Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
42029 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 10:20

Karja já jsem dnes hotová uz teď a to je deset pryč a čeká mě dalších sedm hodin v práci a zatím nevím, co bude večer potřeba s dětma. 

Včera jsem seděla večer na třídní schůzce a do desíti se učila se starší Zeměpis. Angličtinu s mladší delal muž, dnes s ní půjde na test, ich nemusela já, naštěstí má teď dva dny volno. Ale od pátku je tři dny od rána do večera v práci. Neskončí to nikdy!

Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 10:20
Reakce na Karja:

Všichni ještě čekáte na to dítě, které všechny radily umlčí:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2021 10:22

Pinot Noir no my často ještě spímemuž se sám nabídl, že bude ráno vodit, abych nemusela oblékat dvě děti. Starší často chodí po obědě, čtyři hodiny bych venku asi nevydrželaMě.spis.zarazilo.ze.si.psala.ze.mozna.budete.potrebovat.hodinu.casu.to.mi.se.dvema.prijde.spis.malo.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 10:24

Pinot Noir ich iba to čítam už mi je úzko, nás obliekanie čaká práve teraz a bude to to isté! Sedím tu na gauči a odkladám to čo to ide.

Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 10:24

Evaeva no já myslela hodinu na to samotné oblékání.

Offline continuity
42029 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 10:25

Evaeva nikdy jsme nepotřebovala víc než hodinu. A jak mám dvě sovy, tak se to už taky naučily dělat tak, aby jim to ráno zabralo co nejméně času. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2021 10:27

Pinot Noir tak to jo

continuity mě jako sově to právě trvá ráno dlouho, protože různě usínám na záchodě, zamyslím se u snídaně a tak. Zkrátka nejsem ještě nastartovaná. S dětmi se to teda zlepšilo.

Offline Myrtila
5129 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 10:28

Potrefenáhusa Zuzuli Pinot Noir A prosim vas, jsou ty magnety podlepene tou magnetickou plochou (nevim, jak se to jmenuje), nebo je tam prilepeny normalni magnet? Z te rubove strany to neni snad nikdy nafocene. Ptam se, protoze jsme dostali nejake drevene detske magnety, ale na nich je normalne prilepena mala pecka, prumer asi 1 cm, coz rocnimu diteti dat nemuzu. 

Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 10:33

Myrtila je tam právě ta ploška po celém rubu, bezpečné i pro prcky.

Offline continuity
42029 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 10:33

Evaeva můj muž je z nás sova největší a byly časy, kdy mu to trvalo asi 8 minut. Teď si dává ráno kafe, takže asi 20. 

Mě nejdýl trvá se vyhrabat z postele, kolikrát i 20 minut. Já ráno nesnídám, takže ten zbytek je už rychlej. 

Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 10:34

Myrtila ty djeco jsou podlepeny celá plocha

Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 10:38

Karja naše babička je neprustrelna, dneska jsou mladý blby doktoři, co nicemu nerozumej, školy za nic nestojej.  já ji posílala i odkaz na polikliniku prosek, kde to maj dobře vysvětleny, ale bylo to zbytecny. My se teda naštěstí nevidame často, ale ty rady někdy...ted naposled to bylo, ze bysme měli začít dávat skolkovou stravu, aby to to ubohý dite ve školce jedlo (marmeladu a kakao prej) (to bylo diteti něco málo přes rok, do školky se zatím fakt nechystá)

Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 10:40

Potrefenáhusa ty jo, za rok a půl ještě nebyla marmeláda ve školce ani jednou. 

Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 10:44

Tak teď jsem viděla teda dobrej mateřskej zkrat! Paní vystupovala z nízkopodlažní tramvaje a tlačila kočárek před sebou!!! Samozřejmě vpředu ta malá kolečka, takže předek zapadl mezi tramvaj a ostrůvek a kočár se převrátil dopředu, dítě (takové pololežící ještě mimino) obličejem na ostrůvek. . Naštěstí zapnuté ve fusaku, tak nedopadlo úplně na zem. Tipuju to na první cestu MHD s kočárkem.

Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 10:45

Pinot Noir to rikam, ze jsou ty rady k nicemu!!!

Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 10:46

Pinot Noir tema předníma koleckama napřed vystupuje strašná spousta lidi, ono k tomu ty nízkopodlažní tramvaje asi trochu svádí 

Offline Zuzuli
3649 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 10:47

Myrtila podlepeny, preklizka a natisteny karton. Nektere uz dostaly i koupel a zatim vsechny drzi, nikde se neodlepuji. Chystam se prikoupit jeste lesni zviratka. Ja tyhle vybrala proto, ze jsou zviratka cela, byt na casti jako to djeco, tak uz jsou asi poztracene. 

Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 10:49
Reakce na Potrefenáhusa:

Pinot Noir tema předníma koleckama napřed vystupuje strašná spousta lidi, ono k tomu ty nízkopodlažní tramvaje asi trochu svádí 

​Fakt?! To by mě v životě nenapadlo.

Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 10:50

Zuzuli Djeco má ty jedny taky vcelku. Ty na části jsou zase hodně velký. Ale dite je teď sundava a vozí nakladakem, tak jsou taky leckde

Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 10:52

Pinot Noir no já s našim terénním kočárem taky leckdy sjizdim obrubniky prednima napřed, s lehkým do města to fakt nejde