Rhaenys Jojo, leti to... u nas 5 mesicu :)

JanieB ten je rozkosny ![]()
JanieB to je milacek!!
Malenge no to je blbé!
U nás oba kluci zvládnou obojí, starší od "Já nechci do školky" druhý den plynule přejde k "Těším se do školkyna Mikuláše" a zase zpět. Mladší je to samé v bledě modrém, nechce do školky, ale zároveň se mu tam líbí. Akorát ten tam byl párkrát![]()
Pred chvíľou mi volali zo škôlky, že pokračuje karanténa do konca týždňa ![]()
JanieB božinku!
Volala som na miestny urad s oddelenim pre skolky. O mojom probleme vedia a dokonca aj o maili co som pisala starostke. Pani bola velmi mila a situaciu s riaditelkou riesi. Dotaciu nedostanu a financie na asistenta nemaju. Opisala som jej situaciu a ziadala aby syn odchodil do konca skolskeho roka aspon ten polden. Uvidime ako to dopadne
Karja Pokud ty kazy jednoznačně vidíš, tak není na co čekat, měly by se opravit co nejdřív, protože jinak je to rychlá cesta tam, kde skončil chudák Ríša Pinot Noir
Len Jejejej, no tak to ještě vyzkoumam. Zas k té zubarce mám důvěru, nemyslím si, že by něco opomněla. Tak se ještě podívám pořádně, zda to tam nevidím, protože o tom vím.
mnum Promiň, že se k tomu ještě vracím, ale takové lehčí zahlenění na očkování vadí? Malamala má trošku rýmu, ale už tak minimálně, že kdyby se uměla pořádně vysmrkat, tak se za dopoledne třikrát vysmrka a je klid. Není to začátek nemoci, spíš ten rymovej dojezd, kterej ji trvá hrozně dlouho než skončí.
To je moc dobře, že máš zastání u zřizovatele! Ale nerozumím tomu s dotací a penězi pro asistenta - pokud na asistenta má syn zákonný nárok, tak ho přece zaplatit musí, ne? Ale v tomto se vůbec neorientuju, přiznávám.
dzizisketa pokial nie su peniaze tak narok zo zakona je mi nanic
Dneska jsem měla nějaké zařizování v práci. Tedy jako novinky nic moc, spíš negativní, jsem fakt ráda, že v té situaci na pracovišti nejsem. Ovšem Rosťa se předvedl v nejlepším světle, kreslil po filtrácích, drtil vzorky, všechny zdravil i loučil se, prosil a děkoval. Prostě reklama na rodičovství. A to mi ráno tady jedna místní babka vynadala, že když mu něco vytknu, tak ho přitom nesmím oslovit broučku, že ona by ho řezala, vychovala tři děti. Tak jsem jí řekla, že ve svém věku by narozdíl od toho děcka mohla vědět, kdy má držet hubu, byla z toho trochu větší výměna názorů. Takový rozporuolný den dneska.
dzizisketa u nas je to ve skolach tak, ze asistenta platis, ale seberes si tim penize co bys pouzila treba na odmeny nebo jiny veci. Tak mozna je to na Slovensku podobny a reditelka nechce nastvat ucitelky?
Karja asi bych do toho sla. Stejne asi nedostanete termin hned zitra, nebo ano? Jinak dokaslavani, ktere trva mesic, bych uz neresila, tam to neni uz o infekci, ale o sliznici ktera se potrebuje obnovit a trva to dele nez par dnu. Obvodacka mych deti takove ty odeznivajici virozy take neresi, rikala, ze nemala zadnou negativni zkusenost, ze hlavne neockovat na zacatku nemoci, kdy jeste nevime, co z toho bude. Ofiko doporuceni ockovani povoluji, pokud se jedna o nekomplikovanou virozu bez horecek, ale myslim ze vetsina pediatru je jeste opatrnejsich a radeji necha dite dolecit aspon do stavu ,, smrkne 3x za den a 2x v noci zakasle".
eless To je pech! Já se zeptám jako úplnej blbec, ale kdo ty peníze dává? U nás jeden klučík ve třídě potřebuje asistenta, teď na podzim ho bohužel nedostal, neboť se s tím v rozpočtu nepočítalo, ale od ledna ho už do rozpočtu dostanou. Šlo vyloženě prý o úřednického šimla, že rozpočet je na kalendářní rok nikoliv školní. Ale finančne jinak no problém. Hrozně bych ti přála v tomhle nějakej větší úspěch.
mnum Děkuji moc! Máme to zítra! Ona nám doktorka sama řekne, ale víš jak, abych je tam nevypravovala zbytečně. Velkamala se teda tváří, že ji tam nedostanu. Aktuálně má plán ,,uteču ti a až mě chytneš, tak tě poprskam,,. Vypadá to na bezvadne dopoledne.
Karja mnum ti jistě poradí lépe, ale naše doktorka v takovém zdravotním stavu očkuje. Vadí jí akutní fáze, když dítě ráno smrká nebo občas zakašle nevadí. Akorát na mmr vakcínu vyžaduje, aby dítě bylo stroprocentní. Ono v téhle době se trefit do doby, kdy je celá rodina v pořádku, skoro nejde.
Edit: než jsem to nacvakala...![]()
Karja uplne ista si nie som ale vyzera to tak ze mestska cast ktora zriaduje skolku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.