Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Makara
3672 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 20:31

betsey jo, jo. Playmobilu máme asi deset kilo.. Bylo to jasné řešení tak na pět let. Jen hradu jsem odolala.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. prosince 2021 20:34

betsey Karja já zas neznala lego education, to bude nejspíš jednou jasná volba u nás. Nebo to koupím muži, toho to zaujalo už teď

Offline tina
6334 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 20:42

Garfie na Sylvanian se těším, od kdy si s tím ty holky tak hrají??

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 20:42

Evaeva ani ja som to nepoznala a to ma tiež zaujalo. No som zvedavá, čo nakoniec vyberiem. 

Offline tina
6334 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 20:44

dzizisketa rtěnka má u nás taky úspěch a tento týden sklidil velký ovace beďar, co mi vyrašil na bradě

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 20:46

Playmobil ani lego education nepoznám a ani to nejdem googlit . Ešte by sme to náhodou potrebovali.

Ale fonendoskopy už babke zničili dva . Hra na lekárov je veľmi obľúbená, stále musím byť zranená a chorá. Syn má v izbe svoju ordináciu, zavrie dvere, potom z nej vyjde a volá: ďalší pacient na Janka Kráľa! (To je naša ulica)

Offline Garfie
28649 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 20:46

tina Ty jo, to těžko říct, tak od ctyř? Do cca deseti :-) Je to hodně droboučké, tak záleží i od holčičky. Ale je to takový typ hračky, co schováš ještě pro vnoučata.  Ty staré sady se i dají dobře zpeněžit třeba na e-bay. 

Offline tina
6334 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 20:51

Garfie jj, já si říkala, že asi dřív ne, měla bych obavy, že z toho ten semiš odrbe. Tak se budu ještě chvíli jen těšit, no.

Offline Karja
44952 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 20:52

Garfie Já se těch sylvanian docela bojím, ti králičí mi připadají jak z hororu! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. prosince 2021 20:56

Mrakoplas na doktora si taky celkem hrajeme. Fajn je, když jsem nemocná já, ležím, vyšetřují mě, dostanu "čaj",... Akorát si pak musím přečíst pohádku, nahlas samozřejměHorší je, když je nemocný syn, to musím vyšetřovat, čaj, kapky,... a on leží

Offline Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 20:58

Já se na sylvanian strasne těším, to je jak můj zhmotnenej detskej sen 

playmobil dostalo dite k 1.narozeninám od příbuzných, co zijou v Německu a já nevim, duplo mi přijde nějak lepší 

Offline letfenixa
10965 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 21:01

Mám brigádu pre syna - test nepremokavosti rukavic.  Zatiaľ zlyhali tri rôzne páry od rôznych výrobcov  (reima, lindex,  lewro).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. prosince 2021 21:01

711990 to vypravování začíná být děs, no! Odpoledne jsme jeli k babičce, je to dvacet minut autobusem, takže výlet snů. A bylo to úplně stejný, nejdřív nadšení a když došlo na věc, tak "já nechci", aspoň neřval teda.

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 21:02

Evaeva haha, no dcera teď našla nafukovací míč, a vymyslela hru: já ležím na gauči a nahazuju jí, ona mi to hlavičkuje zpět. Říká tomu Eurosport a děsně jí to baví...Dneska to vydržela téměř celý biatlon

Offline Garfie
28649 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 21:02

tina Ty jo, tak myslím, že ti naši nepřišli k úhoně a jednu dobu je dcera tahala všude! :-) Je to překvapivě trvanlivý!

Karja Přivez holky na návštěvu a uvidíš! Jestli tě děsí králíci  zajdi na terapii nebo mrkni na jiný Sylvanian zvířata (některý jsou ale ještě děsivější!). Nebo jen ta výbava, je to fakt neuvěřitelně dokonalý, to je na tom možná nejděsivější!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 21:03

Potrefenáhusa no len u dupla už nie je veľmi čo vymyslieť. U tých väčších dievčat, čo sa hrávajú už na tie roly, bude playmobil lepší.

A ako som predpokladala, keď som to nadskrtla mužovi, skoro chytil infarkt. Ale hlavne, že on už kúpil Alici tri sady lego city, a to to ešte ani postaviť nevie a akurát je to roztratene po celom byte, tie miniatúrne dieliky 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. prosince 2021 21:06

Mohučanka to je dobrá hra! Podobně funguje taky házení vlaštovkou, ale asi spíš pro menší

Offline Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 21:09

betsey no budete mít doma další krabici s plastovým bordelem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. prosince 2021 21:10

betsey Duplo je super jako stavebnice, syn skoro vůbec nevyužívá různá ty auta a panáčky, zato kostky použije všechny (máme dvě velké bedny), staví půlmetrové stavby, celkem propracované mi přijde. Mě se líbí ty různé sady, ale vždycky to zavrhnu, protože by si s tím nehrál, třeba ten domek by u nás absolutně neuspěl. Ten Playmobil je spíš na to hraní rolí Potrefenáhusa 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 21:10

Garfie Ja furt premejslim, jak Sylvanian vnutim Tondovi. Hrozne po nich totiz touzim