Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Jimik
příspěvků moje polička 02. února 2022 15:21

eless Krásná kresba, gratuluji k pokrokům na všech frontách. 

Online Potrefenáhusa
38880 příspěvků moje polička 02. února 2022 15:22

mnum Jj, mám to natrenovany s kočkama, ale tohle je nějaký ještě horší

faze mňam mňam by to mohla zachránit, ale doufám, ze to vyzkousime až za hodně dlouho!  

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 02. února 2022 15:23

eless velmi pekne kresli maly. A gratulujem aj ku schvalenemu rodicaku

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 02. února 2022 15:25

Potrefenáhusa nj, ty deti jsou trosku vetsi a silnejsi tak snad nejblizsi potreba Nurofenu bude az to bude ve fazi mnam 

Offline letfenixa
10883 příspěvků moje polička 02. února 2022 15:51

eless gratulujem

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 02. února 2022 15:56

mnum Ja kafe vubec nepiju, vyradila jsem i cerny caj a zeleny jsem mela od porodu asi dvakrat, jinak piju denne dva hrnky kojiciho a vodu.

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. února 2022 16:10

Potrefenáhusa Uplne nejhorsi je probdely skoro cely den a pak usnout treba na pul hodiny a byt vzbuzena. To je snad horsi nez nespat vubec! Ja se musela naucit spat/odpocivat pres den s ditetem a to bylo uplne osvezujici. Na vsechno se vykaslat a odpocivat. Ale ja mam dite ,co hrozne brzo zacalo dobre spat no. Solathis To se brzo zlomi, vydrz.

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 02. února 2022 16:24

eless  raduju se s tebou, že se všechno pohnulo správným směrem.

Online Potrefenáhusa
38880 příspěvků moje polička 02. února 2022 16:58

Jos Jj a já kvůli tomu chodím hrozne nerada spát odpoledne, když spi dite, protoze většinou dvě hodiny usinam a pak se po 10 minutach spanku dite probudi a je to fakt Guantanamo.

ale stačí mi ke stesti i jen si číst nebo koukat z okna 

Online Potrefenáhusa
38880 příspěvků moje polička 02. února 2022 17:39

Kokoska  oni tam k tomu mají i bundu, zrovna dneska jsem na ni koukala naživo  když my teď nepotrebujem (ani neodhadnu velikost do foroty) a pak už to nebude (ale bude určitě zase něco jinyho krasnyho a poradne drahyho :-)))

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 02. února 2022 17:40

Potrefenáhusa Lindex ma na ty mrnata krasny veci, i kdyz bohuzel ceny trochu vyssi.

Online Potrefenáhusa
38880 příspěvků moje polička 02. února 2022 17:49

Kokoska to jo. Zas to dlouho vydrzi, velikostně a i kvalitou to může nosit několik děti po sobě 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 02. února 2022 18:21

Solathis to mas o to tezsi, kdyz nevis co bys mohla vysadit u mne se to kafe nabizelo, a fakt to bylo ono, co to vyrazne zhorsovalo. Drzim palce, at male vsechno co nejrychleji vyzraje a trapeni ustane

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. února 2022 20:31

Deti spia! Takto skoro mi nespali už..no ani neviem kedy naposledy! Len keby to nebolo chorobou. Dnes večer stúpla teplota aj staršiemu a to už bol dva dni v pohode . Som myslela (neviem prečo) že pri omikrone nie sú tie fázy zlepšenia/zhoršenia. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 02. února 2022 20:50

Solathis neboj, casom sa to zlepsi. My sme s muzom niekolko mesiacov spali pri synovi tal, ze on si siel lahnut o siedmej/osmej, vstal o polnoci kedy som so sla lahnut ja, on siel spat zas o stvrtej a rano mi ho este na hodinku vzal kym siel do roboty. Inak ten kojaci caj si neskusala vysadit? Moju malu po nom boli brusko a nafukovalo ju, takze som na vode, matovom caji a riedenom jablkovom dzuse. Antirefluxny vankus asi mate? Ten Olivii paradoxne pomaha aj sa lahsie vykakat, konecne sa mi niekolko hodin denne nepuci od namahy. A na reflux aj koliky je velmi dobre nosenie, novorodencov do troch mesiacov teda skor v satke, na youtube su velmi dobre videa ako si dieta naviazat. 

Offline Pinot Noir
29903 příspěvků moje polička 02. února 2022 20:54

Já se z toho Viktora poseru už asi! Dva týdny nepil to zpropadený mlíko, pak znovu začal, i když ho pil teda mnohem menší množství, to bylo jásotu, a teď už se ho zas tři dny nedotknul. Takže žije ze suchých rohlíků, biosaurů, vaflí a vývaru.

Nevím, jestli s ním mám jít k doktorovi? Ale co mi řekne, že jo? Fráze o dětech, které u plných talířů hladem neumřely? On navíc docela roste i přibírá, má 90 cm a 12 kg, takže BMI normálně zdravé, nezdravě nevypadá. Po připomínce 711990 jsme mu začali dávat železo do pití, zcela zázračně to vypije, zatím všechny sirupy a vitamíny přidané do pití byť ve stopovém množství odhalil a odmítl pít. Vigantol sní s vývarem. Se picnu, fakt už. Mantra o období už moc nezabírá, protože už to trvá přes rok.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 02. února 2022 20:57

Pinot Noir pokud si dava to zelezo, tak bych pockala, chvili trva nez to "zabere". A myslim, ze ma teda rozmery velice standardni! Tonda ma asi 13 kg, ted je takovej obalenej, macatejsi. Takze 12 mi prijde fajn. Resila bych to, kdyby treba hubnul...a biosaury mam moc rada

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2022 20:59

Pinot Noir jako je to blbé, ale když normálně roste, není moc nemocný, po mentální stránce se taky vyvíjí, tak mu to asi stačí. Chápu, že jseš z toho špatná, to jo. Když do něj dostaneš to železo a déčko, tak to je super. Doktor by ho asi mohl poslat na nějaké odběry, jestli nemá nějakou intoleranci nebo mu něco výrazně nechybí, ale žádný tajný trik, jak ho donutit něco sníst asi nezná.

Offline Pinot Noir
29903 příspěvků moje polička 02. února 2022 21:02

711990 no právě, že on vůbec nevypadá, že by strádal. Když se podívám na Ríšovy fotky ze stejného věku, tak ten byl taková kostřička, bledej, ty velké klouby, úzkej obličej... Viktor je jak koláček.

No a ti biosauři - doma tím šetřím, dostane je, jen když sní ten vývar a rohlík, ale začala jsem mu je dávat do školky na svačinu a to byl geniální tah! Myslím, že výrazně přispěl k rychlé adaptaci!