žluťásek oni ich okrem toho skibi nikde nemajú a aj tam sú vo veľkosti čo potrebujem len zelené
.
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas stopro muzes nakoupit primo na reima.com, zasilaji i od urcity castky zdarma vsude
711990 vidíš, ale tam musím pozrieť vrátenie. Totiž starší má tie ruky drobné a úzke, ale nejaký má dlhý palec, často sú mu rukavice široké, na prstoch dlhé ale palec tam nenarve.
Edit. Tak free delivery na Slovensko až nad 150€. Síce som chcela aj ponožky ale zas až tak sa rozšupnut nechcem ![]()
Prosim vas, tie co mate z lindexu pre deti zimne overaly, je mozne trafit velkost tak, aby to vydrzalo 2 zimy? Buducu zimu by som chcela kupit, tento rok nebude treba.
eless Lindex má overaly tak o číslo větší, takže si myslím že když jeden rok objednáš tu velikost co aktuálně nosí, tak mu bude velká a akorát mu bude příští rok.
Mrakoplas a jaký velikosti potřebuješ? Koukám ještě na qsport.cz že je mají, ale asi jen malé taky
žluťásek už som to stihla aj zabudnúť ale tuším 3 a 4. No, zatiaľ je výsledok snaženia jedna čapica, nákrčník, ponožky a kukla a rukavice nemám :)))
Sairon dakujem. syn teraz nosi 104 - 110 v zavislosti od znacky. teplaky z lindexu 110 su mu akurat a este chvilu vydrzia a 116 su volnejsie ale maju upravu v pase a patenty na clenkoch takze ich netaha za sebou a ani mu nepadaju. asi uvidim kolko pocas roka narastie ale predbezne to vidim na 122ku
Mrakoplas já teď ještě koukám na minimol.cz, tam mají spousty značek a barev merino rukavic, palčáky i prstové.
Syn ty tlusté moc nechce nosit, tak zvažuju koupit mu aspoň ty obyč tenké vlněné, že by mu v tom mohlo být lépe. Ale už to vidím, jak zas koupím věc za petikilo a bude ležet nedotčená, protože to se mi nelíbí, to nemám rád
žluťásek no, asi tak. Ale zas naši keď im je už fakt zima, tak si oblečú hocičo. A ja mám už v košíku aj tie demar zateplené gumáky s ovcou vložkou, má to dnes vyjde draho a rukavice stále v nedohľadne
. Prosím ťa, čítam, že tam treba väčší nadmerok. Stačí 1,5cm?
žluťásek ťa stránka vyzerá fajn, asi tiež vyberiem nejaké tenšie a lacnejšie. Spomenula som si ako minulý rok starší stratil najlepšiu rukavicu hneď prvý deň po zakúpení ![]()
. Ale už to vidím, jak zas koupím věc za petikilo a bude ležet nedotčená, protože to se mi nelíbí, to nemám rád
![]()
Akorát u nás ne to se mi nelíbí, ale to je velké, to padá (= na prstových rukavicích má jeden prst cca 0,4 cm přesah, čepice jde velkou silou přetáhnout až přes oči, kalhoty bez bot dosahují až na zem...). ![]()
Mladší začal používat slovní obrat A proooč?
Není to nějak brzo?
Evaeva lepšie ako ty kokso čo starší odpocul od mojej sestry
. Aspoň to budeš mať skoro za sebou :))
žluťásek Pinot Noir má to knoflíky ![]()
Ty dlouhé kalhoty jsem tuhle vysvětlovala názorně, že když se obuje do zimních bot, ejhle, všechno je v pořádku. Pak ještě škrtí (jakákoli šála dle nálady, někdy jo, někdy ne), padá (bunda z ramen, kterou jsem nestihla zapnout dostatečně rychle) a je stlašný vedlo (v předsíni v 10 vteřinách, kdy si nandavám vlastní kabát). Uáaáaá.
Mrakoplas no nevím, staršího to ještě nepřešlo![]()
Mohučanka u nás jsou ty kalhoty nevysvětlitelné. Teda jako že si to nenechá vysvětlit. A začal s tím i Viktor, který nemluví, jen kvílí. ![]()
UU nás "to vůbec není fér", ale chvíli trvalo, než ji uměl použít v adekvátní situaci.
dzizisketa dcera rikala "to není fiiiiilm" ve smyslu to není fér. Měla to blbě odposlechnutý a nechtěla se nechat opravit. ![]()
dzizisketa
to mladší taky říká, ale zrovna tomuhle vůbec nerozumí, má to z koled od Albi tužky. A proč má sice od bráchy, ale používá to v naprosto vhodné situaci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje