betsey nasa mala tiez spavala take minispanky, 20-30 minut, niekedy jej stacilo aj 5. Takze som trebars 5x denne uspavala, pricom uspavanie trvalo casto dlhsie nez samotny spanok. Aj teraz ked spi 1-2x denne, obvykle to je max. na hodinu
Vše o těhotenství a dětech
betsey a v noci ti spi? Lebo mne bud spi dlhe useku cez den a potom je hore v noci kazdu hodinu alebo spi tie 30 minutove ale zas potiahne v noci 5 a 3,5 hodiny. (Vlastne neviem prečo sa stazujem, Artur sa v jej veku budil v noci kazdu hodinu na kojenie a dlasiu hodinu prereval).
Potrefenáhusa no len ona nechce byt velmi polozena, nechce sa ani nosit na rukach , pod hrazdickou nevydrzi, nebavi ju ked jej ukazujem veci. A ked ju len tak na polozim, tak jespokojne reve.bje to proste zenska
. MPLee
skusam a nepaci sa jej to. Nepaci sa jej ani v kresielku, na gauci ani v nperinke
. Je narocna no.
Potrefenáhusa Mimino sice bylo kam ho člověk položil a kluci vydrželi pod hrazdičkou opravdu dlouho a hodně dlouho spali. Ale jinak to byla celkem nuda, člověk jim chvilku chrastil chrastítkem, chvíli něco ukazoval a to bylo všechno
Teprv od těch cca 15m jsem měla pocit, že jim opravdu se něco předávám. Já souhlasím s DrowRanger Teprv od roka a půl to začalo být zajímavé. Ta zima je blbá, ale počkej až na jaře budete víc na zahradě, jezdit někam na výlety a tak.
MPLee já je taky dávala pod hrazdičku hned a nad košíkem měli kolotoč. Dokonce jsem ho pak musela sundavat, staršího rušil od spaní.
betsey já obdivuju každého, kdo je se dvěma malými dětmi schopný být někde už v osm, to se mi asi v životě nepodařilo![]()
DrowRanger v noci spi, má celkom pravidelný režim, od 18.30 do rána do siedmej, pol ôsmej a budí sa prvýkrát po 4 hodinách a potom po 2-2,5 hodinách. Ale zobudí sa len tak na päť minút, nakoji sa a spi ďalej. Denný spánok na to nemá vplyv
mnum no našťastie ja veľmi uspavat nemusím, bud zaspí úplne sama ani neviem kedy alebo je to max pár minút, čo ju pohupem v kocari alebo po pestujem na rukách a spi. No len po tej polhodine sa na 100 % zobudí a z 95 % už sa mi ju nepodarí uspať nech robím co robim
Toto nekonečné uspavanie mavala Alica, to bolo na porazenie, uspavat hodinu a pol, aby spala 40 minut
betsey tohle měl mladší, teda jen v postýlce. Usnul za chvilku, ale po půl hodině se vzbudil, protivný a nevyspalý. Asi v pěti měsících jsem se kousla a ještě jsem se ho pokaždé pokoušela uspat. Po týdnu se mi podařilo ten spánek natáhnout asi na 45 minut a stálo to úsilí, že se to určitě nevyplatilo, obzvlášť když kočárek fungoval dobře. Ale v šesti měsících se to zlomilo najednou spal tak dlouho, jak potřeboval, tj. asi 1,5h.
Evaeva no ja tiež dúfam, že sa to zlomí, lebo u nás je to všade. V kocari, v postieľke aj v nosiči
betsey to věřím, že je náročné. Já ho právě většinou z té postýlky ještě šoupla do kočáru na balkoně, kde hned usnul, 30 minut mu prostě nestačilo.
Evaeva s tim souhlasim, taky mne to mimino az tolik nebralo, minimalni interakce. Ted uz je to i s nasi malou super, jak se domluvime, hodne vecem rozumi, dela legracky... Moc se uz tesim na jaro, az zacneme travit vice casu venku ![]()
betsey a celkovu dobu spanku za 24 hodin ma aku? Mne inak aktualne olivia spi dlhsie len v satke alebo kociari, obcas sa pomyli a da si dlhsi spanok cez den pri mne v posteli, ale to sa od nej nesmiem pohnut a drzi sa ma...planujem kej kupit mojkaca a naucit ju drzat toho, mozno to torchu pomoze. Len ona aj s tymi kratkymikspankami spi tych 14-15 hodin za 24, takzr akurat spĺňa tu spodnu normu mnoZstva spanku, ktoru ma mat v jej veku. Blbe teda je ze ma tych spanok za den trebars 8 kratkych miesto 5 dlhsich, ale inak vyzera, ze jej to nevadi, pribera a prospieva, len ja nemam sancu nic doma spravit (minulr som si ju uz nahiazala do satky, aby som aspon povysavala a trosku upratala byt...).
Zuzuli Zrovna jsem na tebe vzpomínala, jestli už už začala léčba. Takže tě nejdřív čeká to vyšetření a pak se jde na věc, nebo to je souběžně?
Jinak já jsem zviklaná a skoro rozhodnutá přestat s nočním kojením, protože poslední 2 měsíce se malej budí i 2x do hodiny, vyžaduje kojení a už nějak nemůžu. Ale na odpolední spánek je to super, konečně přešel (ze dne na den) na jeden a zase dokáže spát i doma. Zrovna plánujeme, aby si na to muž vzal dovolenou, čekám inferno aspoň týden.![]()
DrowRanger Tyhle tabulky jsem přestal sledovat, protože mě frustrovalo, že malej spí vždycky míň než je doporučené. A to i v případě, kdy mu spánek očividně stačil. Dneska spal odpoledne skoro hodinu a půl (ležela jsem u něj) a to byla taková pohoda, konečně mám čas na klid po obědě a přečetla jsem kus knížky, už si tu dávám dohromady, co přečtu příště.![]()
DrowRanger syn sa ma v spánku drží dodnes, a to ma posteľ vypchatu plysakmi.
Zuzuli mne až hrdlo zviera, keď píšeš. Na tom vyšetrení muž bol, našťastie syn už chápe, že tato "zabral najlepšiu miestnosť ", ráno sme vypadli a keď sme sa vrátili, bolo to už v pohode.
Neviem nakoľko dôverujes alternatívnej medicine, ale v čase, keď moji rodičia boli buď v nemocnici alebo plné odkázaní na mňa (tj ja celé dni preč po doktoroch), synovi prepukla silná neuroza aj so separacnou úzkosťou, vtedy som zacala s Bachovymi kvetovymi esenciami. A pomohli. A pomáhajú stále.
![]()
DrowRanger no tak tu spodnú hranicu ma, s 12-hodinovym nočným spánkom plus 4x30 minút jej to vydá na tých 14 hodín. Ale presne, nič neurobím, a okrem toho proste nie je úplne v pohode, vidno, že by ešte spala, len sa nedá. Doobeda to znáša bez problémov, ale poobede je už značne nervoznejsia
Myrtila No hele, mně hlavně jako děti v tomhle vůbec neposlouchaj! Jako třeba poslechnou nelez do louže nemáš holiny, natece ti do bot, ale na nějakou takovouhle jantarovinu typu nevalej se, tak na to mi dlabou. Až jakoby žasnu jak některé děti poslouchají, i kraviny teda, že já bych to dítěti třeba nezakázala asi. Typu-nekopej tady do štěrku, teď na skluzavku nejdeš, jdeme prvne na zvířata. Jako moje holky tohle absolutně ignorují.
No, asi jsem akorat lina matka, ale prijde mi, ze na zakazy typu "nevalej se tady" nema cenu plytvat energii, ze je pak jednodussi to obleceni vyprat
Len lecba uz bezi, poprve jsem tam byla ctvrteho. Behem ledna jeste obiham dalsi vysetreni, ty kosti jsou posledni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.