Můžeš zkusit místo nosítka šátek. Ten je pro ty maloše pohodlnější, jak je měkčí a dá sehnat vytvarovat přesně podle jejich tělíčka. Nebo tu Karpovu pyramidu zavinout, natřásat, bílý šum a dudlání, buď všechno dohromady nebo jen kombinace třeba dvou věcí. A to natřásání nebo houpání může být klidně dost silné a bílý šum hodně hlasitý.
Vše o těhotenství a dětech
betsey já v takových chvíích používala to, co píše D., ale obvykle trvalo třeba půl hodiny než zabral na patnáct minut. Nicméně i tu dobu uspávání trochu pospával, takže po těch aptnácti minutách spánku už byl odpočatý. Usadilo se to okolo šestého měsíce. Trpěl na to mladší, ale jen v postýlce, kočár byl naopak jistota.
Dnes hlásím Gatitaden Gatita (takový to blbosti pokazím půl den) a ještě mám nějak nakročeno k zablokování hrudni páteře, furt mi tam vystřeluje, přeskakuje od zad do prsou a na pár sekund úplne znehybní. Sambo říkal že takhle měl ten svůj pseudoinfarkt, kterej byl nakonec blokaci. No nic měla bych odlozit mobil ať tomu nepridavam:-D Konec hlášení!
dzizisketa no natriasanie bolo slusne, chodili sme len po hrbolatom terene. Nabuduce teda este skusim zobrat biely sum aj von do kocara, to som teda este neskusala. Na dudel neviem ako ju naucim, ale budem skusat dalej
betsey Starší přijal dudlík až okolo čtvrtého pátého měsíce.
Evaeva no u nas prave nezabera nic, najblbsie je, ze v poslednej dobe, ked sa po tej pol hodine zobudi v kocari vonku, tak zacne plakat a metat sa a nechcem ju dlho mucit placom. Dnes som skusala asi len 15 minut potom, co sa uplne prebrala, ju znova uspat, ale neprestala ani plakat, tak som to vzdala.
Alica to mavala tak, ze sa tiez budila, ale stacilo, ze par minut predtym ako ubehla polhodina, ju zacat znova hupat, alebo natriasat a neprebrala sa uplne a tak za 15 minut znova zaspala. Klara sa preberie uplne nech robim co robim. Ale zasa Alicu som aj na tu prvu pol hodinu musela uspavat tak hodinu a pol, naproti tomu Klaru tak pat minut. Si clovek nevyberie, no ![]()
betsey já myslím, že okolo toho šestého měsíce se to spraví. Přijde mi, že je to takový zlomový měsíc. Tak pevné nervy![]()
Evaeva diky, budem dufat, to uz nie je tak daleko
Evaeva Malá třeba nesnášela ty placaté antikolikove dudly. Sháněla jsem ty kulaté z pryže, prostě ty co byly dřív. A ještě vyžadovala tu největší velikost
uplne.ji.to.zacpalo.pusu.
Tohle jsem našla dnes na twitteru, sem se to přesně hodí. 
betsey po půl hodinách spala moje dcera jako malé miminko, odhaduji tak první 4 měsíce. V noci teda spala krásně, což byla moje mantra, když nespala přes den. V sousedství jsme měli chlapečka, který zhruba prvních 8 měsíců nespal téměř nikdy - jen výjimečně venku v jedoucím kočárku. Máma když vstavala v 6 ráno do práce, tak vídala sousedku, jak venku hrká kočárkem a snaží se uspat dítě...
já kdybych to nezažila, tak neuvěřím, že je to možné, a jenom jsem doufala, že mě to taky nepotká.
Mohučanka aj moja v noci spi dobre, tiez je to moja mantra ![]()
no davas mi nadej, ze uz coskoro sa to zlepsi, ako mne tie pol hodiny nejako nevadia kvoli mne ale kvoli nej, ked vidim, ako sa chuda trapi.
A ta suseda, no uf, to muselo byt zufalstvo
Potrefenáhusa my tak prisli o dve prasatka ze trech z hry od Mindoku, mala si je porad nekam nosila a vkladala do neceho, az se ztratila... pravdepodobne je v nestrezenem okamziku vhodila do kose, protoze uz jsem od te doby prohledala snad vsechna skryta zakouti a krabice s hrackami a nic. Ted se zamerila na postavicky z Cervene karkulky...
Jsem pozadu, ale jestli ti ještě nikdo neporadil, napiš si do Mindoku. Velmi ochotně posílají náhradní díly ke svým hrám.
Mrakoplas taky
žluťásek jej, to jsem netusila, dekuji moc za tip ![]()
betsey a neskusala si lezat s nou v posteli? Teda v tie dni, kedy je Alica v skolke? Olivia mi jedine tak spi v posteli dlhsie ako tych 30 minut, jednou rukou sa ma drzi a nesmiem od bej odist, ro je hned hore.
Mně fungovalo u druhého dítěte uspat v kočáru a cca do deseti minut zaparkovat a už nehýbat. Naopak syn spal jedině v jedoucím kočárku, s ním se nesmělo zastavit.
mnum mají sídlo někde na Vinohradech myslím, případně posílají poštou a nikdy si nenechali ani zaplatit poštovné. Já jsem takhle 2x koupila nekompletní hru z druhé ruky a chtěla jsem si ty náhradní díly u nich koupit, přeci jen mi to přišlo blbý je chtít jen tak. Ale jsou strašně moc ochotní, reagují obratem a vyjdou vstříc vždy.
Totéž teda platí pro většinu dalších českých vydavatelů, jsou hrozně fajn.
Takže se prosimvás nebojte půjčovat hry z knihovny, ztracené dílky se obvykle dají vyřešit ![]()
Karja ted nevim, jestli gatitaden znamena neco jako den sourozenecke lasky a pohody, nebo podelalosecosedaloden? Ja mam ty dny tak na stridacku;)
Gatita Promiň, ale za den sourozenecké lásky budete muset ještě zabojovat.... Byl to ten druhej! Ale naštěstí jen pulden, druhej zbytek odpoledne mě děti nechaly víceméně ležet!! Ale to slovo gatitaden to zní tak seversky jakoby to něco fakt znamenalo!
Karja toho jsem se bala! Ty jo, bych si tu nemela tak stezovat porad
. I kdyz teda muj vcerejsek byl naprosto neskutecny, bylo to jak z grotesky, ktera stoji na tom, ze nekdo uklouzne na slupce od bananu. Akorat ze to nebyla slupka od bananu, no. A to jsem sem zdaleka nevyslepicila vsechno!
Jinak jak jsi psala o tech zadech, tak zrovna ta me neboli. Mela jsem obe deti po chvilich ve skolce a sem tam zasla do bazenu. Opravdu jen parkrat, ale ten rozdil! Vubec bych nerekla, ze i tech par bazenu udela tak moc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.