Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 09:53

letfenixa tak môj to pokazil oveľa horšie, ten keď som začala chodiť minulý rok v septembri na siedmu do prace, krmil na raňajky Alicu čokoládou alebo nanukmi

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 10:04

betsey To je teda dáreček.Jako já jsem asi extrém, kterej dítěti vodu se sirupem ani nenabídne, i když zrovna pít nechce a kromě ovoce má sladký max. v podobě vánočky. Ale tohle je úplně jinej vesmír, koho dospělýho napadne dávat dítěti k snídani nanuk nebo čokoládu? Lopatu máš? Co teď Alice snídá? 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 10:10

Len pohádala som sa s ním na túto tému mnohokrát. No komu to napadne.. Asi tomu, čo to aj sam robí, muž sa stravuje strašne, čiže jemu vôbec nepríde divne dat malému dieťaťu na raňajky čokoládu

No ja som to dokázala napraviť len trochu, teraz ranajkovava biely jogurt so sladkým musli a banánom alebo vianočku s maslom a acidko. Ale sú dni, keď aj odo mňa začne skemrat na raňajky čokoládu a to potom mame hysak, keď jej to odmietnem dat 

Online Potrefenáhusa
38861 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 10:11

Len u nás dal teď vanocku diteti taky až tatínek, když mu ukazovala do talíře. Akorat z ní ožrala máslo

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 10:11

Pro mě je ta snaha udržet sladkosti na uzdě i osobní výzva, ať toho taky sama tolik nežeru.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 10:18

Zlatá lopata pro rok 2022 putuje k betsey A teď to někdo překonejte!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 10:19

dynda myslím, že to je neprekonateľné

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 10:24
Reakce na Pinot Noir:

betsey já jí vlastně rozumím, zimu nesnáším, kdybych nemusela, ven taky nejdu.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 10:26

Potrefenáhusa Haha, vánočku jsem mu začala dávat já, když mi ji pořád záviděl (a hlavně přestal snídat kaši, jenže ovoce mu nestačí). Já ale na sladký snídani nevidím nic špatnýho, taky ji mám ráda a slanou mám málokdy. Je teda schopnej jí sníst fakt hodně, což mi ale nevadí. Asi upeču do zásoby do mrazáku.

dzizisketa Jo, přesně. My jsme s mužem oba závislí na sladkém a co jíme se synem, tak jsem sladký hodně omezila, nemám kdy ho jíst, aby mě nepronásledovalo hlasitý "ham!" a aspoň je to motivace. 

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 10:30

Karja Ty jo, to je fakt divný, nelikvidují učitelky mikulášské nadělení vlastních dětí? :-D Nebo jestli školka nedostala nějaký podivný sponzorský dar. U nás se občas rozdávaly bonbony a i to mi vadilo. 

Jinak teda slyším poprvé v životě, že dítě, které jde po obědě, dostane sušenku nebo tyčinku. Moje děti i neteře v jiné školce dostaly vždycky to, co děti na odpolední svačinu. 

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 10:35

Garfie prý se ty připravené svačiny (pečivo s něčím) z hygienických důvodů s sebou dávat nesmějí. Říkali teda v naší školce.

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 10:37

Pinot Noir To zní docela logicky (i když u nás to hygiena zjevně nezakázala), ale pak teda musí mít nakoupenou zásobu takovýchto blbin? Když nedají chleba, mohlo by to jít snad rovnou odhlásit! :-) 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 10:37

Pinot Noir 

U nás je na sáčku se svačinou razítko s datem a časem, do kdy spotřebovat, je to asi do dvou hodin od vydání.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 10:37

U nás se na narozeninové oslavy ve školce nosí "lepší" ovoce, jako třeba hrozno, boruvky, jahody, meloun, kiwi + je povolený popcorn jako highliht. Přijde mi to fajn.  

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 10:38

Garfie No tak nakonec se ukázalo že to bylo nějaké nedorozumění, děti nosí ,,dárečky,, i za svatky a narozeniny, co probehly o víkendu nebo byly nemocné. Plus adventní kalendář. Nemám se prý čeho bát. Samozřejmě jsem to svedla zase na samba jako všechno, ale jeho mají rádi, takže to spíš odpustej takové prudeni:-D  Chudáci učitelky, ta školka je fakt perfektní, zrovna mi cinklo v mobilu, že pojedou na výlet autobusem podívat se do kostela na betlém. No takže jako neschopaci se zas jevime my, protože tenhle program pro děti mě ani vůbec nenapadlo. Prostě prudici karjovi. Před Vánoci jsem jim dala výslech co dcera jedla, když se tak osypala a teď zase tohle:-D:-D. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 10:39

Já nechápu, jak je možné, že některé děti neznají třeba ty jogurty s kuličkami nebo sladkosti. Takového Kostíka s lentilkami dcera v krámě vyhmátla hned, stejně jako lízátka u pokladny. Pak zjistila, že všichni ti Kostíci/Olmíci/jiné v barevných kelímcích jí vlastně vůbec nechutnají. Ona je trochu divná, pije jenom čistou vodu nebo mléko, v adventním kalendáři má doteď pár okýnek neotevřených. Asi to má po mně, já taky sladký moc nemusím, krom zmrzliny.

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 10:40

Garfie no jo, no. Někde tu zásobu asi mají. Jak jsem psala, u nás je v drtivé většině s sebou jablko, takže já s tím problém nemám.

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 10:44

betsey nanuk ke snidani ma moje dite u prarodicu:D ale s tim souhlasim:D

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 10:49

Mohučanka Hele já třeba holkam řeknu, co nekupujeme a ony pak neotravujou. Ale nesmím to nikdy porušit, nikdy:-D. Takže ty jogurty kostiky znají z návštěv a od babičky ale v obchodě to max zkusí na to ukázat, nervou že to chtěj:-D. 

Pinot Noir No tak víš co, já mám děti jako kyseliny ony by toho snědly hrozně moc. Plus teda ta velkamala by pak nejedla normální jídlo, to sladké ji hodně zasytí. Já myslím, že v tvém případě bych to taky moc nehrotila. Ani takhle to asi nehrotim, nevadí mi koláč na svačinu z pekarny, ale třeba ten rozmrazeny koblih už jo a tak. Prostě trochu uvažovat no! A když už tak dávat malé kousky, ne že ani celou tyčinku. 

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 10:52

Syn raňajkuje buď dvojfarebne guľôčky Nesquik (opäť priniesol muž) alebo krupicovu kašu s grankom (bioekoraw z DM). Termixy sú už passe,  asi trikrát ho v lete pobolievalo bruško,  príčinu som prisudila termixu a čokoláde, tak odvtedy si dá povedať ohľadom čokolády.  Sladké jedlá miluje, ale keďže ich robím bez pridaneho cukru, len s ovocím, tak mi to nevadí.  Dokonca aj skolkovy ryzovy nakyp mu nechutí,  lebo je ocukreny.