Potrefenáhusa malej tam ted ma oblibenou tetu, ta pry rikala, ze je takovy svuj, ze by mu kolikrat chtela vyhubovat, ale kdyz on se na ni podiva, tak nemuze, kdyz je takovej roztomilej ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa čepici by možná zvládla
náš mladší si sám obléká akorát kalhoty. Že se rukavice občas hodí, už pochopil, ale bojujeme s čepicí![]()
Evaeva čepici si furt sundava. A taky jak furt jezdí v kočáru, tak ji čepice leze do očí nebo někam pad
Potrefenáhusa on sedí v kočárku vzpřímeně, ale na to posouvání si pamatuju. On si jí právě taky sundavá, ale kukla by nepomohla, tu si umí sundat taky.
Karja Vyznavači vesty hlásí, že přišel čas vest přes bundu. ![]()

Pinot Noir u nás je to čas kombinéz
taky už se chystáme ven.
Pinot Noir Ty jo, to máte hodně sněhu na Prahu! Ale už to k nám taky došlo a snezi. Malamala má teda kašel, takže jsme zase doma;-(. Od minulé soboty jsme byly asi dvakrát venku na půl hodiny;-(.
Karja a kasle yi pri namahe? Ja s mojim chodim von vzdy, aj ked je nachladeny pokial nema horucky a nie je velmi unaveny/malatny. Aj teraz ma sople a trosku kasle, ale slibsme von aspon na 30 minut (a potom samozrejme nechcel ist domov). Pripadne ho nababusim a supnem do kociara.
Tohle je co za období? Chceš jít ven? - Řev Jdeš s tátou do sklepa? - Řev Budeš doma? - Řev
A ke všemu starší roztrhl kombinézu, první den, co jí měl na sobě.
DrowRanger No nám se osvědčilo chodit i při těch lehčích nachlazenich minimalne. Prostě dát fakt domácí režim, že to rychleji přejde. Ony holky hodně lítaji venku a tak.
Karja to je zajímavé, já to mám naopak jako DrowRanger přijde mi, že na venkovním vzduchu se jim vyčistí nos a pěkně odkašlávají. Ale musí být v pohodě, ne když jsou unavení, s teplotou nebo tak.
Evaeva my tiež tak, aj nám to odporučila pediatra. A kto by s nimi aj doma vydržal ![]()
Evaeva Taky záleží na počasí, když je fakt hnusne a taková ta pocitová zima o několik stupňů nižší než reálná, tak to nemá pro ně vůbec žádný přínos. Nám se to v tomhle hnusném období prostě osvědčilo.
Ja to teda taky tak delam -pokud nelezi vysikenej v horeckach, lita venku stejne jako doma, takze se chodime vetrat. Jen samozrejme ne s jinejma detma.
Evaeva haha tuhle fazi mame taky! Chces jit ven? neeeee Ok, budeme doma. neeeeee![]()
Nedavno jsem tu resila, jestli je treba prazskemu diteti porizovat zimni kombinezu. Tak hlasim, ze lidl softshellovy overal a se zateplenou mikinou a teplaky pod nim ucel naprosto splnil. Dve hodiny venku ve snehu a dite spokojene a v teple.

711990 už jsem na něj i křičela Tak co chceš! Proč teda řveš?!
On ječel snad půl hodiny, nakonec jsem ho vystrkala na sníh a vzápětí zase domů tatínkovi a šla ven jen se starším.
Evaeva to je obdobie "ja chcem nechcem!"
Já to hrozně nerada přiznávám, protože bych taky nejradši chodila ven ven ven, ale mám to jako ty. Dokud nejsou děti dokonale vyléčené, mám pocit, že i krátké vyvenčení jim to stonání zase rozjede nebo prodlouží.
dynda Teď měla velkamala v pátek rýmu jako blázen. Tak zůstala doma a šla jsem s nima jen v sobotu na pulhodinky, kdy svítilo a jako v úterý byla úplně fresh a šla do školky, přitom se to zdálo na klasickou týdenní rýmu. Jako dřív jsme to taky moc neřešili, ale letos jak si vlečou ta nachlazení se nám to osvědčilo. Ale fakt záleží na aktuálním stavu toho nachlazení a na pocasi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje