Nakonec jsem vzala tu menší, kdyžtak za měsíc zase seženu něco dalšího.
711990 mladší je nějaký pupkatý, takže teď nosí kalhoty 86/92 a trička má některá i 98/104, aby mu to bylo přes břicho
Některá.tricka.ma.starsi.taky.104.uz.vidim.jak.pristi.rok.kupuju.vse.dvakrat![]()
![]()
Nevím, kolik času s tím uspáváním a spaním syn stráví v posteli. Nám v podobné situaci pomohlo nenechat dospávat třeba ráno. Jako třeba jsi přes den uspávala od 10 do půl 3., tak zkrátit na normální dobu spánku. Jestli máš pocit, že by měl spát dvě hodiny a začneš v 10, ve 12 končíte a jdete něco dělat, i kdyby vůbec neusnul. Stejný princip přes noc. Jestli má spát cca 11 hodin, v osm začnete a v sedm ráno se vstává, bez ohledu na to, kolik hodin opravdu naspí. Nám tohle zachránilo život, když se rozbil spánek dcery. Mělo by to dítěti nastavit časy pro spaní a bdění, u nás se to začalo lepšit po 1! dni, do týdne už bylo vše naprosto OK.
Jů! Zkonzultuju to.
Jů! Zkonzultuju to.
tv
Jů! Zkonzultuju to.
Prosím pěkně, zkonzultuj..je to velká potvora, ber to v potaz. Ale dá se to rozložit, pak je to skladnejsi.![]()

Myrtila tyjo to je fakt husty, Tonda ma na letosek kombinezu 98 a je mu velka![]()
711990 No, my mame fakt dlouhana!
A proto nemame po kom dedit obleceni, ma stejnou velikost jako deti kamaradek, ktere jsou ale i o 2 roky starsi ![]()
Myrtila to je teda smula ale:D
711990 No stve me to, nebudu lhat
Byvala bych mela vsechno bez prace, me to nakupovani bodycek a teplaku zas tak moc nebavi.
Myrtila no hlavne bodycka pro takovy giganty uz se nedelaj ne?:D
711990 Tchibo dělá do 98/104
kupovala jsem je na staršího, no a mladší se odplenkoval a tím pádem je nevyužije.
Evaeva :D tak to musej bejt poradny body teda!:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje