Evaeva bohužel, člověk si v týhle situaci nemůže dovolit ani umřít :-(
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa já si to vážně neumím představit, za čtyři roky mateřství žádná noc nebyla takhle šílená
A do toho mi teda moje mama dneska cetla levity, ze doufala, ze uz tenhle vikend konecne prijedem, protoze oni ji chudaci nebudou nikdo znat. Grr. Sto chuti jsem mela ji rict, ze maji zvednout zadky a pujcit si ji do kocaru, jestli ji moci mermo potrebujou videt a vcera bylo pozde. Ale s dcerou na prsu jsem ji po ty noci rekla akorat, ze ji nezna nikdo (druhej deda ji treba jeste nepotkal, nechce rusit, nasi u nas byli asi 5 dni po porodu).
Solathis to je tchýně hodná! A mamce to klidně řekni, ať přijede, jestli je to reálné.
Solathis Jo hele to jsou ty první nociv tom nízkém věku, pak se to zlepsi. Pak to bude dobrý! Ono se to nezdá, ale přežít jde na málo spánku, horší je že je člověk takovej oslabenej vůči nemocem a dalším věcem. Ale určitě platí že nejde mit tolik hroznej noci nejde, i to dítě se musí unavit:-D. Dobrý je, nepočítat si ty naspany hodiny a brát jako odpočinek i ten čas kdy člověk třeba jen leží a tak.
Solathis Ono se to zlepší. A teda s tím druhým neházej flintu do žita. Já s dcerou takových šílených nocí, kdy jsem zoufalstvím brečela taky zažila dost, ale dcera z toho vyrostla a syn je od začátku spavej celkem slušně a ze začátku opravdu spal těch tabulkových 17 hodin denně, ačkoli jsem si myslela, že takové dítě existovat nemůže ;o)
To jsou ty chvíle, kdy jsem si říkala, že až to se mnou sekne, odveze si mě sanitka, a o dítě se bude muset postarat někdo jiný. Přeju vám, aby se to brzy zlepšilo. Hodně nás podobné noci zažilo, já brečela taky, s mužem jsme uspávali na směny... Je to pro tebe teď malá útěcha, ale snad aspoň se na nás můžeš dívat jako na ten příklad - nespali - bylo to o fous - nakonec to ale přežili. Kdybys náhodou neusnula, až přijde babička vozit, hlavně NIC nedělej, za0vŕi oči, lež, maximálně se v klidu hezky najez.
Solathis taky jsem u prvního po nocích brečívala zoufalstvím, myslela jsem, že to není možné přežít. A vidíš, máme dva, a kdybych nebyla stará bréca, tak i tři!
Jak píše Karja - přestaň ty naspané a probdělé hodiny počítat, ta čísla jsou děsivá a hrozně tě stresují, hrozně moc přispívají k tomu, že se cítíš daleko hůř, fakt. Člověk vydrží hodně. Byla jsem tak vyřízená, že už mi nešlo usnout, ani když jsem mohla. Ale došla jsem k tomu, že i ležení je odpočinek, že každá ušetřená energie se počítá. Fakt přestaň sčítat minuty. ![]()
dynda Ona spi ted. ???? Tak jsem umyla a vysterilizovala lahvicky (ruzne kombinujem s umelym a pak odsavam) a novej dudlik - jinak barevnou kopii oblibeneho, doklidila mycku a najedla se. A ted dite spi s ja vejram, ale zkusim to zalomit, spim s satkem pres oci, tak by to mohlo klapnout, jestli zas nebude zvracet.
To mi dělal syn, spal ve dne, kdy já nezaberu. V noci si žádal akci, ale vydržel to tak jen 2 týdny. Tak rychle zalomit!
Pinot Noir Jo já s první dcerou jsem byla hrozně moc zaměřena na těch 7-8 hodin spánku nějak je dohonit, ale uznávám on je to pro tělo strašně velkej šok, třicet let spí celou noc v kuse a pak tohle. Ale to že i ležení je odpočinek a nějak se s tím stotoznit, to je úplně grandiózní věc, to mi vzniknul sambo a jako asi kvůli tomu aby se nemusel se mnou v noci střídat:-D. Ale hodně mi to pomohlo a pomáhá.
Karja on je to šok v každém případě, i když dítě spí, jak se budíš každé tři hodiny. U prvního jsem si chodila lehnout na jeho první denní spánek. U druhého mi to už vůbec nepřišlo![]()
Mohučanka akci boli ousko jsme si zazili uprostred noci v Italii, uplne mimo civilizaci, fakt bozi to bylo
nakonec jsem do ni nacpala pulku ibalginu na prasek, rychle vyridila pojisteni kdyby bylo potreba rano hledat orl a vzbudila se s usmevem nastesti. Odpoledne jsem ji z ucha vytahla mazovou zatku, fakt velky kus, tak bud ji to prasklo samo, a nebo mela jen zalehlo z rymy plus ten maz, no.
Solathis bože úplne sa mi pri čítaní vrátil ten pocit, plač zo zúfalstva je presne vystihnute. Posielam silu a želám, nech sa dobre vyspis!
. Drobec je chorý či reflux?
Karja mne to iba ležanie vôbec nepomáhalo si oddýchnuť, potrebovala som proste spať a akurát som bola vynervovana, že mi nejde zaspať!
Pinot Noir Coz ja bych druhy poridila, tohle me me nezastavi, ale nevim, jestli ukecam manzela na dalsi refluxovy dite.
Minuty sobe nescitam, to orientacne ji, ja za tech 10-15 minut ani neusnu (nebo jo a je mi jeste hur, protoze prave spim po minute).
DruI Ona byla do 3 tydnu skvela, pak prisel nam velkym vovid a od te doby je rozbita i mala (priznaky na nej nema teda), spi pres pen, ale po dvou hodinach, ma i bdely okna a v noci fakt spatne, jeden delsi spanek vecer pak ty minutovy a pak nad ranem az, treba kdyz ma jit manzel za hodinu do prace. Kdyby aspon hystericky neplakala, aby se vyspal... Ale ono ji je slyset pres dvoje zavreny dvere a v obyvaku umi umi vyrobit i ozvenu - a to ho mame dost prtavej.
Mrakoplas Ti říkám ty ses s tím prostě neztotožnila, musíš si to nalhat:-D:-D
Karja noo, musím lepšie trénovať autosugesciu :))
Mrakoplas Ti říkám ty ses s tím prostě neztotožnila, musíš si to nalhat:-D:-D
Přesně ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.