Lamicka netuším ale možno by som sa opýtala v tom sekači či im dačo nechýba :)
Karja vytykaci dopisy
. Čo v nich je?
Mrakoplas jestli budete řvát, přijdu si pro vás s pytlem klidně i v létě! ![]()
Karja to zní zajímavě, nemáš vzor?
U nás už bohužel nevěří ani na čerty ani na anděly, natož aby se jich bály, ale třeba by alespoň do Vánoc šly do sebe?
Mrakoplas continuity No klasika. Pozdrav z pekla, nějaká pochvala samozřejmě, a pak ty jejich hříchy, co musí vylepšit nebo si pro ně přijdou. Ta menší ho má chudák docela vostrej, ale psala jsem to ručně, což mi hrozně nejde, takže jsem to nemohla moc rozmazavat. A ještě to mají opálené od ohně, aby to bylo autentické samozřejmě! Už vloni jsem jim k tomu davala cuchnout:-D.
Ségra si i čerty zve a ti nosí takové listiny se seznamem hříchu, a na nich se musí děti podpisem zavázat k polepseni. Ale ty už samozřejmě na čerty taky nevěří;-)
dynda nezapomenout na Skin Food od Weledy. A Lipobase je taky skvělý tip
Kokoska Hele přesně jedna tam má řvaní a druhá vztekani, chudáci čerti to slyšej až v pekle!
Karja
tak to si drsná, to nemôžem ani skúšať, starší je dosť bojko a aj večerníček z Vianočného rozprávania o Mikulášovi kde si prišiel čert pre neposlušného Janka som musela stopnúť, lebo sa bál. Strašenie by bola u nás cesta do pekla :)) Ja práve musím vysvetľovať, že čerti/duchovia/etc nie sú, že sú to len rozprávky. Ale aj tak mi neverí a v noci sa boji stoličky čo je v spálni, že ho zoberie.
žluťásek já vím, koukám se i na bazary, má to jen na sáňky. Jak moc větší? Když mu koupím 98/104 tak mu bude akorát nebo mám vzít 110/116 a bude mu letos trochu větší a unosí jí i za rok? Ach jo, doufala jsem, že tohle mám už vyřešené.
Mrakoplas Aha, no to ta naše nemá, asi zatím, ony ty strachy přichází asi až ve starším veku. Ale jako taky si budeme dnes dávat pozor, abychom nějaké certiky nepotkali. Ale měli čertíka ve školce a zvládla to úplně v pohodě;-). Ona teda věří, že čerti existují, i dinosauři -ti mimochodem žijí u nás za vsí v lese. Když se jí to pokusím vysvětlit, je spíš naštvaná. To, že já půjdu do pekla a budu tam sama, je u nás obvyklá hláška.
Co máte za boty ke kočáru nebo s dětmi ven - teplý a hlavně neklouzavý? Máte nějaký tip?
Evaeva ještě je tam vtip, že každá kolekce je malinko jinak velká. Takže bazar je risk trochu. Ale myslím, že O. je o kousek menší než K, takže 98/104 mu bude letos akorát, ale příští rok spíš už ne. 110/116 bude pro něj letos myslím ještě moc obří.
Karja neviem, či až v starsom veku, Alica včera prišla so strašidlami za skriňou. Tak sme tam svietili baterkou, že tam žiadne strašidlá nie sú, tak sa ukludnila. Potom vyhlásila, že jedno malé strašidlo býva v domčeku pre bábiky, ale ze to je malé, tak sa ho nebojí
musim se priznat, ze hrozne nemam rada tu mikulasskou tradici straseni deti certem. Nemyslim ted vytykaci dopisy Karja , to je vtipne, ale takove to zvani certu domu a koukani na to jak se dite boji, to mi pripada tak zbytecne... Vcera jsem cetla tento clanek a dost s nim souhlasim a pak jsem se podivala do diskuze... Pritom Mikulas muze byt podle mne uchopen hezky, da se popovidat si o stedrosti a darovani, ne jen dite zastrasovat a vydirat. No a ti krampusaci, to je uplny hnus, z tech mam neprijemny pocit i ja jako dospela, nedivila bych se, kdyby pak nektere citlivejsi deti meli z nich nocni mury.
žluťásek
no takhle přesně uvažuju taky, tak uvidím, na co natrefim.
mnum souhlasím! Já si myslím, že pokud jdou domů nebo i třeba ve školce, měl by být čert přítomný. Ale jen přítomný, klidně někde za rohem nebo tak. Žádné strašení, natož říkat, že ho čert odnese. Já dávám dětem do balíčku bramboru, jako takovou připomínku.
Evaeva já teď sháněla na vinted a marketplacu kombinezu a většina prodávajících byla ochotná mi ji změřit a ještě že tak, protože jsem se koukala po 104 a koupila 92
teda Lindex, ale pointa je že mi bazar přijde jako menší risk, protože když ti ji změří, trefíš se spíš než v obchodě.
mnum Souhlasím, je to blbost. Já si to i pamatuju, jak jsem se bála, podle mě to naši dělali, že se to jako má.....no vyřízeno.
Evaeva Dcera dostala ve školce pytlíček s uhlím a byla úplně nadšená, dokonce ho odmítla vydat i dědovi, že to má do novýho baráčku aby tam měla teploučko!
betsey Ona má jakoby strasidylka ráda, dívá se ráda na halloweenske pohádky, až to musím kontrolovat, zda to není moc ošklivé.
Karja
syn taky prohlásí něco jako brambora, mňam. Ale je to takové připomenutí, že i čert má v tom balíčku prsty. My je vůbec nejstrašíme, takže když jim děda řekne, že v lese je ježibaba, řeknou, že se za ní chtějí podívat
Svagrova.prave.nekdy.rika.takove.to.ja.te.tu.necham.a.cert.si.te.odnese.to.nesnasim
Karja no Alica tiež na tom tak bola, az včera sa prvýkrát bála
mnum je jsem se sem přistěhovala před dětma a první roky jsem vůbec nechápala, co s tím všichni mají. Muž se mi to snažil nějak vysvětlit a chápala jsem to jako nějakou okrajovou záležitost. Nebo neustále zdůrazňování, že do školky přijde hodný Mikuláš, nakonec starší rozhodilo tak, že do té školky vůbec nechtěla. Já si přitom z dětství žádné mikulášské trauma nepamatuji, protože k tátovi chodil dedo Mráz a Sněhurka a Sněhurka měla černé vlasy do pasu.
Moje děti dostaly vždy za okno, stejně jako u nás doma a je to.
Měla jsem kdy kolegu a ten mi na večírku vykládal,že mají doma Guantanámo. Děti 4 a 6 let je chodily v noci budit, protože se bali jít samotné vyčůrat. Pak z něj vypadlo,že si za to můžou asi sami, protože je strašili, když byly malé. Tak jsem si akorát v duchu řekla: dobře ti tak, debile psychopatická.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.