Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
34300 příspěvků moje polička 08. prosince 2021 21:11

eless to je dobre, fakt drzim palce!

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 09:36

Tak test bol nakoniec negatívny, dúfam, že aj PCR v sobotu bude negatívny :)

A náhodou, nie sú tu dáky nadšenci cykloturistiky? Chcela by som rodičom kúpiť pobyt v ČR s možnosťou cykloturistiky v okolí. Sú teda už starší a majú elektrobicykle, takže skôr cyklotrasy mimo terén. Viete mi poradiť oblasť? Rozmýšľam nad Južnou Moravou. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 10:02

Nejlepší kulickodráha? Prosím ne Hubelino, přijde mi strašně ošklivé ...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. prosince 2021 11:04

MP Meri ale je nejlepšíty ostatní padají a děti z toho jsou nešťastné. Malá ségra měla Sevu, ale sama jí nebyla schopná postavit.

Offline Gatita
8507 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 11:19

DrowRanger nejsem cyklista, tak urcite poradi lepe a konkretneji ostatni, ale Jizni Moravu jsi trefila dobre. Jeden starsi pribuzny jezdi s kolem pravidelne do Trebone, chodi na procedury a po okoli jezdi na cyklovylety. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. prosince 2021 11:27

DrowRanger Třeboň , jak radí gatita je na kola super, akorát, což platí i pro JM, bych volila termín mimo hlavní sezónu, o prázdninách tam bývá našlapáno. S elektrokoly by zvládli asi i Šumavu, ta je na kola taky fajn. Ale od vás už to bude asi dost daleko.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 11:31

Evaeva Gatita nejake tipy na dobre ubytovanie nemate? :)

Offline Gatita
8507 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 11:35

DrowRanger zkusim si vzpomenout a dohledat adresy a napisu ti sz.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 11:39

Gatitadakujem krasne! :)

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 11:42

Prosím vás, kupujete někde někdo prodloužené dětské oblečení - konkrétně bych tedy potřebovala pro osmiletého kluka, který nezdravě rychle roste, všechno potřebuje mít dost dlouhé, aby to šlo zakasat /hlavně trika, nátělníky/, ale všechno je mu krátké...? /Navíc je útlý, takže když vezmu větší velikost, bude delší, ale zase moc široká... /

Offline žluťásek
8802 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 11:46

euridike já jsem teď nakoupila v dupeto, mají vysoké lemy, prodlouženou délku u mikin apod. Ale levný to úplně není.

Moje dítě je ultra konzervativní, když si něco oblíbí, nehodlá se toho vzdát a nenosí nic jiného. Takže doufám, že mikina za litr mu vydrží tři roky, merino taktéž :) 

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 11:52

žluťásek 

No přesně, ultrakonzervativní dítě - to přesně sedí i na dotyčného, pro kterého potřebuju něco koupit, je fascinující sledovat, jak si to dítě v obchodě zkouší kalhoty, neznám nikoho, kdo by to bral tak racionálně a odpovědně + přesně, jakmile si oblíbí jeden konkrétní kus/střih od jedné značky, je to v podstatě navěky, pak ten stres, když nešly sehnat třeba jeho oblíbené manšestráky... Moc díky, okouknu to.

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 11:57

euridike Tilka z Tchibo mi přijdou celkem úzký a nevytahujou se do šířky

Offline Pinot Noir
29512 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 11:59

euridike potvrzuji tílka z Tchiba, jsou dlouhá, nijak extra široká, hlavně se z nich praním nestane čtverec jak široký, tak dlouhý. Tabea 

Offline baltik
4959 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 12:04

DrowRanger ja jeste doplnim, ze ve lete je na JM opravdu vedro, doporucuju kveten

ubytovani je tady nekonecne mnoho, napadl me treba Januv Dvur

https://www.januvdvur.cz/index.php/penzion/

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 12:09

MP Meri nemam zkusenost, ale libi se mi tahle. Je jich tam vic od teto znacky

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 12:20

mnum Díky, mi přijde, ze na tohle je už velký, i na to Hubelino mi přijde (3 a kus). Myslela jsem spis na něco jako Gravitrax ... nebo je to blbost?

Offline continuity
42033 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 12:22

MP Meri závisí jak je zrucnej na ten Gravitrax. Není to nic tak komplikovaného a ty základní prvky se dají poskládat dobře. Nebo to schovas a vyndas za rok.

Offline Karja
43940 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 12:44

MP Meri Na hubelino není velký, myslím, že to horkotezko postavi sám. U nás si s tím hrají i sedmileti synovci, právě tam třeba dělají více složitějších prvků, ono to není úplně jednoduché. Chápu, že je to moc barevné no, design není nejsilnější stránka toho produktu. A skvěle v tom frčí skleněnky, mnohem rychleji než ty kuličky co k tomu jsou. 

Offline žluťásek
8802 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 13:04

MP Meri na hubelino určitě není velký, myslím že bude mít co dělat, aby sám zvládl nějakou dráhu postavit. Musí se to promyslet, podpěry, kopečky, zatáčky. Já si a tím sama vyhraju moc hezky a pořád zvažuju, jestli to nekoupit i našemu skoro 5letému...