Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 18. ledna 2022 09:39

rasaNori Chci po nich aby podekovaly, poprosily, kdyz neco shodi tak at to zvednou, k psovi at se chovaji tak, at nemusim utirat slzy, a kdyz lezou na parapet aby se na nem aspon nepraly a nechovaly se k sobe ani k nam hnusne. Jo a at zhasinaji, kdyz si dohrajou v patre nebo v herne. 

tjo ja bych byla stastna, kdyby tohle zvladaly nase dospele deti

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. ledna 2022 09:57

rasaNori já bych k těm výletům... těžko od dětí čekat vděčnost, no. Buď to děláš kvůli sobě nebo věříš, že jim to něco přinese. Ale těžko bude čtyřleté dítě vděčné, že si ho vzala do Monaka. Pro něj je norma všechno, co s ním děláte.

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 18. ledna 2022 10:04

rasaNori Já doma taky můžu za všechna příkoří světa a žbrblají oba, i v té Americe před raketoplánem, dinosaury nebo v Yosemitském parku (pak je to samozřejmě super, ale ty řeči před ). Snažím se zvyknout/vysvětlovat/nekomentovat/ignorovat, ale někdy je to na palici.

Online Garfie
28564 příspěvků moje polička 18. ledna 2022 10:05

Evaeva Mluvíš mi z duše. A ještě bych dodala, že dítě v předškolním věku fakt nepozná rodíl mezi Monakem a kterýmkoli jiným místem v Evropě. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. ledna 2022 10:18

Garfie já si myslím, že je super, že s nimi řasovi tolik jezdí a podnikají různé věci a do života jim to určitě něco dá. Ale nepřinese to lepší chování pro příští tři dny, no.

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 18. ledna 2022 10:18

Evaeva tady to nastaveni "ja pro tebe delam prvni posledni, a ty nevdecniku.." je nestastny uplne kdykoliv s kymkoliv, ale u deti pro me az neuveritelny. pritom muj exmanzel se svou matkou to takhle meli a on to samozrejme daval i dal (mne i detem ja jsem hrozne vdecna ze to z rodiny neznam a fakt mi to nechybi..,

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. ledna 2022 10:21

viktorka_od splavu děti jsou holt egocentrici

Offline 711990
18319 příspěvků moje polička 18. ledna 2022 10:21

viktorka_od splavu souhlasim na 100%. Jasne, je dobry kdyz deti vedej, ze veci nejsou zadarmo a automaticky, ale tohle vycitani a pozadovani vdecnosti je akorat na traumatko do dospelosti

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. ledna 2022 10:24

711990 podle mě ti to nedojde dřív než ke konci prvního stupně. Do té doby bereš jako normu svoji rodinu, soudím teda podle sebe. A remcat samozřejmě budou dál

Online Garfie
28564 příspěvků moje polička 18. ledna 2022 10:27

Evaeva To určitě jo, mně jen přijde srandovní očekávat vděk (nebo podobné emoce) od dítěte nejen kvůli tomu, co jsi napsala (jakože to berou jako standard), ale i proto, že prostě nevidí rozdíl (mezi Monakem a Prahou třeba). My třeba cestujeme relativně dost, dcera to nesnáší a přesto je nadšená, že jedeme do Říma, protože chce do Pantheonu nebo tak...jenomže předškolnímu dítěti je to konkrétní místo ukradené, pokud už to fakt není viditelná změna, Karibik třeba  

Offline 711990
18319 příspěvků moje polička 18. ledna 2022 10:28

Evaeva no to je jasny ze remcaj:D spis jsem myslela fakt to co psala Viktorka o svym ex. Kdyz budes to vynucovani vdecnosti delat detem, budou to pak chtit po partnerovi a zpusobi to radu neprijemnosti

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 18. ledna 2022 10:30

Evaeva tak vdecnost neocekavam, stacilo by nefrflat:) 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 18. ledna 2022 10:32

Prosím, nemáte tip na znovupoužitelné samolepky, které nejsou uplně ploché, ale trochy vystouplé? Takové ty pěnové, nebo jak se jim říká... 

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 18. ledna 2022 10:33
Reakce na Evaeva:

rasaNori já bych k těm výletům... těžko od dětí čekat vděčnost, no. Buď to děláš kvůli sobě nebo věříš, že jim to něco přinese. Ale těžko bude čtyřleté dítě vděčné, že si ho vzala do Monaka. Pro něj je norma všechno, co s ním děláte.

​To je přesné

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 18. ledna 2022 10:34
Reakce na rasaNori:

Evaeva tak vdecnost neocekavam, stacilo by nefrflat:) 

​Proč by nemohli frflat? Třeba by byly radši u sousedů na dvorku v kaluži. 

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 18. ledna 2022 10:39

Pinot Noir ted frflala na Monako, a fuj Francie, chci do Italie. Proste nemam rada frflani z rozcapenosti, no. Kor kdyz mensi dite pul cesty vykrikuje tesim skaly. Tak me to spis zamrzi. Ale tak co, my jim nastavime nejaky standart, a treba casem tolik cestovat nebudem, co ja vim. A pak holt bude muset byt rada za kaluz u sousedu.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. ledna 2022 10:39

rasaNori já bych ani nečekala, že nebudou frflat. Jedete tam kvůli sobě, ony nejsou schopné posoudit, jestli tam chtějí, co tam budou dělat, jestli je to bude bavit,... Budou frflat i v patnácti:)

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 18. ledna 2022 10:41

Evaeva tak jeste jinak. Vadi mi frflani celkove. 

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 18. ledna 2022 10:41

rasaNori ty jo, tenhle tvůj pohled je úplně mimo moje chápání.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. ledna 2022 10:43

rasaNori podle mě to není z rozcapenosti, neumí to posoudit. Je jasné, že tě to mrzí, ale nedělají to, že jsou špatně vychované.