betsey haha, já vím, že by člověk v tu chvíli nejradši odešel a zabouchnul za sebou dveře, ale ty důvody mě rozesmály.
. Znám to, zažíváme taky.
Vše o těhotenství a dětech
Naše děti dneska taky v šest, a to měly včera celkem náročný den. Asi něco ve vzduchu.
Stížnosti na děti vstávající v šest ![]()
Pinot Noir víš co, ale když to není normální, tak je to ke stížnosti. Ještě mladší trval na přesunu do naší postele a starší na přesunu otce k němu. Takže nakonec mladší z naší postele spadl. Ještě stihl zavolat Padá to! ale než jsem zjistila co, byl na zemi
máme postel vysokou tak 70cm. Zítra je zas nebudeme moct dostat z postele. Jediná dobrá zpráva je, že dneska měl ranní službu muž, takže já pak spala do půl desáté.
Evaeva Padá to ![]()
Muž je velmi silně proti paní na úklid i robovysavači, ale jak to tu popisujete, mohlo by to vyřešit mnoho mých problémů. No, asi na něj zatlačím víc, až mi to tu s dvěma dětma bude padat na hlavu ještě víc
.
Prosím tě, k tomuto tady ocituji (ne poprvé) výrok jedné šťastně rozvedené kamarádky "Kniha 5 jazyků lásky a paní na úklid mi mohly zachránit manželství, kdybych na ně narazila dřív."
Ono je náhodou fajn, že vás nekdo donutí poklidit, než přijde paní na úklid-platí to totiž i pro muže a děti! Ty moje věděly, že pokud neuklidí v úterý hračky, ve středu jim je Ivana vyhodí!
A ten pocit, že je uklizeno najednou všude je k nezaplacení, to se mi při vlastním úklidu povede jen o Vánocích nebo při homeexchange.
Pinot Noir já jsem si právě teď při obědě postěžovala, že se dcera u nás v ložnici objevila "už" v 8 ![]()
Edit: místo v půl 9 jako obvykle.
Mohučanka U nás je standart ta půl osmá, ale o víkendu se docela daří, že si odejdou hrát, když vidí, že s rodiči nic nebude
Nebo si chvilku poleží s námi. Dneska jsem to od té šesté sotva dotáhli na sedmou.
Gatita čítam pozadu, ale na bruško je veľmi dobra pomoc Tasectan. Je to len lokálne pôsobiace, v črevách, pôsobí podobne ako čierne uhlie, ale oveľa lepšie.
dzizisketa to me mrzi
vim, zes to tu psala uz parkrat... situaci to nevyresi a asi si o zapojeni muze do domacnosti budete muset promluvit (protoze z vlastni zkusenosti - jak deti porostou a ty zacnes vic pracovat to bude vic a vic potreba), ale nepomohla by ti ted na chvili nejaka pani na uklid? Ja ji mela kdyz byli deti male a byla jsem s nimi doma a litovala jsem, ze jsem si ji nevzala uz jako tehotna. Ted s plnym uvazkem mam naopak pocit, ze ji vubec nepotrebuju. Jsme vsichni cely den pryc, bordelu se tolik neudela.
olivieraa dekuju, pisu si. Uhli jsme dali, biopron dle doporuceni dr.taky, zitra kdyztak koupim tohle. Je to desne, kdyz se syn diva na tv, tak je vse ok, ale jakmile se na to zacne soustredit, hned ma brichabol zpatky. Do toho tu chodi a zebra tucne dobroty, ktere mu ted nechci davat. Ach jo!
Garfie díky, budu si to pamatovat! Ten efekt posbírání bordelu mi právě přijde super a taky to, že tím člověk končí a domyje to pak někdo jinej ![]()
(Pět jazyků lásky jsem teda kdysi četla a nedočetla, myšlenka dobrá, ale moc nedávam ty rozkecaný americký autory)
A mám dotaz, potřebuju v Krči pro novorozence vlastní teploměr?
Prosím tě, k tomuto tady ocituji (ne poprvé) výrok jedné šťastně rozvedené kamarádky "Kniha 5 jazyků lásky a paní na úklid mi mohly zachránit manželství, kdybych na ně narazila dřív."
Ono je náhodou fajn, že vás nekdo donutí poklidit, než přijde paní na úklid-platí to totiž i pro muže a děti! Ty moje věděly, že pokud neuklidí v úterý hračky, ve středu jim je Ivana vyhodí!
A ten pocit, že je uklizeno najednou všude je k nezaplacení, to se mi při vlastním úklidu povede jen o Vánocích nebo při homeexchange.
Z vyprávění vím, že kniha Pět jazyků lásky přispěla k rozvodu jednoho manželství, protože si žena uvědomila, jak to vlastně v jejím manželství (ne)funguje... Takže opatrně :-). I když - vlastně - to posloužilo jako katalyzátor k opuštění něčeho, co nemělo naději, takže asi dobře. Původně tedy byla kniha zamýšlena jako inspirace ke hledání vhodného přístupu k dítěti...
Anema před pěti lety ne, ale úplně nejnovější informace bude mít dzizisketa
Anema před dvěma lety nebyl potřeba
letfenixa Já bych korigovala akorát to, že uhodil muže. To bych rázně vysvětlila, že rozhodně ne. Dcera měla období, kdy nesša pro ránu daleko. Jednou dokonce flakla jednu holčičku, protože šla po jejím chodníku
My jsme neplacali apod ji, vyžadovali jsme, aby to nedělala ani ona.
Garfie to je přesný, že příchod paní na úklid donutí všechny členy domácnost uklidit všechny rozházené věci. Kdyby ty věci tady nebyly, taky bych zvládla úklid sama. Ale to je nereálný. Před mým nástupem na úklid nikdo nemá pocit, že by si měl něco uklidit. Dcera jeden čas u sebe neukliuela, tak dostala pokyn se vyhnout pokoji. A dceru už to přešlo a jakž takž aspoň uklidí z podlahy a vodorovných ploch binec.
Anema já se řídila tím jejich seznamem, to odpovídalo. Akorát když jsem pak šla za malým na JIP, tak mě překvapilo, že tam nejsou k dispozici vložky a chodíš tam v domácím oblečení. Šla jsem tam rovnou z porodního, muže jsem instruovala podle fotky skříně, aby mi přivezl něco rozumného![]()
Anema Loni potřeba nebyl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.