Gatita tyjo a nemuze to byt ten postcovid syndrom? To zacina tak, ze deti boli bricho? ale to by se asi rozvinulo rychleji....
Vše o těhotenství a dětech
711990 no nestras. A nemeli jsme nikdo doma ten covid, tak snad ani dite ne![]()
Gatita no ja by som asi trvala na sono, prípadne iných vyšetreniach, keď pol dňa preplace. Aj keby preháňal.
Gatita mě teď po/při viróze bolelo zažívání určitě týden, tak to opravdu může být z toho. Lituju ho, ale moc neporadím. Já se snažila zařazovat jogurty nebo kefír a v podstatě celou dobu měla trochu dietu, protože jsem na nic moc neměla chuť. Ale nemám pocit, že by něco z toho výrazně pomohlo.
Anema robovysavac pouzivame asi mesic a super. Dalsi vec co nam zachranuje podlahy je strikaci mop. Pani na uklid jsem zatim nezkusila, ale myslim ze je to taky super, nemuset resit uklid koupelny a prach na policich a okna a tak...
Gatita enterol ste skusali? My sme ho pili teraz ked syn dovliekol zo skolky norovirus, brucho ma volelo asi 3 dni aj ked som uz nezvracala a toto nam kazala pit doktorka. Do druheho dna bolest presla.
711990 test postcovid syndrom jestli myslíš ten PIMS začne až za několik tydnu po COVIDu a pak je to už docela rychlý.
Gatita probiotika mu dáváš? Jinak si na břicho už dýl stěžuje mladší, taky po nějaké virozce, byla snad 2x na záchodě. Ne nějak moc, ale už třeba 15 dní tak 2x týdne řekne, že ji bolí břicho.
Tak možná je to opravdu z té virózy.
Gatita uff, briska u deti, to je tema
muze to byt po viroze, nekdy se pritom zvetsi lymfaticke uzliny v brisku a to boli, ukaze se to na ultrazvuku. Bolesti briska u deti jsou ale casto i nesomatickeho puvodu, proste dite nejaky svuj dyskomfort citi jako bolest bricha. Typicky u deti ktere maji treba problemy ve skole nebo nevo se jim deje doma. Prechodna intolerance laktozy po viroze? Byva po rotavirech... takto na dalku si netroufam davat jakekoliv rady ci strilet diagnozy, kdyz to bude pretrvavat, tak to bude chtit poradneji vysetrit. Zatim lehka strava, tekutiny, hlidat odchod (a vzhled) stolice a pripadne zvraceni
A inak z hladiska osychohygieny mi skvele padlo precitat si, ze vsade az na par vynimiek je rovnaky bordel a chaos ako u nas doma
. Netusim co sbtym, levo tak ako pisali vyssie, pani na upratovanie mi unyje dlazky, vysaje, umyje linku a spirak, ale s tymi rozhadzanymi vecami nespravi nic...Dokonca uz aj bordel izbu mame, v pracovni sa nam hromadia disky do auta, naradie v bedniach, yeraz umyvadlo co sme neoouziki po prerabke a v kniznici tam mam nahadzany bordel v krabiciach, ktory sa od augusta chystam ulozit na miesto
.
Ale uz som na to rezignovala, nemam kapacitu starat sa o dve deti, psa, pracovat a este riesit bordel
. Ale teda musim uznat, ze vysavame 3x v tyzdni, dlazky zmyvame 2x v thzdni (stale malo), tak velni sa moj muz boji, ze by som si zavolala upratovaciu firnu
.
Gatita Čaj od Teekanne Žaludek a střeva, koupíš v Albertu.
Gatita u nás musíme pátrat jak bolí bříško. Jestli je to tlak(plyny) nebo křeče nebo ostrá bolest. Po střevních potížích může chvíli trvat než se nastartují střeva takže u nás dáváme espumisan (nadýmání) taky pomáhá bříško namasírovat -krouzive pohyby kolem pupíku ve směru hodinových ručiček a pak tedy používám trochu psychologie - maminka bříško zaříkáva aby nebolelo(trochu divadla okolo a tak). Malá na břicho trpí strašně, všechna vyšetření 0.
Zkuste ten espumisan ten u nás funguje dobře a laktobacily pořád.
Jo a čaj -fenykl, kmín, anýz lze koupit v dm.
.
Mě po gastro virózách vždycky dlouho bolí žaludek a musím jíst opravdu opatrně, dietně a po malých porcích. Na normální jídlo najíždím, až když mám na něj opravdu velkou chuť. Můžou to být tak dva týdny, žádné křeče, ale prostě bolest, kterou jasně cítím.
Kan ten čaj potvrzuju
dynda mnum rysamona DrowRanger Kan a ostatnim dekuji. Jsem si na 90% jista, ze to ma po te viroze a ze to snad nic vaznejsiho nebude. Kdyby to nepreslo, sli bychom nekam na sono. Ale ja to tak po techhle virozach mivam, ze bricho poboliva jeste docela dlouho, pri dietnim pochybeni klidne i 14 dni... Syn je i dost ve stresu, on nenavidi zvraceni, tak se toho ted boji a je to takovy zacarovany kruh, jak na to porad mysli. To byl zas den. Vlastne spis tyden...
Gatita Jestli měl stejný vir jako my, tak nám všem (dítě, já, muž, tcháni) bylo špatně celkem dlouho (akutní fáze den dva a její dozvuky týden až 10 dní) a jediné co trochu pomáhalo byla dietní strava.
711990 kde jste nasli takovou skvelou uklizecku?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.