betsey jo, jo. Playmobilu máme asi deset kilo.
. Bylo to jasné řešení tak na pět let. Jen hradu jsem odolala.
Vše o těhotenství a dětech
Garfie na Sylvanian se těším, od kdy si s tím ty holky tak hrají??
Evaeva ani ja som to nepoznala a to ma tiež zaujalo. No som zvedavá, čo nakoniec vyberiem.
dzizisketa rtěnka má u nás taky úspěch a tento týden sklidil velký ovace beďar, co mi vyrašil na bradě![]()
Playmobil ani lego education nepoznám a ani to nejdem googlit
. Ešte by sme to náhodou potrebovali.
Ale fonendoskopy už babke zničili dva
. Hra na lekárov je veľmi obľúbená, stále musím byť zranená a chorá. Syn má v izbe svoju ordináciu, zavrie dvere, potom z nej vyjde a volá: ďalší pacient na Janka Kráľa! (To je naša ulica) ![]()
tina Ty jo, to těžko říct, tak od ctyř? Do cca deseti :-) Je to hodně droboučké, tak záleží i od holčičky. Ale je to takový typ hračky, co schováš ještě pro vnoučata.
Ty staré sady se i dají dobře zpeněžit třeba na e-bay.
Garfie jj, já si říkala, že asi dřív ne, měla bych obavy, že z toho ten semiš odrbe. Tak se budu ještě chvíli jen těšit, no.
Mrakoplas na doktora si taky celkem hrajeme. Fajn je, když jsem nemocná já, ležím, vyšetřují mě, dostanu "čaj",... Akorát si pak musím přečíst pohádku, nahlas samozřejmě
Horší je, když je nemocný syn, to musím vyšetřovat, čaj, kapky,... a on leží![]()
Já se na sylvanian strasne těším, to je jak můj zhmotnenej detskej sen
playmobil dostalo dite k 1.narozeninám od příbuzných, co zijou v Německu a já nevim, duplo mi přijde nějak lepší
Mám brigádu pre syna - test nepremokavosti rukavic. Zatiaľ zlyhali tri rôzne páry od rôznych výrobcov (reima, lindex, lewro).
711990 to vypravování začíná být děs, no! Odpoledne jsme jeli k babičce, je to dvacet minut autobusem, takže výlet snů. A bylo to úplně stejný, nejdřív nadšení a když došlo na věc, tak "já nechci", aspoň neřval teda.
Evaeva haha, no dcera teď našla nafukovací míč, a vymyslela hru: já ležím na gauči a nahazuju jí, ona mi to hlavičkuje zpět. Říká tomu Eurosport a děsně jí to baví...Dneska to vydržela téměř celý biatlon ![]()
tina Ty jo, tak myslím, že ti naši nepřišli k úhoně a jednu dobu je dcera tahala všude! :-) Je to překvapivě trvanlivý!
Karja Přivez holky na návštěvu a uvidíš! Jestli tě děsí králíci
zajdi na terapii nebo mrkni na jiný Sylvanian zvířata (některý jsou ale ještě děsivější!). Nebo jen ta výbava, je to fakt neuvěřitelně dokonalý, to je na tom možná nejděsivější!
Potrefenáhusa no len u dupla už nie je veľmi čo vymyslieť. U tých väčších dievčat, čo sa hrávajú už na tie roly, bude playmobil lepší.
A ako som predpokladala, keď som to nadskrtla mužovi, skoro chytil infarkt. Ale hlavne, že on už kúpil Alici tri sady lego city, a to to ešte ani postaviť nevie a akurát je to roztratene po celom byte, tie miniatúrne dieliky
Mohučanka to je dobrá hra! Podobně funguje taky házení vlaštovkou, ale asi spíš pro menší![]()
betsey no budete mít doma další krabici s plastovým bordelem ![]()
betsey Duplo je super jako stavebnice, syn skoro vůbec nevyužívá různá ty auta a panáčky, zato kostky použije všechny (máme dvě velké bedny), staví půlmetrové stavby, celkem propracované mi přijde. Mě se líbí ty různé sady, ale vždycky to zavrhnu, protože by si s tím nehrál, třeba ten domek by u nás absolutně neuspěl. Ten Playmobil je spíš na to hraní rolí Potrefenáhusa
Garfie Ja furt premejslim, jak Sylvanian vnutim Tondovi. Hrozne po nich totiz touzim![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY