Karja chci je sestěhovat už od prázdnin, protože oba celkem dobře spí, ale zkusila jsem to 2x a pokaždé je zase rozhodila zpátky, takže s mužem stále spíme každý s jedním dítětem, akorát si je střídáme. Oni sice spí celou noc, ale občas pobreknou, nebo příšerka mluví ze spaní a zatímco teď jen hodím ruku vedle sebe, nebo v polospánku nějak slovně uklidním, tak abych vstávala, chodila uklidňovat do pokojíku, řešila jestli ve probuzený i ten druhý...... tak to beru tak že máme za sebou s mužem spoustu let společného spaní a ještě nás spousta let čeká,tak to holt ještě nějakou dobu zvládneme takto ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Vari Tak ještěže máte tolik pokojů![]()
Karja Vsak jo, nejpozdeji za 18 let pomazou nekam na kolej. ![]()
Sairon tak naši jsou sestěhovaní, ovšem i se mnou. ![]()
Pinot Noir na tebe jsem si vzpomněla pro psani toho příspěvku
já tam s nimi byla týden a už se mi nechtělo ![]()
Myrtila Ja vedela, ze me urcite dostihne karma za to, jak jsem se dlouho branila detem, takze porizeni nemovitosti aspon se ctyrma pokojema byla nutnost. A to nemluvim o psovi, kterej mezi pokojema statecne pendluje, aby nikdo nebyl ochuzenej o jeho pritomnost. ![]()
No to dělá pejsek správně. Rosťa si Bonnie na odpolední spaní volá, když už tam na nás nečeká sama předem.
Vari pendlujici pes je u nas obcas katastrofa, protoze ac muz se rano snazi vstavat potichu, tak pes je rano radostny jak kdyby jsme prave prijeli po mesici pryc a vzbudi je skoro vzdy... A kdyz skace po schodech dolu, tak to je kraval ze by ji jeden prizdil nejradsi.
Jinak u nas ted meli byt na vikend ti,, kamaradi,, co za bezdetna resili ze se moc nezapojuju do uklidu a tak. No tak ji se sem nechce, protoze dite zvraci, a rada by si uzila akci aniz by byla nevyspana a musela se porad starat o dite, a na spolecnou vanocni dovolenou v teple vlastne uvazuje taky jestli jet, protoze to pro ni nebude dovolena atd... A ze houpat na 2 metrech v aute neni dovolena, ale galeje. Uaaaaaaaaa....
Včera jsme si byli v knihovně půjčit Albi tužku a myslím, že dárkové portfolio budeme muset ještě rozšířit o ni. Hodinu! si tam s ní četl jednu knížku.
rasaNori Jak popisujes tu kamaradku, tak ji ale uplne chapu
. Ale asi karma
Jos hele po dvou detech me timhle fakt nedojme:D
rasaNori až bude mít dvě, tak to bude vidět zase jinak ![]()
rasaNori Tyjo,já ji taky zcela chápu a zvracejici dite asi fakt na party nechcete, ne?
Potrefenáhusa o tom ze malej blije tohle fakt neni, spis trosku ta karma, jak pise Jos
Me to je jedno, jen jsme kvuli tehle dame prekopali komplet 2 vikendy, misto akce i rozdeleni mistnosti v dome, a vicemene jsme uzavirali sazky jak moc predem se z akce omluvi. Ale abychom kvuli ni prekopali dovolenou, to teda ne.
Ehhm, takže so školkou mam smolu. Do škôlky môžu ísť od zajtra iba deti očkovaných rodičov, ktorí nie sú doma, ale chodia do prace ![]()
betsey no tyvole to je drsny
betsey to je děsný, pevne nervy, myslím na tebe ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje