Vypada to, ze si zdejsi deti Vanoce uzivaji
. U nas taky tak, bylo to vsechno tak hezke. Ja mela trochu obavu, aby z toho přepětí (starsi syn se straslive tesil snad uz od listopadu) nebyl k veceru plac, ale syn si dal dvakrat u vecere pridat (!!!), a nakonec jsme to byli my dospeli, kdo se nemohl dockat, a on ten, kdo nas napinal:) Jeste ruzne opecovaval mladsiho brasku a chtel, at nejdriv vybali darky on...Bylo to cely fakt hezky, uzili jsme si to snad uplne vsichni. Pod strom se nakonec vloudil i mluvici krecek, co doporucovaly @PinotNoir a Garfie, a musim rict, ze to nasi rodinnou seslost opravdu pozvedlo - nejvic se rozjely ty nejvic nobl osoby, ktere cely rok mluvi spisovne
No a jak jsem tu psala o 3 darcich a ze nechcem ty deti zahlcovat...tak se to uplne nedodrzelo a babicky tu taky ruzne trousily plastove bagry a podobne. Ale jeden neplanovany darek mel mega uspech - hra Rush hour. Syn tim tady uz tri dny posunuje, zato ja vyhorela hned v prvni urovni
Opravdu doporucuju, syna bavi jak priprava (rozestavet auta dle zadani), tak i samotny rebus. A muze to hrat sam.
žluťásek me by zajimalo, jak to tihle rodice - vyznavaci vkusnych a inteligentnich hracek delaji. Neverim tomu, ze jejich deti jsou imunni vuci tomu, co leti u vrstevniku - tlapkova patrola, ninjago, minecraft...ja to treba cilene taky nekupuju, ale ty deti o tom mluvi, chteji to, casto to od nekoho proste dostanou - to jim to ti rodice nejak taji a vyhazuji nebo jak? Cely neverohodny mi to prijde