JankaM jet lyžovat místo školy mi přijde v pohodě, samozřejmě pokud nemá problémy. Ale to tajení před synem je ošemetné, protože to stoprocentně praskne.
Vše o těhotenství a dětech
JankaM za mňa tiež v pohode. Myslím ze lyžovačka s otcom je pre budúci život dôležitejšia ako jeden deň v skole. Ale tiež by som to pred synom netajila a jemu sľúbila zasa nejakú inú sólo akciu
Potrefenáhusa no, to vyvažuje to, že od obeda spala dvakrát desať minút a raz pol hodinu a ešte stále nespi ![]()
Když za mnou křičela, že by ho zbila a že takhle z něj vyroste pěkný hajzl, bylo to to nejmírnější, co jsem jí chtěla sdělit.
dzizisketa :D to ses udrzela jeste dobre
dzizisketa No ta teda řádila, senior v ráži.
dzizisketa co ten budoucí kriminálník provedl?
dzizisketa a čím ji tak rozčílil? ![]()
13. mam naplanovanu sekciu, takze dieta v piatok prislo zo skolky s priesvitnym soplom, ktory sa v sobotu krasne vyfarbil. Dnes bol on uz sice uplne ok, ale mne je od vcera divne, boli ma hlava, hrdlo, dnes sa mi spustil sopel, do toho este chodim na wc castejsie ako obvykle. Cize splnam kazdy jeden priznak delty. No uz som sa zajtra nahlasila na testy a teda budem dufat, ze to je nejaky ten nevyhynuty druh skolkarskeho nachladenia.
DrowRanger Držím ti palce, ale myslím si, že ty sople značí skolkovy sopel! Ať je ti brzo líp. My jsme teď snad celá sira rodina měli tzv. jednodenku. Prostě hnačku na jeden dva dny, děti to zvládly lepe, teď to hodně řádí. So toho ty slabší kusy nastydle, ale všichni negativní antigeny opakovaně. Tak držím, držím ať je to u vás to stejne!
DrowRanger No to je teda nepříjemné! Snad to bude opravdu jen školková rýma.
Karja ha, to měla minulý týden dcera taky, tu jednodenku. Druhý den byla tak ok, že řvala, že chce do školky, bonbon, a že bez omáčky je ten oběd úplně suchej. Testy taky negativní, oba.
DrowRanger tyjo, držím palce, ale to miminko se musí narodit covid necovid, ne? Věřím, že je to klasická školková rýma!
Mohučanka Jj naše holky to měly obě dvě jedno odpoledne. Víc než týden od sebe. Mezitím jsem si to střihla já i sambo, malá neteř, synovec, ségra, děda (ten ale argumentoval, že se napil vody z nadrze
), a děti ve školce také měly takové krátkodobé absence teď. Takže věřím, že to je ono!
Karja děda ![]()
Já naštěstí nic nechytla, ale manžel se cítil všelijak. Oni teda měli covid v práci, a na něj to dost psychicky působí, že mu hned začne bejt blbě, ale měl dva PCR testy v jednom týdnu negativní, takže už je mu zase dobře.
Mohučanka Jo, ty psychicky covidy chytám taky.
DrowRanger klid, vsechny tyhle priznaky mam za mesic a pul uz potreti, porad se to vraci. Chytla jsem to od skolkovyho ditete. Behem te doby 1x antigen a 2x PCR, vsechno negativni.
Karja nojo, já taky
když já třeba nevím, blbě se mi dejchá/jsem unavená kvůli miminu v břiše nebo jsem něco chytla? Samozřejmě že jsem nic nechytla, normálně bych nic neřešila, teď je to prostě na houby...
Dieta mi teraz v noci zacina kaslat.
Bohajeho ved na konci tyzdna ma psychologicku a co je este horsie tak prvu navstevu logopedie kde som cakala na termin pol roka!
Nechavam ho doma a zacinam so sirupmi na hrdlo a kasel a zvysim pridel c-cka. Jezis toto je ako naschval ![]()
![]()
eless moc tlapkam a moc držím palce, ať z toho nic není!
naše dite bylo včera na očkováni, takže se mi teď úplně rozžhavená ručička propaluje do výstřihu, měla přes 39 a Nurofen, než šla spát a porad je tak moc horká
ona na ty horečky po očkování trpí, snad už to bude dobrý
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje