Solathis však ono se to nezblázní, ta podlaha...
6 týdnů po, to je super! Já jsem zrovna 6 týdnů před, tipuju, že vytírat se tu nebude hodně dlouho ![]()
Solathis však ono se to nezblázní, ta podlaha...
6 týdnů po, to je super! Já jsem zrovna 6 týdnů před, tipuju, že vytírat se tu nebude hodně dlouho ![]()
Zvlast, kdyz chteji kojeni co dve hodiny a pred pojenim prebalovani. Moc jsem tam nevazila (ale taky brzy dokrmovala vlastnim odsatym, tak bylo jasno). Teplomer sel do podpazi a kdyz dite dvladlo drzet teplotu tusim 36 hodin po porodu, uz to nechtely. Jinak byly vsechny sestry minimalne profesionalni, vetsina i mila. Akorat vyzaduji respirator, jakmile ti tam kdokoliv z nich prijde, to je dost otrava.
Děti teď mají 5 a necelé 3 roky. Pomalu, místnost po místnosti začínám odklízet nánosy....
dynda Taky to tak nejak cekam, akorat my teda nejsme ani jeden nijak zvlast poradnej... Jako me ty chuchvalce vadej, ale proste na to nemam bunky, manzel uz je zas v praci, covid jsme si vyzrali behem jeho otcovske, takze gro pece je na mne. A nez nakojim, dohonime bubliny (krkanky a prdy, mala ma koliky) a uspim ji, tak to je na zachod, pro vodu, v lepsim pripade najist a pomalu abych se chystala na dalsi kolo. A do toho nam od spurtu nespi tak dobre v noci, takze jedeme s manzelem na smeny, aby se kazdy vyspal aspon sest hodin nebo tak...
Potrefenáhusa a nemohla bys tu matraci vždycky zvednout a opřít o zeď? Je to trochu otrava teda.
Evaeva tak teoreticky jo, zejo
Potrefenáhusa Ano chápu![]()
Potrefenáhusa a neusnula by mala i v nehoupacim kocarku? Svagrove kluk spi jen v kocarku a uplne v pohode presedlal do sportaku a pak do golfek, ma teda polohovaci do uplneho lehu. Nebo ta cestovni postylka, to mi prijde jako fajn reseni.
Lamicka asi jo, ona není nijak problemovej spac, jen neumí zatím usnout sama, takže v postýlce sama neusne, ale mne nevadí ji uspat jinak a pak ji přenést, jen do těch postýlek je to hodně hluboko a často se probudi (ale jde uspat pak dal už jen hlazenim).
ten houpací kocar je úplně zadarmo, parkrat zhoupnout halí belí a je v limbu :-)
Potrefenáhusa ještě mě napadlo rozkládací křeslo/gauč, ke kterému bys šoupla 2 židle, aby nespadla jestli tam máte místo. Tak spávali po obědě děti na chalupě (v obývací místnosti), když se netopilo jinde. Ani jsme nemuseli být nijak extra potichu. Ta ohýbací matrace je teda moc pěkná.
Lamicka místo prave moc nemáme
ale potichu taky bejt moc nemusime, v ty první půlce spanku si klidne dělám v kavovaru kafe včetně mletí
v těch srazenejch křeslech vzdycky spavala kamarádky mimino v kavárně, když jsme někde byly :-) pak asi ctyrletej jednou na barových zidlich přirazených ke zdi :-)
Potrefenáhusa cestovní postýlku rozhodne doporucuju, měli jsme nejdřív malý pojízdny kosik a pak jsem rovnou v obýváku postavila tu postýlku a byla tam dlouho, jednak na spaní, ale i na hraní, s tím rozepinacim prulezem na jedné straně je ideální na dělání bunkru, všelijaké prolezani apod.
Potrefenáhusa jo, ve straženejch křeslech jsem taky někde spala, jen jsem už byla velká a ve stavu, kdy mi to bylo jedno ![]()
Potrefenáhusa pořídit matraci dostatečně velkou pro celé osazenstvo domácnosti ![]()
JankaM je to fakt humáč
Na ty chomáče je super robovysavač.
Prosím vás, ako som sa prihlásila na ten učiteľský jogovy kurz, pomaly strácam odvahu a rozmýšľam, či sa kvôli Klare neodhlasit. Začína to v marci, keď bude mať čerstvých päť mesiacov, budem teda preč len jeden víkend do mesiaca, zhruba od siedmej rána do pol šiestej do večera. Mam ju už teraz učiť na fľašu? A potom si odstriekat mlieko a dej sa vola božia? Alebo radšej ukecat kamošku, ktorá býva v meste, kde sa to koná, nechať jej malú a poprosiť ju, nech mi ju každé tri hodiny nosí na kojenie? ![]()
Neodhlašuj nic. Jestli se na to muž cítí, vrazila bych mu pak flašku s UM a tradá. S tím mraženým odstříkaným mlíkem je pak dost práce a jestli to dítě bude pít, není jisté.
betsey u nas Artur zvladol uz v 4 mesiacoch ked som bola 6 hodin prec na pojednavani v inom meste. Zmrazene mlieko pil v pohode (len treba kupit ohrievac nan), miz mal pre istotu po ruke aj umele. Ako poreval si, to hej, ledze v tom obdobi spal vyhradne v nosici (muz nosot odmietal) alebo pricucnuty na mna, ale prezili to obaja. Urcite si to nekomplikijntym, ze to budu dieta nosit, podla mna bybsi bola z toho v strese ty aj Klara.
Ale tu flasu by som mozno skusila vopred, niektore deti ju odmietaju. Artur mal flasu od medely, nie calmu ale tu druhu co tam maju, velkost cumla S, z inych pit nechcel, lebo mu to tiwklo rychlo, ta od medely napodobnuje tok mlieka z prsnika a musi tahat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.