Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. února 2022 09:38

Potrefenáhusa on teda kupodivu čím později usne, tím jde vzbudit za kratší dobu.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. února 2022 09:41

Jednou!!! jsem budila vnuka, a to mu byly uz dobre 4, a ten strasnej řev uz nikdy nechci slyset. Nechtel po obede spat, ve 3 vytuhnul pri hrani na koberci a v pul paty si pro nej  mel prijet tata. Takze nejak po ctvrty jsem ho zacala ozivovat, nemohla jsem ho probudit, pak zachvat revu. Dneska bych se na to vybodla,  bud at si ho vzbudi tatinek nebo si ho nalozi spiciho. To dite spi fakt strasne tvrde, kolikrat jsem ho po te zkusenosti radsi prenasela spiciho z auta a jeste hodinu pak spal, jednou naopak usnul behem petiminutove jizdy od nas k nim domu, to jsem ho tahla do 4.patra prehozenyho pres rameno.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. února 2022 09:53

Kokoska jo, oni spí neuvěřitelně tvrdě. Staršího budíme skoro každé ráno a i to je dost nadlidský úkol.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. února 2022 10:05

Kokoska 

To byly časy, dvakrát denně s kočárem do lesa, klidně jsem nachodila 20 km denně i víc, tělu to fakt svědčilo.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. února 2022 10:49

dynda 20km? Tak dlouho to naše dítě spát nevydrží! A já chodím s kočárem pomalu.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. února 2022 10:55

Kokoska 

Já chodila v tempu, ploužení mě nebaví, z toho mě všechno bolí. Když sečtu ráno a odpoledne, byla jsem v pohybu 4 hodiny bez problému a u nás to je tak, že vyjedu ze dveří a jdu do polí a lesů, nikde nestavím. Já bych spíš uvítala, kdybych ty 4 hodiny mohla něco dělat doma, ale zase ta chůze v přírodě taky nebyla k zahození. Často jsem lesem došla až k sousední obci a zase zpátky. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 04. února 2022 11:05

dynda Jé, taky jsem takhle chodila, klidně celý odpoledne. Dítě bylo v hýbajícím se kočárku šťastný, i když nespalo, já po cestě nakojila, když bylo třeba, a poznala jsem, jak se od mého dětství proměnilo zdejší okolí (k lepšímu!). Máme tu lesy, rybníky, říčku ... samozřejmě, že od té doby, co dcera chodí sama, jsem byla nejdál na náměstí. Na ní je to daleko, snad až se naučí bezpečně na kole (brzdit), tak to půjde.

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 04. února 2022 11:05

dynda mně ten kočár chybí doteď. Jako miminko ho b syn moc nechtěl, ale pak starší se vozil rád a dost jsem si to tempo užívala. Na podzim byl syn několikrát nemocný, tak jsem pak když opadly horečky vyndala kočárek a šli jsme někam do lesa, to bylo tak skvělý

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. února 2022 11:40

Mohučanka u nás dost pomohlo i odrážedlo, už trénuje i mladší, za pár jízd to mámena kole starší jezdí jako drak, ale v zimě je mu zima.

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 04. února 2022 12:20

dynda  Taky jsem nasadila tempo a svištěla do lesa. A že byla zima, tak jsem si ani nikde nesedla.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 04. února 2022 13:09
Reakce na Kokoska:

Jednou!!! jsem budila vnuka, a to mu byly uz dobre 4, a ten strasnej řev uz nikdy nechci slyset.

​takhle jednou (slovy jednou) zkusili vzbudit ve školce nejmladší dítě. po tomto zážitku prohlásili, že tohle nemaj zapotřebí a ať si ho chodím budit sama. takže každej den v půl pátý jsem vyzvedávala synka z herny, kde si hrál houf dětí a ten náš uprostřed toho nerušeně spal na lehátku.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. února 2022 13:12

moora ty jo, mne je tazko verit, ze take deti existuju

Offline letfenixa
10887 příspěvků moje polička 04. února 2022 13:37

dynda raz som nasadila tempo a dieta nezaspalo. Takze pekne plouzenim 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 04. února 2022 13:42

JanieB Ehm, do 80 mi dcera snad doroste na letošní vánoce  Pořád nosil 68, občas něco zvládne i 74. Ale výhoda je, že se nosí dobře, to jo. Jen ona už o to tolik nestojí, no. 
Dcera teda na dva spánky přešla někdy kolem toho půl roku, ale stejně nespala déle než hodinu a hodinu. Pak postupnem usínala hůř a budila se dřív až si asi v 10,11m přešla na jeden spánek a najednou spí i 3 hodiny. Usíná teda mezi 8-9 a do 7, půl 8 spí bez probuzení. Ale to už někdy od 3 měsíců. Já bych taky zkusila jeden z těch spánků zkrátit, ale naše neni protivná, když ji budíme, takže to jde lehce... 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. února 2022 14:16

moora ja se ucitelkam nedivim, u nas to byl tak strasnej hysterickej neutisitelnej rev, to ptaci zastavovali v letu a obraceli k Ruzyni, ze prej u letiste budou mit vetsi klid.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 04. února 2022 18:35

Cvicim uvaz, at muzem brzy ven! 

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 04. února 2022 18:55

Solathis jezis, to me malej bobisek

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 04. února 2022 18:56

Makara 4kila, je malinka :) 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 04. února 2022 21:14
Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 04. února 2022 21:38

Proc??? Proc posloucham, ze moji mamu (potazmo celou rodinu) nebude mala znat a poprve ji uvidi, az pujde do skolky? Kdyz ji reknu, at prijede, ze ji dam malou do kocaru, tak mlci. Dneska behem jednoho hovoru dvakrat.

S ditetem se silnym refluxem a kolikama, ktery v noci skoro nespi a nami tesne po covidu mame tak akorat silu silu na to jet za nima hodinu tam a hodinu zpatky.

Edit: rekla do skoly, ne skolky.