Mala zrovna dneska vytahla nocnik z police, tak ji rikam, co to je, ze na nem muze sedet a curat a tak. A ze to muzeme zkusit si na nocnik sednout. Nacez se na me dite se revem povesilo jako kliste a za zadnou cenu se nenechalo na nocnik posadit. Az kdyz jsem ji slibila, ze ho uklidime a zkouset ho nemusime. Tak zase nekdy priste, prarodice to snad preziji ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Nemáte náhodou niekto v detskej stenu s tabuľovou farbou?
A ak áno, neskúšali ste, či na tom funguje aj suchý pastel (teda či drží, ale hlavne, či sa dá aj umyť?)
Myslím takúto klasiku, ako sme nosili na výtvarku do školy (ale ak máte vyskúšané iné značkz, tak sem s nimi):

Jimik my nejsme moc úspěšný ani po ránu, ale jednou to určitě přijde! :-)
Buďte všichni v klidu, Viki bude mít za tři týdny 2,5 a na nočníku ještě neseděl. Ani to nezkouším, v létě se mi nezdál vůbec zralý a teď v zimě, s nástupem do práce a nutností všelijakého hlídání mi plenky připadají praktičtější.
Pinot Noir mě přijde zbytečný to zkoušet, když dítě očividně není připravené. Ve správnou dobu je to otázka pár dní, maximálně týdne.
Evaeva přesně.
Ja som tiež Alicu na nočník vôbec neposadzovala, prvýkrát na ňom sedela, keď mala dva roky a mesiac a ja som usúdila, že je čas ju odplienkovat. Na šiesty deň bola kompletne bez plienok aj na noc
A inak ďakujem všetkým, že sa tešíte so mnou ![]()
Klaru som síce potom večer uspavala zasa dve a pol hodiny, ale to neva. Teším sa hlavne z toho, že Alica už nebude vonku mrznut. Teda dúfam, snáď sa poriadne oblečie aj dnes :-)
slniecko Tabulovou stěnu máme, tak jsem to vyzkoušela. Mám teda suché pastely kulaté, ale on to bude stejný materiál :o) Takže jo, drží tam a jde to i smazat.
Sara jak jsem ji mela diky covidu doma skoro 3 tydny, tak se krasne odplenkovala, aby na to ve skolce zacala uplne kaslat. Takze 4 pocuraneho obleceni kazdy den. Tak to delame tak, ze do skolky s plinkou, protoze nase mala lenora se moc bavi na to, aby myslela jeste na curani, a doma bez, a funguje to. Doma si zajde sama uplne 100%. Je to umpalumpa tvrdohlava.
rasaNori ja myslim ze to ve skolce proste je slozitejsi, jiny prostredi a tak....Tonda taky doma uplne 100% a spolehlive chodi na zachod sam, ale ven nebo proste k nekomu na navstevu ma pliny, protoze to neni pro nej stejna situace...
711990 já taky do školky dávám pleny, neumím si představit, že by jim řekl. Ale on tam nečůrá pro jistotu vůbec
(je tam jen tři hodiny). Ven už ne, to zvládá dobře,, ale doma se vždycky počůrá v nějakém záchvatu vzteku.
Evaeva přesně. Dcera mi ve 2,5 při přebalování řekla Ne, na letišti před letem. Že si řekne. A taky si v letadle řekla. Nočník vůbec nepoužívala, s sebou jsme ho jaksi neměli ![]()
(že na velkou potřebovala plínku ještě ve 4 letech už je jiný příběh...
)
rasaNori to je ale normální. Oni se ve školce kolikrát pocuraj i děti, co jsou už stabilně třeba půl roku bez plenek. Prostě se zaberou do hry a nemyslí na to.
Mohučanka no, to by u nás nešlo, starší by měl pleny klidně ještě teď. Rok po odplenkování jsem zjistila, že když večer po koupání dostane plenu, klidně do ní čůrá před televizí![]()
Evaeva já se vsadím, že kdybych oblíkla plínu sedmiletýmu, tak do ní u televize klidně čůrá i teď.
Taková úspora času: cesta na záchod, rozsvitit, spláchnout, ruce, zhasnout, cesta zpátky....
Tabea přesně, není čas jít na záchod!! Dcera to nechava na tu úplně nejposlednější chvíli
až když už to fakt jinak nejde, tak najednou strašně spěchá.
Tabea no to nebylo tou televizí, prostě mám plenu, tak o co jde![]()
711990 continuity proto taky pisu, ze ve skolce ma plinku, a doma ne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje