Kokoska To vypadá, nevím, proč je tak velkej ... teď má 13 týdnů ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Rhaenys a jak je? Uz je s nim zabava, co?
Kokoska Už je naprosto úchvatnej a já šťastná ![]()
Rhaenys tak si to uzivej, oni hrozne rychle vyrostou.
Rhaenys ale ňuňuňu! To je veselej a krásnej chlapeček! ![]()
kdyz jsem byla mala, mivali jsme mikulasskou u rodicu v praci a to bylo nejvic bozi, nejdriv se promitaly filmy ci grotesky (Vlastovky a Amazonky
), pak prisel Mikulas (deti nastupovaly podle abecedy a zacinalo to Marek, Martin, Marta, Patrik a Filip Bendovi :))) a pak se hralo LOTO!!! Za kazdej vyplnenej sloupecek a radek byla mala odmena a za celou kartu velka. Tuzky, gumy, bloky, bonbony, nejlepsi byli koralkovi panacci. Nasim se z tech hromad kinderbordelu, co jsme vzdycky dotahli, musely protacet panenky
moora to zní paradně! ![]()
a Bendovi teda ![]()
Holky teď mají jít na očkování Nimerixu. Ono když půjdou ještě letos, tak mě to vyjde levneji. Ale upřímně s těma všema virózama okolo a covidem nad náma, nevím zda jim to nemám odložit na jaro. Nebo aspoň té starší, tam to takovou částku stejně dělat nebude. Co myslíte? Nebo se obávám zbytečně? mnum co ty třeba myslíš?
Zuzuli Letos mikulášská tramvaj nejede, ani se nekoná mikulášská jízda parním vlakem kvůli covidu. Jezdí ale dvě vánočně ozdobené tramvaje a stejně tak mazačka. Tramvajky je možné dohledat na mapa.pid.cz, pokud by je chtěl někdo chytit.![]()
Karja kdyz jsou holky zdrave, tak chod do toho. Ted mas i starsi uz nejakou dobu doma, ne? Takze je izolovana vicemene od kolektivu, tak by nemela byt ani v inkubacni dobe zadne virozy. Ja jsem take byla minuly tyden s detma na 2x odlozenem ockovani, kdyz jsme uz konecne meli pauzu v nemocech
Karja já musela odložit očkování bexerem mladšího, ale po vánocích chci jít, to by mohli být zdraví. Teď už to vypadalo, ale jak jsme měli ten covid, tak nevím, jestli to třeba taky neprodělal, i když byl negativní.
Jak jsme tu onehdy řešili to MHD, tak jsem se schválně koukla, co je na eskalátorech v metru. Takže s kočárkem se tam může, ale musíte být dva![]()

Evaeva no je pravda, že když jsem měla těžký kočárek (jednou jsem třeba vezla basu retsiny
), že jsem někoho požádala, jestli by si mi pod ten kočárek nestoupl, kdyby náhodou...
Mohučanka no je pravda, že párkrát jsem se uklidňovala, že někdo stojící pode mnou by ho zachytil. Mě teda přijde nejproblematičtější nastupování a tam druhý asi moc nepomůže![]()
Prave jsme absolvovali hru od Mestske knihovny v sadech Kinskych, co vymyslela a doporucila žluťásek , Bylo to moc hezké, dceři se úkoly moc líbily, děkuji za tip a těšíme se na tvoje další projekty ![]()
![]()
Evaeva skusim este ostatne skolky ale pochybujem ze budu mat o tri deti menej. ako som spominala tak na taketo dieta musi byt v triede celkovy pocet znizeny o 2. a potom vybavovacky s asistentom a tak... na sukromnu peniaze nemam
Kokoska neviem ako to maju s plnym stavom. momentalne maju totiz znizeny pocet na triedu pretoze v spacej casti je urobena druha herna kde su deti z inej skolky ktora je v rekonstrukcii. hotove by to malo byt po novom roku niekedy a to vraj potom maju mat opat vela deti v triede. neviem ci maju tie deti teraz niekde inde v skolke rozlezene o com pochybujem alebo su na cakacke doma co mi pride tiez zvlastne lebo nevedia datum nastupu
DrowRanger ministerstvo som neskusala ale vlietnem po tvojej rade na to hned v pondelok. ja si prave myslim ze on ma narok na skolku a aj v nej zostat za pomoci asistenta. tvrdia to v auti centre aj psychologovia. od zaciatku debaty ohladom asistenta mi bol riaditelkin pristup zvlastny. uz vtedy sa asi rozhodla ze to riesit nechce. zriadovatelom skolky je mestska cast takze neviem ci samotna riaditelka moze rozhodovat v tomto pripade.
slniecko ano povodne som ho tam chcela nechat. ucitelky tam mal 2. ta s tym lepsim pristupom tam teraz nie je a zastupuje v inej triede. druha z jeho triedy sa ho chce zbavit. je tam aj ina z druhej skolky a dokonca aj pomocna sila od nich a ti su s nim na striedacku. lenze obe su z tej druhej skolky takze v tomto pripade nemozu zasiahnut. syn si oblubil velmi aj ucitelku z uplne inej triedy ale ta ma najstarsich takze ju vidi teraz maximalne ked sa navzajom kolegyne zastupuju. mne riaditelka tvrdila cosi o tom ze dotaciu nedostane. neviem ci si to zistovala alebo to rovno vzdala ale mne tak povedala aby ma asi odradila. ja sa nedam!
Aby som nebola len negativna tak sme so synom robili medovniky. Kupila som uz hotove polkilove balenie a biele tubicky na ozdobu. Cesto dom valkala a on vykrajoval uplne vsetky kolaciky sam. Chcel ich zjest este horuce po upeceni. Ukecala som ho na zdobenie. Z tej tuby to islo hrozne tazko takze ziadne precizne detaily nesli urobit. Horny rad spravil bez pomoci sam. Vidno zlava ako ho to prestavalo bavit. Potom ho cosi vyrusilo a uz nechcel dokoncovat tak to ostalo na mne. Miestami to vyzera ako by aj tie dalsie kusy ozdoboval maly
dochadzali mi napady a sila to z tej tuby vydolovat

eless nedaj sa! A áno, zriaďovateľom škôlky je mesto, treba ísť na odbor školstva.
eless Teda, syn je šikovný. Můj to vždycky jen tak pocáká, žádné ambice na obkreslování nebo obličeje
mnum Nemám, chodí normálně do školky. Tak jo, tak já je dám;-). Tu menší určitě a u větší si to ještě promyslim. Přece jen ta malá všechny virózy odstonala s rýmou, ta větší to bylo celkem na dlouho vždy. Tak děkuji!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje