Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 23:06
Reakce na Pinot Noir:

Potrefenáhusa jsi prostě zaujatá

​přiznávám!!!!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. prosince 2021 23:08

Karja u nás bys asi nebyla ztracená, já si s nimi docela rozumím, hlavně se starším, mladší je ještě telátko:) My hodně stavíme, vyrábíme, rád pomáhá v kuchyni. Žádné zbraně nemáme (ani nechceme teda), ani neumí poznat škodovku od volva a nezná druhy dinosaurům:) Akorát místo imaginárního kamaráda máme imaginárního robůtka.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 23:24

Evaeva

No tak dcera má imaginární maminku kromě života s námi má totiž ještě kouzelnou moc, a tu když použije, tak může žít v podmořské říši, kde má svoji podmořskou maminku a ségru Ariel, se kterými mluví kouzelnickou řečí, které my pozemšťané nerozumíme

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. prosince 2021 23:27

Mohučanka to je dobrý, ne? Mami, kde mám ten žlutý korálek (dosaď, dle libosti)?! Nevím, řekni druhé mamince!

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 23:28

Karja třeba ho to baví nebo je to karma za nějaké jeho prohřešky.Tak já si to idealizuju, to je jasný. Jediná hra, kterou si pamatuju že byl se mnou otec ochotný hrát,byla "na medvědy". Vyhrál ten, kdo první usnul.Ale ten tvůj táta už se taky polepšil, s malou se nějak strojili, to je fajn.

Online Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 23:29

Evaeva hlavně vařit a uklízet by mohla občas i ta druhá.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. prosince 2021 23:31

Pinot Noir no přesně! Prostě samá pozitiva

Offline Jimik
příspěvků moje polička 26. prosince 2021 23:35

U nás se tedy taky nepodařilo zcela dodržet původní minimalistický scénář, ale junior to vyřešil tím, že od té doby co vybalil velkou plastovou Tatru, všechno ostatní přestalo existovat a dalo nám dost přemlouvání přesvědčit ho, že bude Tatra spinkat ve své garáži a ne s námi v posteli. Takže krabice-garáže se asi jen tak nezbavíme. 

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 23:36

U nás v polovině času zní povel"maminko hrát!", když je doma muž, tak někdy i "tatínku hrát!" Nemusíme při tom s Rosťou interagovat, ale musíme o tom, co se děje, hovořit.

A včera jsem Po delší době řídila, když vzadu seděl, a asi Jak už to dlouho nezažil, měl potřebu mne navigovat, říkal mi "maminko zatoč" a tak.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. prosince 2021 23:46

dzizisketa 

Teď jsi mi úplně vyvolala vzpomínku na to, jak syn poprvé udržel dojmy z metra, ale ještě neuměl pořádně mluvit, ale už dokázal nějak komunikovat, že mám říct to hlášení z metra. Takže jsem musela asi stokrát opakovat "ukončete výstup a nástup, dveře se zavírají". Zrovna jsem řídila, tak jsem nemohla klást moc odpor.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 00:25

Evaeva zbrane tiež nemáme, ale raz deti prichytili samba ako hra nejakú bojovku na počítači. A mladší odvtedy chodí a robí "pif paf" a ja musím odpadnúť a keď sa postavím/pohnnem, tak znova. No, občas trvá hodinu chvíľu než je mi dovolené vstať :))) Ale on tomu ešte vobec nerozumie, je hrozne podarený. Dúfam, že na to čoskoro zabudne, sambo už sprda dostal :)

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 05:05

Jimik Tatra byl úplně nejlepší dárek ze vsech, housatko taky dostalo  

Online Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 07:27

Máte někdo Atlas světa k Albi tužce? Jsem z něj dost zklamaná, mírně řečeno. To je teda hodně odfláknuté dílo.

Informací málo, zvláštně nevyvážené, mapa ČR na dvojstranu, ale informací minimum, na většině plochy jen hraje hymna. Pro 6 - 12 let úplně k ničemu, tam bych už čekala mnohem víc textů a trochu do hloubky.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 08:14

Pinot Noir ja som takto sklamaná z Človek a príroda, je to úplne odveci. Ktoré knižky sú dobré? Mame okrem nej len Zvieratá.

Online žluťásek
8862 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 08:49

Pinot Noir přinesl ho Ježíšek, ale ještě jsme ho moc neprozkoumali. Blby, jo? To je teda škoda. 

Mrakoplas pro malý, zejména asi kluky, mi přijde skvělá Doprava. Zatím ze všech knih co jsme zkusili mi přijde nejlepší.

U nás teda nejvíc jedou Zpivanky pořád. K Mikuláši jsem koupila Koledy a ty mě teda zklamaly, nahrávky se mi vůbec nelíbí. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 08:56

K tým hrackam vydávajúcim zvuky... Alica včera dostala u prababicky detský notebook. Muz je z neho tak na prášky,  že tipujem, že najneskôr zajtra sa neopravitelne pokazí

A jednu hru si predsa len s nou môžem zahrať, dostala ešte hru Klobúčik hop, a to ju baviii

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. prosince 2021 08:58

Evaeva U nas taky babicky koupily spoustu lidl srotu ale ja je trumfla. Hasicskym autem a detskymi hrnci. Toho kravalu ale hlavne te radosti.   Potrefenáhusa Hraci hrazdicku FP mi kdysi nacpala  znama, hraje fakt prisernou melodii, ale dite ji porad a porad nadsene pousti. Pomsta dospelym to je. U nas jsou babicky celkem rozumne, jen me mrzi, ze jdou spis po tom srotu. Takze lidl vlak mame dvakrat skoro stejny 

Online žluťásek
8862 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 08:58

Karja já jsem ztracená už teď, stačí když mají nějaké speciální zájmy. O vesmíru toho ví už tak 5x víc než já, teď jak byl nemocný sledoval pořád Byl jednou jeden život a momentálně jsou největší téma makrofagy, polynukleary, fagocyty. Já těm procesům v těle vůbec nerozumím, skončila jsem přírodopisem v 8. třídě, nikdy neměla biologii na SŠ a teď tohle. Sotva jsem se naučila měsíce Saturnu, abych nebyla pozadu a už abych si nastudovala stavbu nervové buňky. Taky dostal globus, takže mě zkouší ještě ze zeměpisu

Online Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 09:07

Mrakoplas Nejlepší je Doprava, hodně informací obsahuje Lidské tělo, ale to nemáme ještě tolik prostudované. Zklamal mě Betlém.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 09:15

žluťásek ale krásně se stará o tvůj všeobecný přehled

Potrefenáhusa já takto furt poslouchám od tchýně, že jim musím pouštět pohádky aby se naučili mluvit. Hlavně horuje za Krtka, ve kterém se ale zrovna moc nemluví