Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
34299 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 08:37

Potrefenáhusa malej tam ted ma oblibenou tetu, ta pry rikala, ze je takovy svuj, ze by mu kolikrat chtela vyhubovat, ale kdyz on se na ni podiva, tak nemuze, kdyz je takovej roztomilej

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2021 08:42

Potrefenáhusa čepici by možná zvládlanáš mladší si sám obléká akorát kalhoty. Že se rukavice občas hodí, už pochopil, ale bojujeme s čepicí

Offline Potrefenáhusa
38383 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 08:54

Evaeva čepici si furt sundava. A taky jak furt jezdí v kočáru, tak ji čepice leze do očí nebo někam pad

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2021 09:01

Potrefenáhusa on sedí v kočárku vzpřímeně, ale na to posouvání si pamatuju. On si jí právě taky sundavá, ale kukla by nepomohla, tu si umí sundat taky.

Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 09:59

Karja Vyznavači vesty hlásí, že přišel čas vest přes bundu.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2021 10:02

Pinot Noir u nás je to čas kombinéz taky už se chystáme ven.

Offline Karja
43936 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 10:46

Pinot Noir Ty jo, to máte hodně sněhu na Prahu! Ale už to k nám taky došlo a snezi. Malamala má teda kašel, takže jsme zase doma;-(. Od minulé soboty jsme byly asi dvakrát venku na půl hodiny;-(. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 12:02

Karja a kasle yi pri namahe? Ja s mojim chodim von vzdy, aj ked je nachladeny pokial nema horucky a nie je velmi unaveny/malatny. Aj teraz ma sople a trosku kasle, ale slibsme von aspon na 30 minut (a potom samozrejme nechcel ist domov). Pripadne ho nababusim a supnem do kociara.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2021 12:26

Tohle je co za období? Chceš jít ven? - Řev Jdeš s tátou do sklepa? - Řev Budeš doma? - ŘevA ke všemu starší roztrhl kombinézu, první den, co jí měl na sobě.

Offline Karja
43936 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 12:30

DrowRanger No nám se osvědčilo chodit i při těch lehčích nachlazenich minimalne. Prostě dát fakt domácí režim, že to rychleji přejde. Ony holky hodně lítaji venku a tak. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2021 12:47

Karja to je zajímavé, já to mám naopak jako DrowRanger přijde mi, že na venkovním vzduchu se jim vyčistí nos a pěkně odkašlávají. Ale musí být v pohodě, ne když jsou unavení, s teplotou nebo tak. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 13:06

Evaeva my tiež tak, aj nám to odporučila pediatra. A kto by s nimi aj doma vydržal

Offline Karja
43936 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 13:11

Evaeva Taky záleží na počasí, když je fakt hnusne a taková ta pocitová zima o několik stupňů nižší než reálná, tak to nemá pro ně vůbec žádný přínos. Nám se to v tomhle hnusném období prostě osvědčilo. 

Offline 711990
18280 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 13:17

Ja to teda taky tak delam -pokud nelezi vysikenej v horeckach, lita venku stejne jako doma, takze se chodime vetrat. Jen samozrejme ne s jinejma detma.

Evaeva haha tuhle fazi mame taky! Chces jit ven? neeeee Ok, budeme doma. neeeeee

Offline Zuzuli
3652 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 13:18

Nedavno jsem tu resila, jestli je treba prazskemu diteti porizovat zimni kombinezu. Tak hlasim, ze lidl softshellovy overal a se zateplenou mikinou a teplaky pod nim ucel naprosto splnil. Dve hodiny venku ve snehu a dite spokojene a v teple.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2021 13:19

Karja jim to právě venku neteče, tak si myslím, že se jim uleví. Jdeme třeba oklikou nakoupit nebo tak něco. 

Mrakoplas po skoro třech týdnech doma musím říct, že to nakonec bylo fajn.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2021 13:22

711990 už jsem na něj i křičela Tak co chceš! Proč teda řveš?!On ječel snad půl hodiny, nakonec jsem ho vystrkala na sníh a vzápětí zase domů tatínkovi a šla ven jen se starším.

Online letfenixa
10777 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 13:26

Evaeva to je obdobie "ja chcem nechcem!"

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 13:32

Karja 

Já to hrozně nerada přiznávám, protože bych taky nejradši chodila ven ven ven, ale mám to jako ty. Dokud nejsou děti dokonale vyléčené, mám pocit, že i krátké vyvenčení jim to stonání zase rozjede nebo prodlouží. 

Offline Karja
43936 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 13:40

dynda Teď měla velkamala v pátek rýmu jako blázen. Tak zůstala doma a šla jsem s nima jen v sobotu na pulhodinky, kdy svítilo a jako v úterý byla úplně fresh a šla do školky, přitom se to zdálo na klasickou týdenní rýmu. Jako dřív jsme to taky moc neřešili, ale letos jak si vlečou ta nachlazení se nám to osvědčilo. Ale fakt záleží na aktuálním stavu toho nachlazení a na pocasi.