Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. prosince 2021 23:16

Tabea my zase máme Zákaz hvězdu

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 07. prosince 2021 23:19

Evaeva my máme Hutschrauber (točič klobouků) místo Hubschrauber (vrtulník) a Halbestelle (poloviční stanice) místo Haltestelle (zastávka). 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. prosince 2021 23:23

Tabea Je to hrozně vtipné, jak to ty děti komolí. V té němčině bych dopadla stejně jako dětiDoma mluvíte česky nebo německy?

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 07. prosince 2021 23:40

Evaeva já na ně mluvím česky. Německy nebo anglicky jen když jsme s kamarády a je třeba, aby rozuměli všichni. Když je tu manžel, tak s nima mluví německy, my spolu anglicky. 
Když syn chodil na logopedii, tak se ho logopedka různě vyptávala. Mimo jiné taky, kdo s ním mluví jakou řečí. Když se divila, proč spolu rodiče mluví anglicky, tak jí řekl, že máma německy neumí. Chudák nevěděla, jestli to myslí vážně, nebo si z ní dělá legraci. Spolu jsme se totiž bavily německy. Bylo to loni.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. prosince 2021 00:09

Tabea ty jo, budou dobře vybavení do života.

Offline Mulen
4943 příspěvků moje polička 08. prosince 2021 08:44

Ach jo, dcera, čerstvě 7 let, opuchla ji daseň. Zubařka rikala, že ji tam musi odvrtat dirku do zubu, ze je tento uz mrtvý, aby se uvolnil tlak. Ale dcera naprosto nespolupracovala, pusu vůbec pak neotevrela, bradicka se ji trasla No odesly jsme s neporizenou. Jako pomoc navrhla jen , at detska doktorka da diazepam . Ze prý je velka.  A ja vůbec nevim co mame delat

Offline Len
2670 příspěvků moje polička 08. prosince 2021 09:50

Mulen Napíšu SZ

Offline Mohučanka
7328 příspěvků moje polička 08. prosince 2021 10:47

Pinot Noir jo, ona je celkem přístupná rozumovému zdůvodnění, nejspíš asi víc než Ríša. A taky mám čas se s ní crcat (=dlouze vysvětlovat), když je jen jedna. Nicméně kvílí taky, i když mluvit samozřejmě umí, mám pocit, že povel "nekvil!" použiju denně aspoň 10x (a to chodí do školky)

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 08. prosince 2021 12:27

mam novinky. celkom dobre asi. skolska psychologicka nas odkazala totiz na vysetrenie u specialneho pedagoga aby dali blizsie info mne aj skolke ako s tym dietatom pracovat. ked som tam volala tak sa ukazalo ze svitla nadej ze sa syn dostane od septembra do specialnej skolky. beru len 6 deti do triedy a otvaraju ich 3. potrebuje este vysetrenie u specialneho pedagoga a robia to prave u nich v skolke. tj jedno a to iste vysetrenie bude dobre aj pre beznu ms a aj pre tu specialnu. blbe je ze im cele oddelenie lahlo covidom a do konca roka tam nikto nebude. som na cakacke s terminom a maju sa mi ozvat v januari. predpokladany termin vysetrenia je az na april ale to uz je drobnost. uz som si zvykla na dlhe cakanie. tym ze som mu prihlasku podala este v septembri tak sme na prvych prieckach a taketo vysetrenie je povinne predtym aby si overili ci tam naozaj patri.

Offline Len
2670 příspěvků moje polička 08. prosince 2021 12:32

eless Držím palce, ať to vyjde!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. prosince 2021 12:52

eless to by bylo skvělé!

Offline Mohučanka
7328 příspěvků moje polička 08. prosince 2021 13:34

eless jé, moc držím palce!

Offline Zuzuli
3655 příspěvků moje polička 08. prosince 2021 15:05

Nevite o nejakem detskem koutku a nebo hernicce v okolo Opatov park, kam bych mohla tak na hodinku v patek dopoledne umistit dceru se stryckem na hlidani? Nechci je nechat v tehle zime mrznout venku, ale bylo by fajn, aby to bylo pobliz, bracha jeste s nasim tvrdohlavym batoletem nikam nesel, tak at to nema zbytecne tezky. Nebo je neco treba v OC Chodov? 

Offline dzizisketa
8821 příspěvků moje polička 08. prosince 2021 15:09

Zuzuli 

V OC Opatovská je pobočka Človíčkova. V Podjavorinské č. 8 Pidimidi.

Offline Kokoska
34300 příspěvků moje polička 08. prosince 2021 16:35

eless moc vam preju, aby to vyslo. Ovsem s timhle pristupem zucastnenych organu a cekacima dobama uz abys pomalu zacala resit, co se skolou, az pujde do 1.tridy. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 08. prosince 2021 16:43

Kokoska ta specialna skolka tam ma aj zs. Budem rovno riesit pokracovanie u nich

Offline Malenge
4788 příspěvků moje polička 08. prosince 2021 17:44

eless konečně svitla nejaka naděje na dobry vývoj! Moc na vas myslím, ať to vyjde, taková speciální školka a pak i pokračovací škola by byla určitě skvělá.

Offline Zuzuli
3655 příspěvků moje polička 08. prosince 2021 18:24

dzizisketa diky

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 08. prosince 2021 18:31

eless super 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 08. prosince 2021 18:35

eless juj, konecne posun k lepsiemu, drzim palce, aby to vsetko konecne klaplo.