Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2021 10:56

DrowRanger Potrefenáhusa no přesně, kolikrát si říkám to samé, a to tu mám jen jedno velké batole

Online Pinot Noir
29880 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 10:59

DrowRanger ono těm dosavadním jedináčkům zas tolik neuškodí "spadnout z lopatky", jak se říká.

Nic si nevyčítej, nebuď na staršího zlá a nedovol to ani nikomu jinému, ale že se změní rytmus rodiny a vlastně úplně všechno, to je normální vývoj. 

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 12:34

Pinot Noir

DrowRanger Přesně, nebuď na něj zla a protivná a to stačí. Já jsem to kompenzovala tak, že jsem na velkoumalou aspoň mluvila:-D:-D. Jakože jsme si furt něco povídaly. No v tomhle je ta starší holčička lepší no, vyfasovala mimino a dělaly jsme všechno v tandemu. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 13:00

Pinot Noir Karja Evaeva Potrefenáhusadakujem za mile slova, ja si to racionalne aj vsetko uvedomujem, ale tak ako som nejak nepocitovala hormonalne zmeny pocas tehotenstva a ziadnu precitlivenost, tak toto ovladnut nedokazem. Ale uz som kludnejsia, mala pekne spala 3 hodiny vkuse, muz vzal syna aj psa von, potom som s malym naavrila obed, hrali sme sa s plastelinou a volali statkym, naobedovali sme sa a Oli zatial spala. A ked vstala, muz sa o nu postarala a ja som uspala Artura a potom sla k malej, ktora teraz pekne papa a o chvilu zas zaspinka a ja si pospim s nou. A muz zatial spi pri malom. Ono to nejak pojde, len musim najst balanc a prestat revat vzdy ked mam vycitku svedomia, lebo ki to matie starsie dieta .

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 13:02

A teda neviem, ci som spominala, ze som rodine povedala, ze nechcem navstevy v sestonedeli. Tak v pondelok pridu moji rodicia...viac menej o tom ani nediskutovali, nastastie sa citim dobre a na rozdiel od prveho cisarskeho dokazem chodit oblecena ,takze som to vzala pozitivne - zabavia Artura a muz zatial obehne vsetky institucie, postu a lekarne a ja nebudem musiet byt na dve deti a psa za tie dve hodinky sama. Ale keby som bola v stave ako pomprvom cisarskom, tak uz vidim tu obriu hadku co by nas cakala .

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 13:20

DrowRanger máš super, ze muž sa tiež postará a ze Artur chce byť pri nom, tak to pôjde, neboj.

Ja už som dnes na Alicu zvýšila hlas, bo úroveň stresu bola už neunosna. Ale bola zlata, som jej to vysvetlila a ona mi hovori: Mami nebuď smutná, pod, objimem ta

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2021 14:42

DrowRanger na to, že si první den doma, mi to přijde super! Za chvilku budete sehraní. Říkala si, že muž má teď docela dlouho volněji, že? To je skvělé, bude to velká pomoc než se vše usadí.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 15:10

betsey je krasne ake vesia tie deti byt empaticke. Evaeva ano, skoro mesiac, takze to oostupne pojde.

Offline letfenixa
10875 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 15:29

DrowRanger super, že ste už doma!

Offline Tabea
8103 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 16:53

Poradíte pro prvňáka nějakou knížku o letadlech/letectví? 

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 19:45

Tabea Jak si postavit letadlo od Martina Sodomky. Je perfektní.

Offline Tabea
8103 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 21:19

brrr Díky moc! Už jsem tip poslala dál. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 19. prosince 2021 07:26

Tabea souhlas s brrr celá ta série je výborná 

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 19. prosince 2021 07:55

DrowRanger Gratuluju!

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 19. prosince 2021 09:04

Ja se zeptam na radu, ktera asi reseni nema. Blizky pribuzny ma dite, po mnoha a mnoha nezdarech.

Takze chapu, ze se o nej boji a mysli si, ze je to stred sveta. Ale uz to fakt prehani. Kdyz prijedeme na spolecnou navstevu  tak jsou nastvani, protoze moje dcery si s nim chteji hrat. Minule je rozcililo, ze dcera hazela mic a on se moc smal a ze sedu se svalil na koberec. Tak potom se jim nehodila navsteva mych rodicu s moji dcerou a  proto ted u nas zrusili dlouho planovanou navstevu. Ja vlastne radu nepotrebuju, ja je chapu, i to toleruju. Ale uz mi asi dosla trpelivost. Bude to chudak, chudak a chudak. Dam jim sanci pres vanoce a pokud se zase nejak blbe vymluvi, tak mu to reknu.

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 19. prosince 2021 09:07

Candance hele takhle se prvni skoro dva roky nesmel s nasi rodinou stykat bracha se svym ditetem, protoze nase dite bylo na jejich dite prilis intenzivni a to jejich(uplne stejne stary) se z toho casto polekalo. Treba ze se nas smal a takbylo to strasny, ale pak jim nejak seplo a uz se spolu smej vidat. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 19. prosince 2021 09:15

711990 presne on se smeje  a mohl by spadnout/cokoli. A ony ho rozdovadi.

Ja se asi citim trochu urazena/zklamana, protoze  kdyz mela.moje dcera mesic, tak jsem jim 4 cele dny pomahala organizovat svatbu (vyzdoba salu, peceni kolacku, rozvoz vysluzek, vyzdoba aut, vyzvednuti kytky, satu, nevestu ke kadernikovi a od kadernika....) starsi si uprostred toho salu hrala a koukala na tablet a mladsi jsem si posupovala v autosedacce, at ji mam co nejbliz.  Ja jsem tak blba a vzdycky na to dojedu. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 19. prosince 2021 09:16

711990 jenze jim to neseplo uz dva roky a spina ani vedle mnohem mladsich deti.

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 19. prosince 2021 09:44

Candance mrzi me to moc, ja sama jsem se s tim nesrovnala, zvlast i proto, ze jde primo o myho brachu, ale bohuzel to casto drajvuje ta partnerka(v nasem pripade jo) a nemame sanci s tim neco udelat. 

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 19. prosince 2021 09:57

Candance 711990 ja jsem teda taky nemela moc rada, kdyz mi na batole dorazelo nejaky rozdovadeny dite a to moje se toho balo, ale vzdycky se to dalo usmernit. Pokud se to mrnousovi libilo, spis jsem jen koukala, aby si nejak v zapalu hry neublizili. Ono je potreba si uvedomit, ze cim vic budou to dite vzdalovat od podobnych podnetu, tim bude lekavejsi a hur se s tim bude vyrovnavat. A az pujde do skolky, zazijou si treba dost dramaticky chvile.