Evaeva Uprimne nevim, nikdy jsem tam na gynekologii vevnitr nebyla. Ale hodne se to tam pry zmenilo.
Vše o těhotenství a dětech
Jos já jsem o tom uvažovala ve druhém těhotenství, to je, myslím, zrovna otvírali. Ale my to máme daleko a v Krči jsem poprvé byla spokojená, tak jsem to dál neřešila.
Evaeva v Krči jsem si toho nevšimla a na Vinohradskou mám taky ty "nejlepší" vzpomínky, tam jsem vytěsnila všechno. ![]()
Jj, v Krci je ta reklama na pohrebni sluzbu taky dooost viditelna. :-) S detskou pohotovosti tam mam dobrou zkusenost, jen jsme teda cekali fakt dlouho.
Evaeva V Krci je velka reklama na pohrebni sluzbu naproti hlavnimu vjezdu a samotne Helfi hned pod nemocnici.
A porodni pokoje uz v Krci maji, teda jestli to dobre chapu - pro chlapy gauc, mikrovlnka, televize, hezky koupelny v ramci pokoje... Akorat my jsme si nestihli nic z toho uzit...![]()
![]()
Solathis no podruhé bych si to taky moc neužila:) ale ta koupelna je příjemná. Já si spíš říkala, že se s tím možná pojí i trochu jiný přístup, i když jsem si vlastně nemohla stěžovat.
Mohučanka Potrefenáhusa Bulovku taky ráda nemám, ostatně proto jsme teď s dcerou jeli do Motola. Ale porodnice byla super, té nemám co vytknout. Porodní pokoje tam jsou za příplatek, já si ho neplatila. Ale i na objčejném jsem měla svojí koupelnu.
Jos ja mam z gynekologie z Bulovky takovej zazitek, ze bych tam uz nesla i kdybych mela porodit na ulici. Ale neurologie je tam dobra.
711990 no, jednak aby si člověk vzal na hledání ty budovy a spravnyho patra kompas, pak ta registrace, kde to člověk musí vyprávět před plnou cekarnou a tak vůbec...Jako na lidskej přístup tam si stěžovat nemuzu, ale ten zážitek byl celkem hnusnej sam o sobě
Evaeva Tak pristup jsem taky nestihla overit, po prichodu (teda prijezdu) jsem byla za hodinu hotova i s porodem placenty (jsem tu tu anabazi uz nekde rozmazavala, tak to nechci psat znova)
Uf, noc proběhla v klidu, teda ne z mojí strany, furt jsem čekala, kdy začne plakat, že "bolí"
ale naopak se ráno v 8:45 objevila v ložnici, že "už nebolí". Ovšem kdy půjde do školky, ví Bůh.
My dnes vstávali v deset. Akorát Rosťa od jedné nemohl pořádně spát, pořád se budil a mlel sebou, až jsem si k němu šla lehnout a pak mu musela vlastním tělem zabránit, aby vstával s mužem v půl sedmé. Navíc si pořád odkopával peřinu a zdálo se mi, že je trochu teplejší. Včera při čištění zubů ukazoval, že mu dole roste zub, tak asi fakt jo. Zbitá jsem teda strašně už teď v poledne a spát po obědě dneska bohužel nepůjdeme![]()
Mohučanka tak to je dobře!
Mohučanka jsem moc rada, ze je malá v poradku, myslela jsem na vas, protože akci ousko bolí máme nedávno za sebou, včetně výletu do Krce, píchnuti naštěstí ulevilo hned, ale nepreju to nikomu, pekne hnusny zážitek.
Evaeva pro jistotu mám uloženou trasu na pohotovost, ale doufám, že to byl nějaký výjimečný stav.
Malenge to mě mrzí, já fakt doufám, že to bylo něco ojedinělého. Dneska jí furt nutím smrkat, až mi řekla, že to říkám tak často, že jí z toho bolí ouško ![]()
![]()
dzizisketa tak to držím palce na odpoledne...Já bych se někdy chtěla zase pořádně vyspat, hezky celou noc, a vzbudit se ráno odpočatá. Teď je toho moc, babička nám přinesla domů nějakou virózu, tu to sejmulo úplně, já mám jen lehké potíže, muž je naštěstí zdravý, ale zas sedí téměř nonstop na nějakém callu. Jsem fakt ráda, že mám odvedenou práci a ta další může počkat, až zas bude možné vyslat dceru do školky, protože u Tlapkové patroly zvládám tak akorát emaily...
dzizisketa Jestli te to utesi, furt jsi na tom lip lip nez my, tady se slo spat v 20, vstavalo v 22 a pak se slo spat az v 8, do ty doby max. po 10-15 minutach. Jede to s takhle zhorsujici se tendenci od vikendu a groggy uz jsme oba, manzel si dneska bral dovolenou, protoze mame svorne naspane asi 3 hodiny uz treti den.
Solathis Grrr, člověk zapomíná rychle. Já jsem měla takhle snad jen jednou hroznou noc, i jsem jakoby přemýšlela jestli to jde, že bych jako nespala prostě ani minutu jak to bude vypadat pak ten druhej den, jestli vydržím do dalsiho večera. Pak se nade mnou smilovala v 5 ráno babička a nějak se snažila to dítě do 7 uspat.
Solathis po takové noci bych byla nejspíš mrtvá
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.