Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 15:47

betsey super, nech jej to vydrzi  a ty si uzivaj zasluzene volno 

Offline Kokoska
34299 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 15:51

Evaeva no. Ten šest-a-půl-letý chodí skoro pořád. Byl doma jen pár dní, že měl rýmu, ale přešlo ho to dost rychle. Snad k tomu ty malý taky dorostou.

A mimino má pro změnu teplotu, snad po včerejším očkování, a jejich mamince začíná být taky nedobře. 

Tahle zima fakt stojí za ***

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2021 16:14

Kokoska starší už mi taky přijde méně chytlavý, po tom prvním měsíci teda. My to od nich samozřejmě taky pokaždé chytneme, takže než se vyléčí celá rodina, někdo přitáhne něco nového

Online letfenixa
10777 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 16:32

betsey uži si to!

Offline Malenge
4787 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 16:32

betsey hura, moc ti to preju! 

Online letfenixa
10777 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 16:52

Evaeva syn je asi miestny rekordman,  v tomto školskom roku nedochodil ani raz z tých troch pokusov celý týždeň.  A keďže je predskolak,  musím nosiť ospravedlnenky od doktorky,  zrovna dnes som bola jednu pýtať,  pokusne nastúpi v pondelok. 

Offline žluťásek
8802 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 17:13

letfenixa rekord držíme my, od začátku školního roku byl ve školce 4 dny

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2021 17:57

letfenixa no mladší chodí jen dvakrát týdně, dvakrát v jednom týdnu byl přesně jednou. Pak byl ještě dvakrát jindy. Tím pádem je z nejlevnějšího hlídání to nejdražšíStarší se teď už docela drží, září bylo na nic, pak už chyběl vždycky jen třeba dva dny, a pak teda ten kovid

Offline tv
4163 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 18:27

Včera poslala paní vychovatelka syna ze družiny o hodinu dřív. Seděl na schodech a plakal, ujala se ho sousedka a vzala ho k sobě domů. Když jsem ji dnes volala, ať mi přečte čas odchodu, který jsem napsala, nemůže ho najít.chyba se stát může, i z mé strany, proto jsem se chtěla ujistit.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 19:19

betsey jeej, super, tak sa to uz hadam vsetko obracia k lepsiemu!

Online letfenixa
10777 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 19:30

žluťásek vyhrávate!

Offline continuity
42029 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 19:37

tv

když u nás zruší oběd, musím podepsat, že dítě přijde domů o 20 minut dřív. V sedmé třídě. 

Jednou se mintedastalo, že jsem dítěti napsala něco jako v 16,00 a když bude chtít,může zůstat dýl a učitelka ho ve čtyři bez milosti vykopla před vrata. Ptala jsem se, jak mám teda napsat pokyn, že nejdřív ve tři, ale když se dobře baví, tak může zůstat jak dlouho chce. Tak to nelze.

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 19:39

betsey to je super obrat!

Online Garfie
28109 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 20:56

tv To je strašný! :-( Chudák malej...

continuity Syn teď chodí "kdy chce", ale protože má skoro každý den nějaký program, tak mu vždycky doma řeknu, v kolik má odejít. +/- to funguje, občas se trochu zapomene....ale teď v pátek jsem mu říkala, že tam může být jak dlouho chce....takže v půl páté ho vyzvedla ségra, byl tam prý jediný  Domů nešel, protože s družinářkou mastili nějaké hry a skvěle se bavil....

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 21:04

tv chudák . Sousedka je hodná, že se ho ujala. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 22:18

tv

Divný... Má syn telefon?

Offline Karja
43936 příspěvků moje polička 02. prosince 2021 22:25

tv Chudák malej, neuvažovali jste třeba s jeho tatínkem, že byste mu koupili ty volací hodinky? To je taková alternativa k telefonu pro prtata. 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 02. prosince 2021 23:11

Potrefenáhusa Taky od cca roku posazujeme juniora na nočník, spíš aby si na něj zvyknul bez ambice ho nějak drezírovat. Dělala jsem to jenom ráno po probuzení, kdy bylo jasné, že v nočníku určitě něco bude, hodně chválím a teď o 3 měsíce později poslední 3 dny občas ukáže na plenku a když to stihneme, tak se do nočníku i vyčůrá, tak jsem zvědavá, jaké bude pokračování. Vlastně mě to dost prekvapilo, protože doteď měl nočník spíš jako atrakci (taky na něm čteme) a zkoušel ho využít jako odrážedlo. Ale nemyslím si, že by to byla moje zásluha a kdyby to nešlo, tak se nic neděje.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 02. prosince 2021 23:40

dzizisketa Tyjo, tak tohle já mám přesně opačně, na Andělu je z metra výtah, na Smíchovském nádraží jenom plošina, takže já i když potřebuji na Smíchov, tak jedu na Anděl a odtamtud pěšky, nebo se svezu tramvají. Mě ten Anděl přijde celkem přívětivý ke kočárkům.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2021 23:55

Jimik starší si na nočník ochotně sedal přesně do doby než pochopil, co by tam měl dělat. Pak následovalo několik měsíců totálního odporu. Jsem zvědavá, jak to bude u vás.