Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Tabea
8116 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 20:56

letfenixa růžová. Myslela jsem, že po ní dcera skočí, ale prý ta s medvedama je nejhezčí.. 

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 21:00

Myrtila Já jsem malemale na to její dlouhé lezecké období prostě sehnala tepláky po nekom. Do města jsem jí dávala lepší věci na doma na dotrhani. 

DrowRanger To víš že jo! Ale to ti jenom přijde,my jak jsme už měli holkrat párkrát na víkend pryč, tak mne ti najednou přišla taková nuda, a jako nevypln toho času. Asi si na toho otroka člověk časem zvykne no! 

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 21:01

Tabea Tak ty dívčí dinosauři věci musím prozkoumat. Dcera to má ráda, říká jim teda ,,velký krokodýli,,:-D. A v zoo jsme nejvíce času strávily u ještěrů. 

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 21:06

Karja No ty nase prave uz z poloviny po nekom byly  A nici uplne stejne uspesne ty stare i ty, co jsem mu koupila ja. 
Evaeva Tyjo, nazehlovaci zaplaty! To me nenapadlo! To by mohlo jit, a na doma je to uplne jedno. Ted me teda mrzi, ze jsem ty prodrene vyhodila. 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 15. ledna 2022 21:08

Myrtila Máme tyhle, na doporučení Potrefenáhusa a osvědčily se.

Online Tabea
8116 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 21:09

Myrtila ráda bych ti řekla, že to jen fáze, ale u nás (7&4) hoří kolena ještě pořád.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2022 21:09

Myrtila jo, to je super věc. Samozřejmě se to za nějakou dobu odrbe, ale co už. Buď dělání přímo rovnou nastříhané záplaty nebo kus látky, ze které si to nastříháš. Ty věci po někom jsou už často načaté, mi přijde. Mladší byl už u některých věcí třetí nebo čtvrtý v pořadí, tak měl větší odpad než starší.

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 21:11

Karja u nás boli dinosaury donedávna draci. 

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 21:12

Myrtila já ještě dodám, že nazehlovaci záplaty má Stoklasa v páru za nejakou ohavnou cenu, ale v galanterii jsem koupila dlouhý pás, ze kterého můžeš odstrihnout podle potřeby a stalo to 25 Kč 

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 21:13

Tabea a ešte,  prosím ťa,  má to vnútri fleece?

Online Tabea
8116 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 21:14

Karja 

Online Tabea
8116 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 21:19

letfenixa tělo má fleece k průramku, límec i kapuce, nohy až po kolenní zesílení. Rukávy a od kolena dolů bez fleece. Zda se mi, že jsou víc ke krku než dřív, což by bylo fajn. Ale modelka už šla na kutě, takže to můžu potvrdit až zítra. 

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 22:02

Jimik Akorat nám se uplne rozpadla ta kozena zaplata na jednom koleni, budu ji muset někde koupit a nasit znova 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 22:21

letfenixa continuity dík, já si to myslela,  jen jsem se chtěla ujistit, jestli se dá při koupi u toho počítat že to budou mít oba dva na víc sezón nebo jen ten první

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 22:26

Jimik Evaeva žluťásek Zeny, dekuju za prakticke tipy, nejdriv zkusim ty zaplaty, uz jsem neco googlila, poslu pro ne manzela, tak jsem sama zvedava, co prinese

Tabea No, s tim docela pocitam, ze jestli bude syn po mne i manzelovi, obleceni u nas bude jenom horet  Ale teda sedmery teplaky, doma, na hladke podlaze, zadny koberec, to me docela prekvapilo. I kdyz... syn se cely den nezastavi, to obleceni dostava fakt zabrat i doma. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 22:32

Myrtila co mám děti a trávím s nima čas na podlaze, tak i já mám záplatované skoro všechny domácí leginy

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2022 22:39

Myrtila tohle období bylo na kolena nejhorší, ale jinak samozřejmě ničí oblečení pořád. Bundy jsou odrbané na břiše, kolena taky trpí, sem tam někde nějaká skoba;) Já jim teda v "pracovním" oblečení skoro nic nezakazuju, žádné nejezdi zadkem po tom betonu:)

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 22:43

Sairon no přesně, fakt by mě nenapadlo, že se ve svém věku doziju vykukujicich kolen, teď mi pomalu odchází moje nejoblíbenější teple domácí leginy z Tchibo a oni už je nemají  kdybych to tusila, nakoupim do zásoby.

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 23:02

Evaeva No, pokud nebude to obleceni nicit nejak schvalne, taky syna nechci nijak moc omezovat v rozletu  I kdyz uz ted na podzim se sousedky podivovaly, ze ho necham valet na zemi v tak pekne kombinezce - softshellove, kterou jsem poridila prave na tohle valeni

Sairon To me asi teprve ceka, nebo mozna moje obleceni se spis driv rozpadne z toho casteho prani, syn zasadne svaci opreny rucickama o me - takze kam dosahne, jsem opatlana

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2022 23:08

Myrtila přesně tak!