Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 18:04

Karja No v roce a ctvrt ma osm kilo a nema ani 80 cm. u nasich byla odvazana z kocarku jeste po mne, ale ten je fakt obrovskej. Neni to uplna nutnost to koupit, ale bude mit svatek a tohle by ji asi udelalo radost.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 18:06

Len Jj já si taky občas udělám kafe s sebou a je to hnusny. Kafe z kavárny do papírového kelímku mi zase tolik nevadí. Ale porcelán je porcelán. Na jednom výletě s dětma mi paní udělala ,,kafe s sebou,, (ale byly jsme tam prostě jakoby na zevlingu tak okolo, nikam jsme se nehnaly) do takového toho klasického skla s nozkou s komentářem, že si určitě zasloužím dát si kafe ze skla když už ne v klidu! Ale jo některý lidi mají takový lepší vhled do situace:-D

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 18:08

Vari To určitě kup! No ta menší moje holcicka je větší ale na rok a čtvrt mi ta tvoje nepřipadá tolik lehka....malamala byla do roka a půl taky spíš drobisek. No tak to ten svůj nemůžu odhadnout, zda je velký nebo ne takhle pro prcka. Jako menší jsou ty různé golfky,ale to není ono holčičky chtějí hlubokej! A nebo tady doporučovaly ten celoplastobej, ale já bych ji koupila už normální. 

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 18:15

Vůbec si nedokážu představit sníst celou čokoládu. Myslím, že by mi zdřevěněl jazyk, vypadaly všechny zuby, rozežrala mě kyselina zevnitř a navrch bych blinkala.

Ale zas sním půl krávy a zapiju to pěti pivy na posezení, z toho by taky někteří měli smrt.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2022 18:16

Karja Len jako kafe z kavárny je lepší, ale ani sebou z domu mi nevadí. Udělám si prostě takovou pohodu a užívám si to, jako že si to nastavím v hlavě, jak je to super, že můžu být dopoledne venku, procházet se a popíjet kafe

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2022 18:18

711990 Len tohle zas neumím já, rychle bych se dostala na půl tabulky každý den

Pinot Noir za mlada ;) jsem klidně celou tabulku sežrala na posezení, teď tu půlku zvládnu, ale už to dělám hodně výjimečně.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 18:19

Pinot Noir Bohužel někdo je nastavený tak, že zvládne celou čokoládu i půlku krávy zalitou litrama piva.

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 18:19

Pinot Noir Mno, zvládnu krávu, piva i čokoládu a klidně i na posezení. Pak před zrcadlem to teda žádná výhra není.

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 18:19

Len

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 18:24

Pinot Noir já bych půl krávy a pár piv a půl tabulky (kvalitní čokolády) určitě přežila, ale zabilo by to můj žlučník

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 18:38

Pinot Noir jé, konečně někdo, kdo si neumí představit, že by sežral celou čokoládu, ale dokáže sežrat kilo masa!

Já bych si dala tu půlkrávu s lahvinkou červeného a kostičkou tmavé čokolády navrch, mňam. Teda až se mi zase vejde do břicha víc než tři sousta

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 18:41

Len

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 19:34

Pinot Noir no pat piv na posedenie si vôbec neviem predstaviť, pre mňa je to strasny objem tekutiny, už po jednom mam pocit, že mi tečie aj ušami (myslím teda pol litrové), ale nedokážem zjesť ani celú čokoládu, za to celý balík chipsov...

Online Kokoska
34954 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 19:42

betsey taky tak. Pivo prakticky nepiju, vina dvojku, vyiimecne pullitrik, kdyz je pohoda a extra situace. Cokolady jednu lajnu. Ovsem velky pytlik Pombears by mi potize nedelal. V Kauflandu, kam bezne nechodim, jsem objevila kulate sýrove oplatky... no jeste ze ho nemam moc pri ceste.

Cokoladu jsem objevila bilou s citronovymi krupinkami v Tescu. Kysela cokolada neni cokolada a citron je vylozene zdravej, ze jo?

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 19:43

Dakujem vsetkym za rady ohladne stoliciek, skusim trosku postriehnit na bazarovu stokke, ak sa mi do mesiaca neoostasti, kupim jitro. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 19:45

A teda rozbil sa mi novorodenec, uz druhy den ju nejdem uspat. Ani kojenim, ani nosenim a hojdanim a tapkanim. Vcera odpadla vecer po 4 hodinach prekladanych riadnym revom, striedali sme sa s muzom aby n z toho nesoblo. Dnes som to cez den poriesila kocikom a teraz sa ju snazim uspat a zas to nejde .

Online Kokoska
34954 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 19:51

DrowRanger vitej v realite. Az budes jen chlup od vyhledani nejblizsiho babyboxu, bude tak 2-3 dny spat vzorne a predpisove a az si oddechnes, vymysli neco dalsiho. Od trhnuti mezi dverma ji zachrani prvni usmev a vrcholna roztomilost tak na tyden, pak zas pritvrdi

Scenar a rezie: moje nejmladsi vnucka.

Offline rasaNori
8841 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 19:52

Holky na me ted volaly, jestli si muzou vzit z batohu susenku. Ja vedela ze tam mam pytlík se dvema, tak rikam ze jo, klidne. A ty prisery mrnave me snedli peclive ukrytou raw tycinku, kterou jsem si syslila na tezke chvile a ten pytlik prehledli jak sire rodne lany:) 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 20:00

rasaNori Jj,dobře ti tak! Máš si dát banán:-D Kokoska Viď ted se tady narodila nějaká vlna náročných mimin.  Ale moji jedné kamarádce taky takhle zlobilo dítko v šestinedělí a pak se srovnala;-). Některé to přejde a jiné nakonec taky, za dva roky třeba:-D 

Online Kokoska
34954 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 20:02

Karja a pak ve trech letech chytnou vteklinu...