Nedavno jsem jednu pani chtela varovat, aby vystupovala z tramvaje pozadu a sproste ma nadavala, ze ona je BABICKA a at drzim hubu
tak misto toho si nabila hubu ona i s ditetem...
tak třeba si to příště rozmyslí, někomu nadávat.
Nedavno jsem jednu pani chtela varovat, aby vystupovala z tramvaje pozadu a sproste ma nadavala, ze ona je BABICKA a at drzim hubu
tak třeba si to příště rozmyslí, někomu nadávat.
Potrefenáhusa v metru asi jo, ale v těch nákupácích, kde jsou výtahy, je ten kočárek škrtlý všude.
No Praha není vůči chodcům, natož s kočárky, moc vstřícná, co se týče veřejného prostoru, urbanismu. MHD se teda lepší, ale stejně když potřebuji na Anděl nebo z něj zpátky k nám, jdu na/ze Smícháče pěšky.
Děsný ![]()
Evaeva nahoru bych to sama nedostala, ale tak počkala bych na další spoj. Zůstat sama v tramvaji mi přišlo horší.
Nehodily by se nekomu vanocni saticky po nasi Anicce? Next 12-18M, dost prostorny.

karma rychle koukam. Chudák dítě, mít za babičku takovou čarodějnici ![]()
jinak já jsem vždycky překvapena těmi nepeknymi zkušenostmi, mne se vždy někdo nabídl, když ne a pomoc jsem potřebovala, neváhala jsem o ni požádat a vždy mi bylo vyhověno. Uměla jsem ale s kočárem seskakat a vyskakat skoro vše. Největší problémy byly s řidiči příměstských autobusu, tam se občas najdou dobre zjevy.
S tou pomocí s kočárkem mi připomínáte jeden prastarý sloupek od Veroniky Bednářové z Reflexu. Je to něco ve smyslu, že přemýšlela, jak dostat kočárek po schodech z metra a najednou přiskočil, pomohli ji acestou mu vypadlo z kapsy autíčko, jako že ji pomohl malý klučina (napsané to byla samozřejmě líp, ale vždycky si na to v souvislosti s pomocí vzpomenu).
dzizisketa počkej, na andělu je výtah![]()
continuity ano, tak jsem to myslela
tina ty jsou krasne, ja bych se jich ujala :) napisu SZ
do statistiky: snazim se vzdy pockat na nizkopodlazni spoj, nechci nikoho obtezovat (bojim se ze by se ten clovke treba umazal o spinave kolo). Ale hodnekrat se mi nekdo nabidl, nebo mi pomohl tim ze treba chytl starsi dcerku kdyz jsem v MHD s obema. Po eskalatorech jezdim jen kdyz neni zbyti. Posledni cca mesic nekdy vystupuji z tramvaje s kocarkem napred, mala chce mackat tlacitka na vystup a vriska na celou tramvaj, tak ji hned po nastoupeni otacim oblicejem ke dverim, aby na cudliky nevidela. A pak pri vystupu vetsinou uz nemam prostor na obraceni kocarku, kdyz tam stoji dalsi lidi. Aby se mi kolecka nezasekly, nadzvednu je a do kocarku pri vystupu mirne kopnu ![]()
mnum Jojo, mírné kopnutí taky používám![]()
Potrefenáhusa vždyť na některých stanicích snad ani není výtah?
Kokoska není jich úplně malo
Tak náš menší chlapeček už má zase kašel a nešel do školky. Po osmi dnech. Zrovna před Vánocema je mi to líto za něj, mají docela bohatý program. Ráno prý ztropil scénu, že chce za kamarádama a když mu řekli, že ne, tak se odebral do předsíně, narazil si čepici a vztekal se, že teda jde sám, když s ním máma nechce jít.
Dnes úplný marieu deň. Hneď ráno o deviatej som ukecala Alicu, že ideme pešo k babke, Klarka spala vonku v kocari dve a pol hodiny, potom bola chvíľu hore a potom som sa sama s Klarou vybrala naspäť domov a Alica zostala u babky. Vybrala som na poste balík, ešte chvíľu som sa prechádzala s kocarom a potom som ho dostala domov bez toho, aby sa Klára zobudila. Tak teraz sedím s vyloženými nohami a čakám na pizzu.
No a najlepšie je, že včera sme boli s Alicou vonku takmer dve hodiny, celkom slušne vymrzla, tak dnes ráno vyhlásila, že už sa bude teplo obliekať a fakt to aj urobila ![]()
betsey mám radost s tebou!
Kokoska je to na nic. U nás rýma po jednom dni ve školce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.