Vše o těhotenství a dětech
Kokoska Zákaz krmení dravé zvěře!
To si delate srandu, ale s touhle ceduli na zadech chodil muz jako dvoulete dite na tabore, protoze se prejidal neskutecne:D
Malenge Mě nejvíc zaujala ta řidička autobusu. Jako ty prodavače chápu, oni to tam sami prodávají, tak to tam maj. Ale jak ona to tam lovila po nějakých bočních přihrádkách! Ona je milá a pohledná, podle mě to dostává od nějakých amantu, důchodců, co jezděj busem, a pak to přerozděluje, jinak si to neumím vysvětlit.
Zítra ještě potřebuju vyzvednout ty dadoo bundy v GLSshopu, děti budou stepovat před dverma už od 8 ráno!
Karja a dievčatá to všetko zjedli?
letfenixa Na to Bounty zapomněly a s cokoladama jsem jim musela pomoct, aby to nezpraskaly samy Ale pak je uč zásadám nějakýho zdravyho jidelnicku, když to všude dostávají, vzdyt to pak nemá smysl, máma říká, že se to neji, tak proč nám to všichni dávají?
Karja oni to rychle pochopí, že jinde se jí jinak. Klidně jim to vysvětluj, že někteří lidé si stravu nehlídají a pak jsou ztoho tlustí a nemocní.
Moje starší měla takové, docela dlouhé období, že si fakt hlídala, co jí. rešila zeleninu, odeprela si bonbon.
A na Bounty jsem zapomněla i já a ono tam někde pořád je. ![]()
continuity Jj já to samozřejmě takhle vysvětlují. Ony už třeba vědí že doma nejsou bonbony a sušenky a kdy si tohle dáváme. Samozřejmě taky dobre vědí, co kde dostanou a taky i to, co jim v obchodě koupím. Že třeba neukazují na kindervajíčko, ale dobře si vyberou věc o které tuší, že by jim mohla projit. Ale to třeba i v papírnictví. Velkamala si tam prohlíží nějaké velké hračky, ale pak si řekne že si chce koupit balónek a hopik:-D
continuity No ale tuhle se mě ptaly na zvejkacky v obchodě a to se mi paní přede mnou normálně vysmála, když jsem jim řekla že žvýkačky jsou pro mamky a tatky aby se soustředily v autě na řízení:-DZe pro děti nejsou vhodne:-D.
continuity k vysvětlování pubertackam, ze lidi, co si jídlo nehlidaji, jsou tlusti, mám uprimne celkem ambivalentní postoj
Karja keď toho decká dostanú niekde veľa, tak už vedia, že môžu len jednu vec a ostatné odložíme "na výlet". A potom im väčšinu so sambom tajne zožereme.
Karja haha ale podle me zvejkacky moc pro deti nejsou, rozhodne ne pro takhle maly....ale lituju te fakt, ze to do nich furt nekdo pere:(
Potrefenáhusa vid, ja taky. Prijde mi to docela i jako hezkej navod na PPP.
Karja lebo ja všetky sladkosti, čo ľudia synovi ponúkajú, odmietam. Zatiaľ ako náhradu párkrát dostal balonik.
Já bych se teda měla na pozoru, cokoliv brát od cizích lidí a učit na to děti.
Potrefenáhusa ale já jsem jim to takto vysvětlovala, když jim bylo pět.
711990 Potrefenáhusa jo a i dnes jim řeknu, co si myslím o tom, že někteří spolužáci buď neobedvaji vůbec nebo chodí místo oběda do KFC. Z hrůzy před tím, aby náhodou neměli PPP jim fakt nedovolím večeřet brambůrky. Axe tyto pokusy u nás už taky proběhly.
continuity a neprijde ti divny, ze si pak maly dite odpiralo bonbony? Momentalne je teda doporucovanej pristup k jidlu tzv. "no big deal", nedelat z jidla vedu, a to ani ze sladkosti. Proste nedelat z toho neco extra nebo zakazovat, ale vytvorit zdravej pristup.
711990 víš že ani ne? ona to sladké totiž sama od sebe vůbec nemusí, je spíš na sýry a podobné věci. Takže kolikrát si bonbon vzala jen kvůli tomu, že to chtěla ségra nebo se to považovalo za jakousi odměnu. Takže ano, ona si to rozmyslela a řekla si třeba o krabičku malin a nikdy mi to nepřišlo nijak závadný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.