Anema k cemu potrebujes pro novorozence teplomer? (Myslim na ty 3 dny v porodnici, doma chapu, ze clovek nejakej ma)
Vše o těhotenství a dětech
moora zapisujes teplotu do tabulky na postýlce ![]()
Potrefenáhusa koukala jsem na to jako zjara, když mě o tom poučovali
při každém přebalování nebo tak nějak to bylo.
Mohučanka já pak měla povoleno měřit jen jednou denně, heč![]()
To teda čumím. Pred těmi deseti lety to nikdo neřešil. Ještě s vlastním teploměrem.
Potrefenáhusa o takomto niečom tiež počujem prvýkrát
continuity já už si to vůbec nepamatuju...asi ještě nějaký časy kojení tam myslim chtěli zapisovat
betsey asi záleží na tý porodnici
Já nevim, co budu dělat bez kočáru houpacího
a už asi brzo ![]()
Potrefenáhusa no jasne, len ma to fakt prekvapilo, bo pred porodmi som načítava la informácie zo všetkých strán a toto nikto nespomínal, ani by mi teda nenapadlo, že je to potrebné, na Slovensku sa to možno ani vôbec nerobí ![]()
Potrefenáhusa ale ta fotka, to je rozkošné ![]()
betsey ono se asi i hodně liší, co maj kde k použití a co si člověk musí přinést svýho, ty seznamy se i v pražských porodnicích hodně liší, tak věřim, že i další zvyklosti
Potrefenáhusa ty jo o měření teploty v porodnici slyším poprvé, v Podolí nic takového nechtěli.
Garfie ono když se to zbaví tý americký omáčky, tak pro mě byla ta kniha fakt strašně objevná (vešlo by se to jinak na dvě A4 no)
Tak a ja som z tých, ktoré si vôbec nepamätajú či sme merali alebo nie :)) Ale v českej pôrodnici sme zapisovali váhu pred a po kŕmení a čas. V slovenskej sa myslím len pýtali, ale tam som bola taká zmätená a vystresovaná, že to mám úplne v hmle.
Potrefenáhusa tak by ste niekto mohol spraviť vycuc na dve strany, možno by aj mne niečo trklo :)
Potrefenáhusa s tou tatrovkou ![]()
![]()
v FNKV sme museli merit pri kazdym prebalovani a zapisovat. Stejne jako vahu pred a po kojeni![]()
notna a jak jste to resili, kdyz dcera takhle chtela ostani tlouct? Tonda ma kamaradku a ta ma presne ted tohle obdobi. A me hrozne stve, ze od ni dostane za dopoledne xkrat po hlave a stejne tak uplne cizi deti na hristi. Jen tak prijde a shodi je na zem nebo prasti. Prestali jsme se ted s nima na chvili vidat, ale prijde mi, ze se ty schvalnosti zhorsujou. No a muj dojem je, ze jeji rodice to proste vubec nekomentujou, jen si vzdycky najdou duvod " no vis Tondo, ona te prastila protoze asi chtela tvoji hracku" a jako wtf? Prijde mi to strasne zvlastni, ja bych se na jejich miste omlouvala, tak me napadlo, jestli mi k tomu treba nedas jinej uhel pohledu? Tonda tohle (zatim) nedela a tak to asi vidim jinak...
Mrakoplas ja som ani raz nevazila ani jedno dieťa ani to po mne nikto nechcel.
Ale bola som teda príjemne prekvapená ako sa naša pôrodnica zlepšila za tri roky. Pri prvom pôrode mi nedovolili jest ani piť vôbec ale ze vôbec. Pri druhom mi dokonca doniesli raňajky a čaj. A keď som na prijme teraz pri druhom povedala, že nechcem žiadne lieky na urýchlenie pôrodu, ani žiadne zásahy, nikto ani okom nemihol a všetci boli naďalej velmi milí a ústretoví. Oproti trom rokom dozadu fakt zmena.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.