Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 21:54

MPLee tu dostala nase od moji mamy taky, jen tmavovlasou. Zpívá to samy. Ode mne liliputiens a od tchyně prisernyho hracího psa fisherprice, kterymu už pes stihnul amputovat jedno ucho 

priznam se, ze ty hrací hračky už úplně nenávidím a asi to začnu vyhazovat. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 21:58

Potrefenáhusa já teda většinou nedokážu dárek vyhodit, mám pak špatný pocit že si ničeho nevážím a že dárce to myslel dobře - ale tohle asi nedam. Naštěstí z nich neni ani dcera nijak nadšená a spíš se jich bojí, tak je prozatím uložím někam do skříně...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 21:58

Potrefenáhusa 

Vyhazuj, dokud se dítě nemůže bránit. Jakmile si to začnou hlídat, je konec!

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 22:04

dynda no přesně!!!!!! Je mi to jasný, ze se toho musím zbavit včas!!!

Pak to sežere pes a já to budu muset jít jeste někam sehnat!!!

Online Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 22:09

Potrefenáhusa škoda toho ucha, FP hračky se dají dobře prodat. Po všech, které jsem nabídla, se jen zaprášilo. Mně teda zvukové hračky nevadí, tady je neustále takovej rambajs, že nějaká písnička nebo houkající hasiči se úplně ztratí. Zrovna tenhle pes byl ale u nás úplně nepovšimnut, vůbec nezaujal, přitom jiné FP hračky byly velice oblíbené.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 22:21

Potrefenáhusa Zrovna tohodle pejska měly holky hrozně rády, ale vlastního jsme neměly. No jako mně nevadej vůbec žádný hračky, hlavně když to baví děti. Naše holky dostaly samy super extra holčičí hracicky a hrozně mě baví jak si s tím hraje sambo. Že on chudák tu realitu žije, a ještě si na to hraje, jakože v domečku se panáček tatínek stará o mimina,do toho mu dají visací náušnice, trpytkovej zavoj, je to legrační. 

Offline Gatita
8628 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 22:23

Vypada to, ze si zdejsi deti Vanoce uzivaji. U nas taky tak, bylo to vsechno tak hezke. Ja mela trochu obavu, aby z toho přepětí (starsi syn se straslive tesil snad uz od listopadu) nebyl k veceru plac, ale syn si dal dvakrat u vecere pridat (!!!), a nakonec jsme to byli my dospeli, kdo se nemohl dockat, a on ten, kdo nas napinal:) Jeste ruzne opecovaval mladsiho brasku a chtel, at nejdriv vybali darky on...Bylo to cely fakt hezky, uzili jsme si to snad uplne vsichni. Pod strom se nakonec vloudil i mluvici krecek, co doporucovaly @PinotNoir a Garfie, a musim rict, ze to nasi rodinnou seslost opravdu pozvedlo - nejvic se rozjely ty nejvic nobl osoby, ktere cely rok mluvi spisovne

No a jak jsem tu psala o 3 darcich a ze nechcem ty deti zahlcovat...tak se to uplne nedodrzelo a babicky tu taky ruzne trousily plastove bagry a podobne. Ale jeden neplanovany darek mel mega uspech - hra Rush hour. Syn tim tady uz tri dny posunuje, zato ja vyhorela hned v prvni urovni

Opravdu doporucuju, syna bavi jak priprava (rozestavet auta dle zadani), tak i samotny rebus. A muze to hrat sam.

žluťásek me by zajimalo, jak to tihle rodice - vyznavaci vkusnych a inteligentnich hracek delaji. Neverim tomu, ze jejich deti jsou imunni vuci tomu, co leti u vrstevniku - tlapkova patrola, ninjago, minecraft...ja to treba cilene taky nekupuju, ale ty deti o tom mluvi, chteji to, casto to od nekoho proste dostanou - to jim to ti rodice nejak taji a vyhazuji nebo jak? Cely neverohodny mi to prijde

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 22:35

Gatita já myslím, že "obludnost" někam zavřou do skříně, když fotí/natáčí příspěvek na sítě. Nebo spíš doufám, kvůli těm dětem! 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 26. prosince 2021 22:36

Vari Moc děkuji za podrobné info o capáčcích, jdu to prostudovat. 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 22:38

Karja to je hrozně hezký, je mi až líto, že se mnou by si táta nikdy s domečkem pro panenky nehrál, o závoji a náušnicích nemluvě. 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 22:46

Mne ty hračky celkem vadí, jak to jede furt dokola a je to strašně moc debilni. Dostala k svatku ten nakladak, kterej vyhraval a porvaval, i když si s tím zrovna nehrála 

mne na tom hrozne štve i to, ze tchyně to prezentuje tak, ze se bez toho dite nenauci mluvit (tvl a já dělám jako co???) a hlavně taky, ze to vypestuje v diteti lásku k hudbě (coze?), kdyby rekla Nate tenhle kram, ať si můžeš dojit občas na záchod nebo uvarit kafe, tak budiž, ale vydávat to za didaktickou pomůcku, bez který se neobejdeme, z toho mi cuka oko...plus teda jsme ji už u mluvícího náklaďáku před měsícem poprosili, at další hlučný hračky nekupuje...hopla 

Online Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 22:48

Gatita u nás to taky bylo moc hezké, Štědrý den úplná idylka. Večer se tu úplně neplánovaně objevil švagr s přítelkyní, tak nedošlo na sekt, který jsem měla v plánu, protože jsem se o něj sobecky nechtěla dělit, a během živé debaty s nimi jsme teprve jedli kapra, ale vůbec mi to nevadilo, celý den před tím byl hrozně fajn, i tohle setkání bylo milé. Kluci spokojení, nikdo neřval, žádná hysterie. Neměla jsem žádná očekávání, ale přece jen člověk v koutku duše doufá, že si to ty děti užijí, a nakonec to fakt bylo krásné. I další den s návštěvou u tchánů byl příjemný, tak se teď těšíme ještě na nadílku u mých rodičů koncem týdne.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 22:49

INCOM1 Se mnou taky ne, ale řeknu ti, že by mě to až doted než jsi to napsala vlastně vůbec nenapadlo:-D. Ale je to vtipný, ona velkamala drží hlavně na taťku, já jsem prostě jen trpěná osoba, co zajišťuje jídlo, pořádek a návštěvy kamarádů. Takže to je samy ,,tati,můžeš dát panence dudlika, tati můžeš si dát korunku, tati můžeš panenku ponosit, tati můžeš mi oblíknout tyhle saty...:-D. Jako už včera mi ta péče o mimina přišla vtipná, ale dneska dostaly ten domeček pro panenky a sambo musí hrát taťku a vede dialogy:-D A to už je moc no:-D 

Online Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 22:49

Potrefenáhusa jsi prostě zaujatá

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 22:54

Potrefenáhusa Hahahaha, tak možná je ten tvůj odpor i tomu veden tímhle. Protože moje máma uvede (ale ne před dětmi) každej dárek slovy typu ,,zas kupovat nějaký krávoviny, vy jste to taky neměly a taky jste se bez toho obešly, všude nějaký sracky na zemi lezej, já na to v noci slapnu a akorát se z toho můžu zbláznit,,. Takže to tak nějak vystihuje vlastně podstatu těch plastovejch obludnostivl:-D Takže mě pak akorát tak pozitivně překvapí že to má i jinej efekt než nasirani rodičů a prarodičů co do toho omylem kopnou:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. prosince 2021 22:59

Potrefenáhusa já tě chápu, s jedním dítětem mě ty hrací hračky taky dost vytáčely, syna naštěstí ani moc nebavily, měli jsme asi dvě. Teď už se to celkem ztratí, jestli k dětem houkají ještě hasičiOni si hrají spolu moc hezky, ale často docela hlasitě, já už to umím odstínit, kolikrát mi chvíli trvá než si všimnu, že hra přešla do pláče. Každý sám si hraje klidně, ale těch společných her je víc a víc. Dost by mně teda taky štvala ta argumentace tvojí tchýně, přiznám se, že to bych asi nevydýchala. Já bych ani nedokázala tu darovanou hračku prodat, takže by v ideálním případě skončila někde na dně skříně, v horším vzadu mezi hračkami, moc bych jí nepropagovala a až by z ní vyrostla, šla by do krabice do sklepa. A já bych si celou dobu říkala, škoda, že za ty peníze radši nekoupili to a nebo to.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. prosince 2021 23:01

Karja u nás je tatínek taky top, už to docela převzal i mladší, ale uznávám, že ty holčičí hry tomu dávají nový rozměr

Offline DruI
5584 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 23:01

Gatita Možná mají dvě herny, jednu veřejnou na focení a pak druhou tajnou, přístupnou jenom na heslo, kam se ty nežádoucí hračky ukládají :o)

U nás je nejlepší letošní dárek autodráha, což teda moc montessori není. A tu Rush hour si musím zapamatovat do léta a zkusím ji dát dceři k narozeninám :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. prosince 2021 23:04

DruI Rush hour potvrzuju, syn je teda zatím jen u skládání aut zpátky na tu parkovací plochu, to je taky trochu hlavolammáme to teda na chalupě.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 23:04

Evaeva Ježíš já klukům vůbec nerozumím, těm svým synovcům ještě docela jo. Ale známí mají kluky takový ty venkovní typy, co chodej v maskacich, mají bunkr s nejakyma kostma zvířat, co kde vyhrabali a to jako jsem už minule říkala ,,ty jo, já jim vůbec nerozumím, to je strasny,,.takže díky bohu za samba s visacima náušnicema! Ještě bych musela chodit s nějakou puškou!