eless to je dobre, fakt drzim palce!
Vše o těhotenství a dětech
Tak test bol nakoniec negatívny, dúfam, že aj PCR v sobotu bude negatívny :)
A náhodou, nie sú tu dáky nadšenci cykloturistiky? Chcela by som rodičom kúpiť pobyt v ČR s možnosťou cykloturistiky v okolí. Sú teda už starší a majú elektrobicykle, takže skôr cyklotrasy mimo terén. Viete mi poradiť oblasť? Rozmýšľam nad Južnou Moravou.
Nejlepší kulickodráha? Prosím ne Hubelino, přijde mi strašně ošklivé ...
MP Meri ale je nejlepší
ty ostatní padají a děti z toho jsou nešťastné. Malá ségra měla Sevu, ale sama jí nebyla schopná postavit.
DrowRanger nejsem cyklista, tak urcite poradi lepe a konkretneji ostatni, ale Jizni Moravu jsi trefila dobre. Jeden starsi pribuzny jezdi s kolem pravidelne do Trebone, chodi na procedury a po okoli jezdi na cyklovylety.
DrowRanger Třeboň , jak radí gatita je na kola super, akorát, což platí i pro JM, bych volila termín mimo hlavní sezónu, o prázdninách tam bývá našlapáno. S elektrokoly by zvládli asi i Šumavu, ta je na kola taky fajn. Ale od vás už to bude asi dost daleko.
DrowRanger zkusim si vzpomenout a dohledat adresy a napisu ti sz.
Gatitadakujem krasne! :)
Prosím vás, kupujete někde někdo prodloužené dětské oblečení - konkrétně bych tedy potřebovala pro osmiletého kluka, který nezdravě rychle roste, všechno potřebuje mít dost dlouhé, aby to šlo zakasat /hlavně trika, nátělníky/, ale všechno je mu krátké...? /Navíc je útlý, takže když vezmu větší velikost, bude delší, ale zase moc široká...
/
euridike já jsem teď nakoupila v dupeto, mají vysoké lemy, prodlouženou délku u mikin apod. Ale levný to úplně není.
Moje dítě je ultra konzervativní, když si něco oblíbí, nehodlá se toho vzdát a nenosí nic jiného. Takže doufám, že mikina za litr mu vydrží tři roky, merino taktéž :)
No přesně, ultrakonzervativní dítě - to přesně sedí i na dotyčného, pro kterého potřebuju něco koupit, je fascinující sledovat, jak si to dítě v obchodě zkouší kalhoty, neznám nikoho, kdo by to bral tak racionálně a odpovědně + přesně, jakmile si oblíbí jeden konkrétní kus/střih od jedné značky, je to v podstatě navěky, pak ten stres, když nešly sehnat třeba jeho oblíbené manšestráky... Moc díky, okouknu to. ![]()
euridike Tilka z Tchibo mi přijdou celkem úzký a nevytahujou se do šířky
DrowRanger ja jeste doplnim, ze ve lete je na JM opravdu vedro, doporucuju kveten
ubytovani je tady nekonecne mnoho, napadl me treba Januv Dvur
mnum Díky, mi přijde, ze na tohle je už velký, i na to Hubelino mi přijde (3 a kus). Myslela jsem spis na něco jako Gravitrax ... nebo je to blbost?
MP Meri závisí jak je zrucnej na ten Gravitrax. Není to nic tak komplikovaného a ty základní prvky se dají poskládat dobře. Nebo to schovas a vyndas za rok. ![]()
MP Meri Na hubelino není velký, myslím, že to horkotezko postavi sám. U nás si s tím hrají i sedmileti synovci, právě tam třeba dělají více složitějších prvků, ono to není úplně jednoduché. Chápu, že je to moc barevné no, design není nejsilnější stránka toho produktu. A skvěle v tom frčí skleněnky, mnohem rychleji než ty kuličky co k tomu jsou.
MP Meri na hubelino určitě není velký, myslím že bude mít co dělat, aby sám zvládl nějakou dráhu postavit. Musí se to promyslet, podpěry, kopečky, zatáčky. Já si a tím sama vyhraju moc hezky a pořád zvažuju, jestli to nekoupit i našemu skoro 5letému...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje