Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Sweet Potato
39745 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 10:03

rasaNori To s lenorou ani tvrdohlavostí nemá nic společného. Jak už psaly přede mnou, jiné prostředí, spousta podnětů. 

Offline 711990
18280 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 10:11

rasaNori no jasny, ale neni lina proboha....jen sou jeste maly

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 12:54
Reakce na Evaeva:

Tabea no to nebylo tou televizí, prostě mám plenu, tak o co jde

​Jojo, jasný. Cesta na záchod je ztracenej čas při jakýkoliv aktivitě.

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 12:56

rasaNori nebuď na ni tak přísná. Dcera to do kalhot ve školce pustila ještě nedavno (4r), protože se zabrala do hry a pak bylo pozdě. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 13:09

Tabea 

Skoro pětiletý syn doma využívá nočníky, které jsou v dětském pokoji a v obýváku přistavené pro dceru, protože přesně, cesta na záchod s zpátky by znamenala, že by mu něco uteklo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. prosince 2021 13:20

Tabea tak tak

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 16:24

Já bych jen podotkla, že ne vždy jsou malí a zaberou se do hry. Dcera v momentě kdy se rozhodla, tak se odplenkovala (ráno řekla, že plenku nechce a bylo) a byla bez nehod. Po více než půl roce přišla ze školky s tím, že nehoda. Pani ucitelky to neresi, nevytvari trauma, pohoda, jasně. Doma se taky pocurala. To už jsem začala přemýšlet nad zánětem nebo jiným důvodem. Dítě vysmáté. Pak jsem dceři vysvětlila, že je velká holka, že umí čůrat do zachoda a že to od ní očekávám. Od té doby bez nehody. Jen prostě viděla jiné děti ve školce a chtěla si to vyzkoušet. Vzhledem k reakci 'nic se neděje ' v tom pokračovala dál 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. prosince 2021 16:35

MaeGandal to je taky dobréjá se teda přiznám, že úplně bez odezvy počůrání nenechám, vždycky se zeptám nebo upozorním, že se čůrá do nočníku. Samozřejmě ne pokud se evidentně počůral v nějakém amoku nebo tak

Offline Kokoska
34299 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 16:48

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. prosince 2021 17:13

Kokoska jenže koupit palčáky větší než pro roční dítě je celkem bojteď jsem uspěla v Kiku, v Reserved už je stihli vyprodat.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 17:14

Kokoska Matýsek

Offline Kokoska
34299 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 17:16

Evaeva ja zas mela problem pro triletou holcicku vloni sehnat prstovy, vsechno bylo velky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. prosince 2021 17:17

Kokoska Tak to nechápu, já potkávám jen prstové, jedny z loňska tu mám. Jinak paní učitelky lituju, zima teprve začíná, děti mám k oblečení jedno až dvě a a stejně už to nesnáším.

Offline Kokoska
34299 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 17:20

Evaeva taky si dobre pamatuju, jak jsem byvala zpocena az na zadku, nez jsem se vypravila se dvema, natoz ta skolka.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. prosince 2021 17:23

Kokoska no je to děs, plus ještě nezapomenout žádnou čepici a rukavici doma.

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 17:25

Evaeva syn má len palcaky,  sofshellove usite (objednane z fb), zimné nepremokave všelijaké športové značky a strikovane 3pary od babky 

Offline continuity
42029 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 17:30

Evaeva já palcaky kupuji dětem doteď, prstové mi omlatily o hlavu, že je v tom zima. Je pravda,že ty zimní, nepromokavé

Ty pletené mají prstové, ale to je tak na cestu autobusem do školy. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. prosince 2021 17:30

letfenixa já už taky sehnala. Zimní na sníh máme taky palčáky, ale pletené tenčí bývá problém.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. prosince 2021 17:32

continuity Jo, já myslela ty pletené, když je nad nulou, tak jim to stačí. Líp se jim v tom drží na prolézačce a tak.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 17:39

Taaaakze moj level nasratosti level milion

riaditelka odmieta asistenta do skolky a nesuhlasi s nim. Vlastne mi chcu decko vyrazit zo skolky len este neoznamila kedy. Pravdepodobne niekedy po novom roku az nebudu lockdowny a budu mat plny pocet deti v triede lebo aktualne je pocet znizeny. Manzel ma doma ukludnoval ze budeme bojovat aby skolsky rok odchodil na toho pol dna ako doteraz a ak nie tak sme na to dvaja a on mi pomoze (tomu neverim lebo ho budem mat zas na krku sama 24/7 a jebne ma z toho definitivne)