žluťásek no našej sa nedá tak ľahko dovolať a asi by ma odbila, že čo sa neporadim s rodičmi. Ale otec je preč a mama na všetko povie "to je v pohode", čo aj povedala ale aj tak sa trochu bojím. No, už nedostanú nič, toto mali od babky k Mikulášu. Starší chápe, že môže len jeden denne ale mladší si v nestráženej chvíli dal stoličku, vyliezol na linku a z hornej skrinky všetko vyjedol, vrátane niekoľkých mikulasskych sladkosti ![]()
Vše o těhotenství a dětech
711990 no to teda je! ![]()
Mrakoplas Mala nám takhle jednou spucla celé balení vit B. Mě to chutnalo
.tak po počáteční panice nám bylo doporučeno víc pít, trochu pohybu a že bude mít hodně žluté čůrání.
To jednorázové takový problém nebude. A podívej se ještě na složení, doma mám taky něco s rakytnikem a tam je toho nula nula prd.
Mrakoplas Pisu v letáku, že 15 cukríkov je denná dávka (pre tie standartne, iné som nehľadala). jediný vitamín rozpustný v tukoch je tam E a v 15 cukrikoch je 18% DDD. Pustila by som to z hlavy. Akože úplně, len to malému vysvětli, že sú to lieky a nesmie si ich brať sám.
Tieto sú to.
continuity hahaha, to je jak bonbari ![]()
continuity to vysvetľujem, ale mladší to ešte nepoberá.
Máme tieto a tam su dva cukríky denná dávka.
https://www.terezia.sk/rakytnicek-zelatinky-vianocna-ozdoba-cervena/
Vďaka, jedna časť mozgu mi vraví, že jasne, že z toho nič nebude, Max ho preženie alebo mu bude zle ale v druhej hloda ten materský červíček "čo ak".
continuity ale už tam čítam, že veľka dávka je tam len biotin a B12 a tými sa moc predávkovať nedá, tak to snáď bude ok.
žluťásek 15 cukríkov denná dávka, balenie po 70, to je tak na 5 dní, to sa oplatí ![]()
To je vůbec super produkt, 15 bonbónů moje děti za den nedostanou, kvůli vitamínové dávce bych musela dost přitlačit.
Platí stále, čo som písala vyššie.
dynda no naši tiež nie, ten rakytník čo máme má dennú dávku 2 cukríky a ja dávam len jeden, aj tak je to podľa mňa k ničomu a berú to len preto, že sme ich dostali.
Mrakoplas vidím, že mať slabého jedáka sa aj vyplatí
MP Meri já lyžovala ráda od mala, ale stejně jsem kolikrát frflala, protože zrovna nebylo modré nebe, ale trošku sněžilo, měli jsme s kamarády rozehranou partii osadníků z Catanu nebo jsem se blbě vyspala a prostě se mi frflat chtělo:) Souhlasím s tebou, že plně jsem si to, co pro nás rodiče dělali, uvědomila až v dospělosti. Ale tak od toho druhého stupně mi začalo být jasné, že ne každý jede na hory, že "každá sranda něco stojí" a že radši pojedu s rodiči na dovolenou než na chalupu s babičkou.
rasaNori já bych řekla, že posoudí, to co jsi řekla. Ale už jí nedojde, že kvůli tomu musí sedět 8h v autě, že musíte vyjet teď a ne až si pohraje s modelínou a tak. Asi bych se zkusila zaměřit na to, že tě to baví, děláš to ráda a tak. Protože děti frflat budou, i když si to nakonec užijí. Frflaly by i doma, protože jako rodič (každý rodič, ne jen ty) je musíš pořád někam tlačit (převléct pyžamo, jít do školky, snídat něco jiného než čokoládu
) i doma. A to je samozřejmě otravuje.
Mrakoplas ja som vždy volávala na toxikologickú linku (po prvom dieťaťi, čo nejedlo nič ale že vôbec nič som totiž mala druhé dieťa, ktoré jedlo mydlá, šampóny, lepidlá, pastelky.....v prvej triede som ako hlavný problém riešila vycucávanie atramentu z pera....
). vždy boli veľmi milí
http://www.ntic.sk/ntic.php?adr=kontakt
ako z multivitamínových cukríkov mu asi nebude nič, ono aj to predávkovanie sa by myslím muselo bzť dlhodobejšie (ale možno sa mýlim)...tak len pre strýčka príhodu
slniecko to má aj napadlo ale obávala som sa, že ma vysmeju :)
Mrakoplas určitě ne, myslím, ze různých bizaru si tam vyslechnou dost a dost, taky jsem tuhle zvazovala telefonát, když záhadne zmizel velkej kus plastelíny
Mrakoplas po našich fixkách, voskovkách, plastelínach, neznámych kvetov z cudzích záhonov už mzslím nevzsmejú nikoho...a ani mňa nikdy nevysmiali.
apropó, pred cca týždňom som našla v sznovom šuflíku ešte rozhryzené mydlo...má 14 ![]()
slniecko
, uf, takže to vekom neprejde?
Pavlena
Jo, to je přesný, to by přesně řekla naše mladá!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.