711990 chce to číslo dvě![]()
Vše o těhotenství a dětech
711990
Mají i auta a gril třeba!!!
711990 v nejhorším si budeš jezdit pohrát k nám![]()
Evaeva a to jsme ještě nedávno měli nepřekročitelné pravidlo, že míčem se v obýváku nehází
jako trochu to koriguju, ale naštěstí ji baví, když nám to "jde", takže se snaží mi ten míč fakt vrátit.
711990 nasi kluci si nadsene hrajou s pani Medvidkovou a panem Kralickem. Pani Medvidkova ma obchod s koblihama a pan Kralicek k ni chodi nakupovat.
Garfie Jediny ty pandy bych snesla. Ale je to přesně jak píšeš, prostě tak dokonalý, až má člověk pocit, že to v noci ožívá!!!!
dzizisketa To je hezký. Mě syn posílal umýt se. Nesnesl výrazné barvy na obličeji ( i mém).
711990
no asi tak! Mě sylvanian naštěstí nijak nelákají. Ty bagry teda taky moc ne![]()
miuu Ježíš, mladší si vlastně dneska ráno namaloval oko, podle mě to odkoukal ode mě. Akorát zvolil modrou fixu
To máme za to, že se nám nechtělo vstávat a oni si tak hezky hráli. (Popravdě jsem čekala větší škody)
Evaeva me hodne bavi to lego a duplo. Zrovna presvedcuju samba, ze nebudem kupovat auto s jerabem Bruder, ale rovnou Lego Technik verzi....nechce:( ale Sylvanian se mu taky libej![]()
dzizisketa rtěnka má u nás taky úspěch a tento týden sklidil velký ovace beďar, co mi vyrašil na bradě
![]()
U nás zase velký úspěch zaznamenala ta nová sukně, Viktor se do ní úplně zamiloval, neustále se do ní balil a probíhal mi mezi nohama, aby ho ta sukně hladila po hlavě, a Ríša ji viděl přehozenou přes židli a prý, maminko, co je to tady tak krásného duhového, obleč si to. Tak říkám, že sukně a že teď, když vařím rajskou, tak ne, že tu mám do práce. A on prý: "Aby tam všichni viděli, jak jsi krásná?"
Tak jsem řekla, že jo, že proto tam přece chodím. ![]()
Pinot Noir já to úplně živě vidím, boží![]()
![]()
Pinot Noir
Jj,po těch letech doma už musis prostě vyjít s jinýma trumfama!
miuu Jj, já si tuhle vzala kabát a vysoký semisovy kozacky a dcera mi říká ,,ty seš jiná mamka, nejses ta naše,,. Pak jsem si to převlikla no, bylo to vážně divný!
711990 já mám taky nejradši stavebnice a pak výtvarné potřeby. Lego technik se mi taky líbí! Teď jsem se ponořila do knížek, chtěla bych ještě tak jednu pro každého. Už jsem jich vybrala asi deset![]()
Máte někdo zkušenost s Lepin - fake legem? Narazila jsem na na nějaké recenze že je to kvalitativně srovnatelné. Chci to jako dárek pro dospělého, tak mám z toho trochu strach, aby to nebyly vyhozené peníze.
upřímně, koupila bych radši menší krabici lega než velkou kdoví od koho. Legu vypršely patenty na kostky, takže to můžou dělat, ale mě by ten polofejk určitě nepotěšil.
continuity já to mám úplně stejně. Než "jakolego", tak radši nic.
Máme nějakou sadu "Lega" z Penny, takovou vesničku, pár domečků. A stavebně jsou o dost horší. Když to zamíchám mezi originální lego a použiju do stavby pár kostek, tak to ještě jde. Ale postavit jen z toho celou stavbu, rozdíl oproti originálu je fakt znatelný.
Ale ještě jsem ho neposlala dál, protože máme málo originálních střech :)
continuity žluťásek my zase dostali krabici jakolega z Tesca a je to úplná tragédie. Držím to zvlášť, protože je to akorát k vzteku, některé dílky samovolně odpadávají, jak jsou volné, jiné zas dítě nedokáže odervat od sebe, jak jsou těsné. Hrozné, fakt. Vypadá to přitom identicky.
Pinot Noir Jo lego má veľmi prísne normy kvality na to ozmery těch kostek povolena odchylka je 0.02 mm.
Další věc je dizajn. I těm lego dizajnerum to občas ujede a nepovede se jim problém konstrukčně dobře vyřešit, ale stává se to zřídka. A u těch velkých a drahých setů je to skoro stejně důležité, jako kvalita kostek.
Garfie Jediny ty pandy bych snesla. Ale je to přesně jak píšeš, prostě tak dokonalý, až má člověk pocit, že to v noci ožívá!!!!
Tos mi připomněla, jak si dcera přála česací hlavu. Stála jsem v hračkářství u těch hlav a úplně mi přejel mráz po zádech při představě, jak se to bude válet v pokojíčku a v noci TO třeba začne mrkat nebo mluvit. Jsem z ní měla úplně fobii! Sice mě to vyšlo asi 4x dráž, ale koupila jsem raději česací celou panenku :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje