Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 03. února 2022 22:46

Gatita ja myslim ze tpo ta tvoje historka s cestou do bazenu tak zapusobila:D ale zase si diky tomu pamatuju, ze ma Aquapark otevreno az odpoledne!:D 

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 03. února 2022 22:49

Gatita No já jsem jak polomrtva, všechno mě bolí, vážně od 2 se tak jako plahocim domem a děti to akceptovaly. Je to od těch zad, je to tam tak divne sprajcly, že to cejtim spíš na prsou. Zítra si zavolám na nějakou rehabilitaci snad bude mít někdo příští týden čas. Já tu malou hrozně moc nosím, furt na mě sedí, a ona už má 15 kilo. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 03. února 2022 22:59

žluťásek jo, uz jsem to nasla, na Korunni. Tak zitra jim napisu, fakt dik

a v knihovne mam rezervovaných asi 5 her, jak jsi nedavno davala post na fb o hrach pro predskolaky, hned jsem se inspirovala

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 03. února 2022 23:03

mnum prosimte to je mor, ta skupina. Já se díky ní těm hrám teď dost věnuju, tak studuju co všechno máme v knihovně a těch rezervaci už mám nejmíň dvacet

Dneska jsme vybalili doma nové Mňam, v knihovně zatím asi jen starší vydání s názvem Mmm, super to je. Jednoduchá kooperativní hra, s krásnou figurkou černé kočičky. Tu asi budem teď hrát často

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 03. února 2022 23:12

žluťásek to musi zabrat hrozne moc casu. Ted jsem koukla na svuj ucet v MLP, tu Mmm mam v rezervacich taky, jsem na krasnem 18. miste, vidim to tak za 2 roky

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 03. února 2022 23:34

Aaa, tak to my jeste nebudem pripad na dva spanky. Viktorek (7 mesicu) vydrzi pres den vzhuru tak dve hodiny, max. dve a pul, pak ho vetsinou behem 5 minut uspim v kocare na balkone. Dopoledne a v podvecer spi 45-60 minut, po obede tak 75-90. Akorat udelal v posledni dobe parkrat to, ze se nechal v pohode pred osmou uspat a v 20.45 uz byl vzhuru, vysmaty a vyspany, a pry party party! A vzdycky pak zabral az po dvou hodinach. Tak jsem si rikala, jestli pres den nespal moc... no nevim...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. února 2022 23:38

JanieB neřekla bych, že by mu už dva spánky stačily, ale můžeš zkusit ten poslední spánek zkrátit nebo trochu oddálit večerku. Kluci si vždycky, když jeden spánek ubyl, natáhli ty zbývající, takže v součtu spali míň jen o trochu.

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 03. února 2022 23:39

MPLeeJak jsi psala o tech velkych detech v okoli - muzu jen potvrdit. Ac sama hubeny prcek, mam ten pripad "9 kilo v pul roce", ale v okoli nase miminko plati spis za mensi! V okruhu znamych mame v rozmezi 1 mesice dalsiho kluka a tri holcicky a ten nas je z nich druhy nejmensi! Jen jedna holcicka je drobnejsi. A to uz Viki v 7 mesicich vyrostl ze 74 a nosi 80 :-D A ruce mam vytahane az po kolena!

Offline Pinot Noir
29909 příspěvků moje polička 03. února 2022 23:42

JanieB období, kdy s námi mimino koukalo na Dextera nebo Mindhuntera a "pilo" víno, jsme měli u obou. Někdy to tak vyjde, no. Když vydrží vzhůru dvě hodiny a pak rychle usne, to mi na dva spánky ještě nepřipadá. 

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 03. února 2022 23:46

Pinot Noir Jj, asi jeste ne. Ale po poharcich s vinem se sape statecne, to jo :-D 

Ale po 2-2,5 hodinach uz si protira oci a jde videt, ze uz je unaveny. Asi potrebuje dospat nocni party ;)

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 03. února 2022 23:55

mnum já jsem u jedné hry na 27. místě

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. února 2022 01:40

dynda zrovna vcera jsem nachodila s kocarkem dobrych 6 km. Hlidala jsem mimino, ktere doma sice v postylce spi, ale u nas v kocarku vevnitr neusne, tak jedine jit ven. A presne, zastavit je nebezpecne, takze dopoledne a odpoledne hodinu a pul venku pochodove cviceni.

Offline Potrefenáhusa
38884 příspěvků moje polička 04. února 2022 07:19

JanieB u nás si to dite cely nějak zařídilo samo, ale já ho neumim budit včas (rada zkraťte jeden spánek, to si vůbec neumim představit, konci to vzdycky hroznym revem a zkaženým odpolednem), teď ji občas budim, když usne pozde po obede, tuhle spala od půl 4, tak to jsem v 6 rozsvitila a zacala vykonavat hlucnejsi činnosti a stejně to trvalo docela dlouho), asi záleží, v jaký fazi spanku zrovna je

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. února 2022 07:45

Potrefenáhusa já, když budím mladšího, tak to taky trvá. Nejdřív otevřu, pak pomalu přidávám na hluku a nakonec kolikrát musím jít přímo za ním. Když spí tvrdě, je to aspoň na dvacet minut. A dřív než po hodině a půl to nelze, leda by byl okamžitě přeložen do kočárku a šli jsme ven.

Offline Potrefenáhusa
38884 příspěvků moje polička 04. února 2022 07:50

Evaeva jo, taky se nám ji teď povedlo prehodit z auta doma do kočárku a ještě uhoupat, spala jen 40 minut a řvala hodně 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. února 2022 08:02

DrowRanger vidis, to som este neskusala.

Ale opat sa mi raz potvrdila zazracna moc parfumanie. Vcera poobede spala vonku v nosici 1,5 hodiny! A to sme boli aj pre Alicu v skolke, kde mala 10 minutovy zachvat na temu nechcem overal, a Koralka sa vobec nezobudila. Tak uvidime, ci uz sa to zlomilo, alebo to bolo len ojedinele tou nahromadenou unavou 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. února 2022 08:08

Potrefenáhusa já nemyslela znovu uhoupat, ale jak se jede, tak zapomene, že je vlastně mrzutý, že chtěl ještě spát:) V jeho věku už bych ho znovu neuspala. Občas už ani neusne (zrovna včera), po třetí hodině ho vytáhnu z postýlky, a je úplně v pohodě, stačí mu, že tu hodinu a půl ležel.

Offline Potrefenáhusa
38884 příspěvků moje polička 04. února 2022 08:58

Evaeva chápu. Naše dost často usina až ve 3, v půl 4...driv to nejde. A když s tom člověk pocita, je v půl 12 tuhá

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. února 2022 09:10

Potrefenáhusa on obvykle usne do deseti minut, je jedno, jestli v půl jedné nebo ve dvě. Ale když neusne, tak pak už to je problém a nakonec stačí, že si poleží. Starší v takových dnech míval až do večera samé scény, to on nemá. Já zas úplně nestojím o to, aby vstával po půl páté. Přecejen jeho spánek ovlivňuje chod celé rodiny. 

Offline Potrefenáhusa
38884 příspěvků moje polička 04. února 2022 09:36

Evaeva o to taky nestojim  naštěstí to je u nás hodně výjimečný, prezivam kvůli tomu i dost pozdní vecerku