Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mohučanka
7328 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 10:54
Reakce na DruI:

mnum Tak my jednu dobu měli krásný fungující režim, že jsme začínali uspávat pravidelně v deset večer (protože když jsme vystihli ten okamžik, usnula v tu chvíli celkem rychle :o). A i když jsem teda udržovala režim, tak jsem na to dostala spoustu opovržlivých reakcí, že správné dítě má být v osm v posteli a jsem matka na prd. Člověk se nezavděčí :o)

​Tak přesně tenhle režim jsme měli taky!! Včetně opovržlivých reakcí Ale krásně to fungovalo.

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. prosince 2021 10:58

Potrefenáhusa Obrubniky sjizdim taky popredu, ale v autobuse nevis tu mezeru pak. Ja si neco i googlila, protoze jsem dost neprakticka. Tak se nedivim, ze nekdo vystupuje obracene. Ale nejhorsi je kdyz prijede vysoka tramvaj a nikde nikdo, to neseni tereniho kocaru se skoro 12kg ditetem je fakt lahoda. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 11:00

Karja Haha, jestli to byla narážka na moje dítě, tak díky. 

Offline rasaNori
8773 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 11:00

Tenhle tyden jsem po nich rano pri vypravovani teda zarvala jenom jednou, a to kdyz si vlezly v ponozkach na houpaci prkno s kartacakama v puse. Ale to jsem teda jecela primo ukazkove. Myslim ze to damy pochopily. Ja je budim v 7, a o pul 8 je strkam pred domem do auta, starsi se po mnoha rannich scenach ted obleka sama, malou bez milosti ulovim a i pres protesty ja sama prevlecu ja. A co teda pomohlo velice, bylo zalepeni skel v predsini v jejich vysce. 

Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 11:07

Jos na já googlim ty nízkopodlažní spoje, já bych to nedala, stačí to do vlaku, kde je to jen jeden hup 

u těch nízkopodlažních tramvaji to vypadá tak neskodne, ale ta díra tam je 

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. prosince 2021 11:10

Potrefenáhusa Taky jsem googlila, ale parkrat prijel normalni a dalsi treba za 15min....Nebo jsem spatne koukala, no bylo to neprijemny. Dolu uz se nekdo s pomoci vetsinou nasel, dikybohu. Ale nemam rada zadne autobusy, kor kdyz tech kocarku pristoupi pak vic, to vystupovani je pak hrozne...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2021 11:12

Pinot Noir já to tak dělám, mě se tak vystupuje líp. Ale vím, že ty kolečka musím trošku nadzvednout ne že jen tak vyjedu jako po rovině.

Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 11:12

Jos taky to nemám rada, mne i docela dlouho trvalo, než jsem si troufla na eskalátory v metru, my byly v létě tři mesice v Praze a ten první měsíc jsem chodila až na další zastávku metra kvůli výtahu 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2021 11:13

Potrefenáhusa někdo obrubníky couvá?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2021 11:15

Potrefenáhusa Praha tě naučíjá si po eskalátoru zkracovala cestu do kopce, když byl mladší novorozenec a staršímu byli dva.

Offline marieu
5143 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 11:16

Jos nikde nikdo je ještě "dobrá" varianta- víš, že musíš sama. Párkrát jsem jela místním MHD s kočárem s korbou- v době, kdy tu nízkopodlažní nejezdili. Nikdy mi NIKDO ven z busu ze schodů nepomohl, ačkoliv o mě lidi uvnitř seděli. Peklo! Ještě to mělo vzadu ten jednodvéřový vchod, tak jsem se tam ani pořádně nevešla. Vzteky bez sebe jsem ten kočár vyrvala sama. Stalo se mi to 2x a pak už jsem ty 2km do špitálu vždycky chodila pěšky.

Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 11:16

Evaeva necouva, naklopi kocar a jede prvne zadníma 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2021 11:18

Potrefenáhusa jo takhle, tak to jo, to dělám taky, že trochu nadlehčím ty přední kola.

Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 11:22

Jinak já se malem vymlela s kočárem na takovým tom plochým (bez schodů) eskalátoru v oc na Smíchove v sandalech bez vzorku, až pak jsem si všimla, ze se tam s kočárem nesmi

Offline Karja
43928 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 11:26

Kan Nebyla:-D. 

Offline zelene.oko
649 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 11:32

marieu můj muž takhle jednou seděl v buse, všiml si, že maminka s kočárkem se chystá vystupovat, tak se jal pomáhat, maminka prý byla dost odtažitá, ale nedal se odbýt. A když se vrátil zpět do autobusu, došlo mu, že je nízkopodlažní

Offline ziginka
725 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 11:33

Myrtila My mame magnety od znacky Vilac. Jsou velke a cele podlepene magnetickou folii. Pro rocniho zcela bezpecne.

Offline marieu
5143 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 11:34
Offline Jos
příspěvků moje polička 02. prosince 2021 11:35

marieu To je hrozne. Ja jela vlastne parkrat, treba 20x nebo tak, jen po Praze a musim zaklepat, ze lidi pomahali, treba tak 5x nebo se nabidli a ja nepotrebovala... (nikdy si nereknu, jsem stydliva). Verim, ze to byla ale spis nahoda nez pravodlo. Potrefenáhusa Metro skoro vynechavam, jak neni vytah. Kocar mame docela tezky a celkove si na eskalatory netroufam nebo na takovou plosinu na Nadrazi Holesovice. To ne, to radsi jedu jinudy. 

Offline DruI
5463 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 11:37

zelene.oko To se mi náhodou stalo mockrát, že mi někdo nabízel pomoc s nástupem/výstupem do nízkopodlažní tramvaje nebo autobusu. Ale teda zatím nikdo nebyl tak urputnej, aby pomáhal i přes moje poděkování a prohlášení, že to zvládnu sama :o)