PotrefenáhusaJe to zajímavé, ale já čím dýl jezdím s kočárem, tím míň si na eskalátory troufám.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa nesmí? (Na Smíchově) Já tam jezdila často a ráda
mě vždycky vytáčelo čekat na výtah, normálně jsem používala v metru eskalátory. Akorát teda na výstupu z metra u práce jsou jen pevné schody, tak tam jsem vystupovala o stanici dřív a došla to pěšky.
Mohučanka no na takový ty placaty, jak jsou hned u vchodu z anděla se nesmi, je to škrtnuty dole na tom eskalátoru. Já tam v létě prave jezdila fakt často, protože jsme si dávaly sraz s kamarádkou v tom parku nad tím a chodily pak na petrin, skrz tu lavku, co vede z prvního patra
Potrefenáhusa aha, to vůbec nevím. Jezdila jsem po těch placatých fakt furt. Myslela jsem si dokonce, že je udělali placaté, aby to bylo vhodné pro kočárky.
Mohučanka jo, on po tom ten kocar narozdíl od nákupního vozejku jede
Mohučanka já jsem jezdila v metru často eskalátorem, protože výtahy v těch stanicích nebyly. po schodech jsem uměla vyskákat, bydleli jsme v přízemí v baráku bez výtahu, ale z jedné strany asi deset schodů, z druhé jedno patro, tak jsem to měla celkem natrénované. Jako když těch schodů bylo hodně byl to hroznej vopruz ( to je lepší výtah nebo eskalátor), ale když nebylo zbytí, přišlo mi to i pro mě jednodušší než někoho otravovat a doufat, že s tím kočárkem v ruce nezakopne.
Určitě tu je někdo, kdo ještě neobjevil vánoční diskuzní vlákno, tak dám příspěvek ještě i sem. Zejména pro pražské rodiny s menšími dětmi doporučuji dnešní okýnko adventního kalendáře od Mětské knihovny v Praze.
(A kdybyste se vydali hrát, tak mi napište, jak se vám to líbilo, hru jsem připravovala já :)
Nedavno jsem jednu pani chtela varovat, aby vystupovala z tramvaje pozadu a sproste ma nadavala, ze ona je BABICKA a at drzim hubu
tak misto toho si nabila hubu ona i s ditetem...
Mohučanka ono se nesmí ani na normální eskalátory. Já používám s klidem oboje
Já se bojím spíš míň než by bylo záhodno. Asi jak žiju celý život v Praze. Kolikrát se mi taky stalo, že mi někdo nabízel pomoc, i když nebylo potřeba. Naopak se mi ještě nestalo, že by mě někdo odmítl.
Potrefenáhusa Zuzuli Pinot Noir ziginka Děkuju! Z tohoto už něco vyberu
Mám to úplně stejně, ale úplně.
Mě taky nikdo přímo neodmítl, ale jednou na konečné autobusu všichni spolucestující rychle vystoupili a prchli a já zůstala s velkým kočárem vevnitř sama. Řidič nic, jen čekal (byl strašně tlustej). Naštěstí šla kolem parta cikánů, a ti mi pomohli velmi ochotně.
žluťásek děláš hry pro HraVýlety? ![]()
Mohučanka tohle je první, chtěli jsme pilotně zkusit pro knihovnu interaktivní hru přes aplikaci. Kdyby se to osvědčilo, mohli bychom s nimi spolupracovat. Zatím se mi ale zdá, že rodiny u nás dávají přednost spíš klasice na papíru s tajenkou a tužkou :)
continuity v takovych pripadech (nastesti se to stalo jen ojedinele) jsem z kocaru dite vytahla, vystoupila s ditetem v naruci a pak jednou rukou stahovala po schodech prazdny kocar. Ty autobusy Ikary, co tenkrat jezdily, mely schody strasne neprijemne, strkat dolu kocar s ditetem by bylo dost o hubu.
continuity dolů se to dá, i když na konečné bych očekávala, že mi když tak pomůže řidič. Nahoru bych třeba hluboký kočár dostávala sama těžko, naštěstí dneska těch nízkopodlažních spojů jezdí dost, tak přinejhorším se dá počkat na další.
Kokoska dolů to jde po zadních kolech, ale je to makačka. Já se ve vysoké tramvaji spíš bojím, že mi tam zůstane starší dítě, jak jsou ty plošiny pro kočárky vzadu a řidič tam moc nevidí.
Evaeva no byvaly to nervy, tehdy nizkopodlazni busy vubec neexistovaly, k nam na sidliste to pres den jezdilo 2x za hodinu a kdyz byly na zastavce 2 kocarky, byla skoro jistota, ze nas ridic obe nevezme. Taky jsem tehdy nachodila spoustu kilometru.
Evaeva podle mě se v metru na eskalátory smí
Já se přiznám, že jsem pražskou MHD už tak zhyckana, že jsem vysokými dopravními prostředky vůbec nejezdila. Prostě jsem si počkala na nízké nebo šla kus pěšky. Ale málokdy mě tlačil čas, doktorku máme v dochozí vzdálenosti a jinam jsem na čas musela jen velmi výjimečně a s velkou rezervou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje