eless to tak je proste vzdycky
Vše o těhotenství a dětech
DrowRanger ach jo, snaz se odpočívat, co to jen půjde, věřím, ze je to skolkovy bacil a vše bude v poradku. Malá stejně musí ven na svět, takže to nějak dopadne, držím pěsti!
eless
ty to opravdu nemůžeš mít jednoduché, myslím na vas!
Potrefenáhusa co dnes? Pořad kamna nebo už je to lepší? Mě ta zhnouci malá telicka v noci vždy úplně ničí, v tomto případě ale aspoň víte, z čeho to je, určitě to bude brzy pryč!
Malenge rano měla 38,5. Snad už to bude odeznivat
Potrefenáhusa držím pěsti!!
Potrefenáhusa to byla na tom bexeru? Po tom jsou prý takové reakce často. Dneska už to bude určitě lepší.
Evaeva Jj, na bexseru, ona má po všem, nejhorší byla 2.hexa asi v 5 měsících, to ji vylitlo během par hodin tesne pod 40. Jediný, na co neměla žádnou reakci, bylo mmr
Potrefenáhusa já tohle od kluků vůbec neznám, ale o tom bexeru jsem právě slyšela, že bývá vysoká teplota. Když víš, od čeho to je, je to dobré. Zvlášť když na to trpí.
Evaeva však jo, ale i tak je to nepříjemný, když v noci sálá jak žehlička
kamarádčin chlapeček měl febrilní křeče, zažít bych to nechtěla, z těch vysokých horecek mám docela strach
Potrefenáhusa no to muselo být drsný! To měl po očkování? Dokud jde horečka srazit, tak jsem klidná.
Potrefenáhusa Bexsero? Tu treti davku mel maly bez teplot, ale zase ma velikou tvrdou bouli na stehynku uz dele nez tyden. Snad zo taky zmizi
Parfon, docitam vlakno. Ty teploty jsou pitome (pro me) jeste tim, jak nepresne jsou teplomery. Kdyz jsem se ptala doktorky, tak mi taky neporadila. A do budoucna mi manzel rozbil posledni rtutovy.
Jos tu bouli měl starší taky. Dlouho, ale už jí nemá, takže zmizela:)
Jos jj,bouli ma taky
Potrefenáhusa to horúce handrove telicko je hrozné ![]()
Na mmr syn reagoval vysypom.
letfenixa to je taková úplně standartní reakce na MMR, vyrážka na ten 10. nebo kolikátý den.
Potrefenáhusa držím palce ať je líp, to Bexsero je takový previt, po něm měla horečky i moje mladší někdy v devíti letech.
continuity áno, viem
Ja vás všetky obdivujem, ako si môžete pamätať názvy tých vakcín a proti čomu sú a kedy. Ja nemám ani najmenšie tušenie co a kedy a proti čomu ani ako sa volajú. Akurát dnes ideme k pediatričke, Alicu ide zaočkovať proti chrípke. Klaru netusim ci ide očkovať. Dúfam, že sa mi tu nevyskytnu dve deti po reakcií na očkovanie
betsey novorozenci s očkováním začínají někdy po 8. týdnu. Pak mi přišlo, že něco dostali snad na každém návštěvě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje