Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. prosince 2021 20:56

JankaM jet lyžovat místo školy mi přijde v pohodě, samozřejmě pokud nemá problémy. Ale to tajení před synem je ošemetné, protože to stoprocentně praskne.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 21:03

JankaM za mňa tiež v pohode. Myslím ze lyžovačka s otcom je pre budúci život dôležitejšia ako jeden deň v skole. Ale tiež by som to pred synom netajila a jemu sľúbila zasa nejakú inú sólo akciu

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 21:05

Potrefenáhusa no, to vyvažuje to, že od obeda spala dvakrát desať minút a raz pol hodinu a ešte stále nespi

Offline dzizisketa
8821 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 21:30

Kan

Když za mnou křičela, že by ho zbila a že takhle z něj vyroste pěkný hajzl, bylo to to nejmírnější, co jsem jí chtěla sdělit. 

Offline 711990
18280 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 21:40

dzizisketa :D to ses udrzela jeste dobre

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 22:06

dzizisketa No ta teda řádila, senior v ráži. 

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 22:15

dzizisketa co ten budoucí kriminálník provedl?

Offline SunEclipse
3417 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 22:18

dzizisketa a čím ji tak rozčílil?

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 22:38

13. mam naplanovanu sekciu, takze dieta v piatok prislo zo skolky s priesvitnym soplom, ktory sa v sobotu krasne vyfarbil. Dnes bol on uz sice uplne ok, ale mne je od vcera divne, boli ma hlava, hrdlo, dnes sa mi spustil sopel, do toho este chodim na wc castejsie ako obvykle. Cize splnam kazdy jeden priznak delty. No uz som sa zajtra nahlasila na testy a teda budem dufat, ze to je nejaky ten nevyhynuty druh skolkarskeho nachladenia.

Offline Karja
43940 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 23:22

DrowRanger Držím ti palce, ale myslím si, že ty sople značí skolkovy sopel! Ať je ti brzo líp. My jsme teď snad celá sira rodina měli tzv. jednodenku. Prostě hnačku na jeden dva dny, děti to zvládly lepe, teď to hodně řádí. So toho ty slabší kusy nastydle, ale všichni negativní antigeny opakovaně. Tak držím, držím ať je to u vás to stejne!  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. prosince 2021 23:22

DrowRanger No to je teda nepříjemné! Snad to bude opravdu jen školková rýma.

Offline Mohučanka
7328 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 23:35

Karja ha, to měla minulý týden dcera taky, tu jednodenku. Druhý den byla tak ok, že řvala, že chce do školky, bonbon, a že bez omáčky je ten oběd úplně suchej. Testy taky negativní, oba.

Offline Mohučanka
7328 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 23:38

DrowRanger tyjo, držím palce, ale to miminko se musí narodit covid necovid, ne? Věřím, že je to klasická školková rýma! 

Offline Karja
43940 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 23:38

Mohučanka Jj naše holky to měly obě dvě jedno odpoledne. Víc než týden od sebe. Mezitím jsem si to střihla já i sambo, malá neteř, synovec, ségra, děda (ten ale argumentoval, že se napil vody z nadrze), a děti ve školce také měly takové krátkodobé absence teď.  Takže věřím, že to je ono! 

Offline Mohučanka
7328 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 23:43

Karja děda

Já naštěstí nic nechytla, ale manžel se cítil všelijak. Oni teda měli covid v práci, a na něj to dost psychicky působí, že mu hned začne bejt blbě, ale měl dva PCR testy v jednom týdnu negativní, takže už je mu zase dobře.

Offline Karja
43940 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 23:50

Mohučanka Jo, ty psychicky covidy chytám taky. 

Offline Kokoska
34300 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 23:54

DrowRanger klid, vsechny tyhle priznaky mam za mesic a pul uz potreti, porad se to vraci. Chytla jsem to od skolkovyho ditete. Behem te doby 1x antigen a 2x PCR, vsechno negativni.

Offline Mohučanka
7328 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 23:56

Karja nojo, já taky když já třeba nevím, blbě se mi dejchá/jsem unavená kvůli miminu v břiše nebo jsem něco chytla? Samozřejmě že jsem nic nechytla, normálně bych nic neřešila, teď je to prostě na houby...

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 07. prosince 2021 01:46

Dieta mi teraz v noci zacina kaslat. Bohajeho ved na konci tyzdna ma psychologicku a co je este horsie tak prvu navstevu logopedie kde som cakala na termin pol roka!  Nechavam ho doma a zacinam so sirupmi na hrdlo a kasel a zvysim pridel c-cka. Jezis toto je ako naschval

Offline Potrefenáhusa
38383 příspěvků moje polička 07. prosince 2021 02:04

eless moc tlapkam a moc držím palce, ať z toho nic není! 

naše dite bylo včera na očkováni, takže se mi teď úplně rozžhavená ručička propaluje do výstřihu, měla přes 39 a Nurofen, než šla spát a porad je tak moc horká  ona na ty horečky po očkování trpí, snad už to bude dobrý