Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Jos
příspěvků moje polička 31. ledna 2022 17:54

Potrefenáhusa V postylce by neusnula? Syn z ni zatim nevyleze, a snad to jeste chvili potrva. On je v pokojicku normalne sam, ma tam klid a zatazeno a pak zacne dupat a ja pro nej prijdu. Chuvicku vubec nepouzivame. Ze chce spinkat mi nekdy ukazuje tak, ze si vytahne polstar na zem a na nem si ustele. Nastesti spi fobre, a to mu roste asi pet zubu mozna vic. Dneska jsem zrovna prijela z prace a tady tma a ticho. Mama i dite chrni kazdy ve svem pokoji a na chodbe silene chrape nas pes

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 18:35

Jos
mne to spaní v jiným patre bez dohledu proste nevyhovuje, to já si nestezuju jak to je, jen ze ten kocar je taková pohodicka a nejlepší materskej hack, kterej mi zachránil spoustu nervu, času a úsilí, fakt ho miluju a už je v něm moc skrcenec

my bysme to vůbec potřebovali dost uzpusobit aktuálnímu stavu, ale s muzem není vůbec řeč, hodně nábytku vyráběl sam a odmita se ho vzdát 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 18:41

Potrefenáhusa A kdyby sis poridila z druhe ruky nejaky sportak, kde ty nohy bude mit natazeny, to by nebylo reseni? Dcera takhle spala v kocaru-sportaku skoro do tri let. Byla teda zvykla na to, ze ji prikurtuju. 

Offline dzizisketa
8969 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 18:48

Emerald 

Myslím, že Housátko oblibuje hlavně to houpání v klasickém houpacím kočáru. Na ty se na některé sice taky dělají sportovní sedáky, ale ne na všechny.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 18:48

Potrefenáhusa 

Mě ten sporťák na natažený nohy taky napadl. Kdybys chtěla, jeden tu mám a ráda přenechám zdarma.

Offline Jos
příspěvků moje polička 31. ledna 2022 18:52

Potrefenáhusa A co treba potrebujes uzpusobit? Treba ten kosik na dite byl genialni vec, dokud nezacal vyskakovat. Do velke postele ho taky davat moc nechci, aby nespadl. Oni tech moznosti moc neni. Nam hrozne vylepsil zivot i novy gauc, driv jsme meli strasne vysoky s drevenym ramem a to by se kluk zabil. 

A mame ted super obdobi noseni nasich veci. Ma kolem krku panske trenky a na noze moji botu na podpatku. A v tom chodi jak s certovym kopytem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2022 18:53

Jos moji kluci nikdy postýlku opustit nezkoušeli, dokonce i z takové s nižšími sprušlíky, co měli později, oba shodně vylezli až po druhých narozeninách. Starší si kolikrát po probuzení půl hodiny povídal, asi by se mu moc nelíbilo, kdybych ho vyndala dřív. Dneska si tak povídá na záchodě

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2022 18:54

Jos košík byl výborný, akorát já mám takový menší, ten jim byl akorát v šestinedělí.

Offline Jos
příspěvků moje polička 31. ledna 2022 18:57

Evaeva To povidani dela taky. Lezi na zadech a mele a mele

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 18:57

dzizisketa Tak my nikdy houpaci kocar nemeli, ja s nim vzdycky popojizdela a kinklala ze strany na stranu.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 19:00

Evaeva si spomínam, ako mala Alica asi rok a pol, večer som ju uspala a uložila do postieľky, s mužom sme si lahli k telke, pozerali čosi napínavé a ona sa zrazu zjavila v obývačke ako duch. Sme skoro vyleteli z kože co sme sa tak zľakli. A odvtedy vyliezala sama asi vždy keď sa zobudila 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 19:58

betsey Evaeva moj doteraz sam z postele necylezie, lezi tam a place, pripad e sedi a place a vola na mna ak tam pri nom nik nie je. A ked lridem, tak mi hned povucita, ze bol v izbe sam a bal sa , primerane tragickym hlasom samozrejme.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2022 20:00

betsey takhle chodili oba později, měli spací pytel a to není vůbec slyšet, jak našlapují, navíc v tom jako duch i vypadají:) Ale teď nás šíleně vyděsil starší, přišel k nám úplně neslyšně před ložnici, když už jsme leželi a ještě si povídali. A najednou se začal ďábelsky chechtatNo horor hadr!

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 20:10

Já už si nepamatuju kdy přesně dcera začala z postýlky vylézat, ale poprvé se jí to podařilo kolem třetí ráno, kdy mě probudila tím, že mi při tom přelézání spadla na hlavu :)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 20:18

Evaeva ten je zákerný

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2022 20:20

DrowRanger ježišstarší za námi chodí i v noci, což se teda dost divím, že se nebojím, musí přejít celý byt, máme ložnici daleko. Já bych se neodvážila ještě v osmi. 

Offline dzizisketa
8969 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 20:21

Evaeva 

Chůze ve spacím pytlíku je strašně srandovní. Rosťa v tom vypadal jak ve svatebních šatech s vlečkou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2022 20:21

betsey no málem jsme vyletěli z kůže

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2022 20:30

dzizisketa on už ho teď má akorát, žádná vlečka, ale legrační je to pořád. Na jaře už přejdeme na peřinu, ale teď jsem ráda, že se nemůže okopat.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 22:56

Anema V Thomayerce ti daji pro miminko vsechno, vcetne rybilky, lihu na pupik, steticek, plenek a mydla pro miminko (to si nechavaji, rybilku a lih dostanes domu). Akorat vlhcene neparfemovane ubrousky musis mit svoje (a ja mela i plenky, pac ty jsou na pridel a 6 plenek na den je malo. Urcite Uy dali vic, ale chtely by pak prinest paklik nez odejdes).