rasaNori Jo tak, to ovšem teda lituju.
Vše o těhotenství a dětech
Kan neni treba, jsem v zenu. Ted jsem zdrhla z venku ke kafi, ono se to tam beze me 10 minut nezblazni:)
Pinot Noir Moji dva raubiri jsou oba trochu stryc Pepin, takze jim koupit dva mluvici krecky povazuju za nejblbejsi napad ever. ![]()
![]()
Evaeva prosim ta, ty mas hadam vacsiu skusenost s ddstep. Alica si vybrala topanky nakoniec tam. Chodidlo ma dlzky presne 16 cm, zimne ddstep ma velkost 27, asi pol centi tam ma este rezervu. Ale vo velkostnej tabulke maju uvedene pri velkosti 28 az 17,5 cm. Co myslis, nebude to mat prilis vela? Keby som tak vedela ako rychlo jej porastie noha, ale nadmerok len pol centimetra pri mensom cisle bude asi moc malo, ze? ![]()
Koupily jste nektera spectru a deti nezaujala?
betsey půl centimetru nadměrek mi přijde hodně málo, to by jí teď byly akorát. Z mojí zkušenosti se dají dobře utáhnout, akorát na úplně hubený kotník ty nízké modely úplně nejdou.
Pinot Noir no oni mají dvě děti, tak asi dva křečky. ![]()
rasaNori Dvojcata dostala houpacku k prvnim narozeninam a zatim nezajem, ale je jim teprve rok a pul, tak je to treba zaujme casem.
Evaeva super, dik. Beriem teda vacsie. Ona nema clenky hubene, skor take normalne, tak to bude dobre.
Tady. I když naštěstí my ji nekupovali, dostal ji od našich na první Vánoce. Ona ji totiž po nich chtěla ségra pro neteř, a naši dbají, aby dávali stejně, někdy to znamená totožné věci. Což jako v principu není špatně a spectra je hezká a univerzální hračka, ale Rosťu nezajímá.
Dnes ráno jsme jely do města, pouze jsme minuly prodejce brambor a ten nám nabízel sušenku pro maloumalou. Odmítla jsem s odkazem na brzky oběd, vypadal dotčene takže vzhledem k tomu i ke kontextu dalších událostí ho pristě neodmítneme. Protože pak jsme šly do zasilkovny kde jsme dostaly bonbony. Odpoledne jsme jely busem, malamala brečela, řidička autobusů ji dala malou bonboniéru Milka, když jsme ji za to šly koupit hyacit, prodavačka jim dala dvě čokoládky, a na zpáteční cestě měla nějakej problém velkamala tak dostala tyčinku Bounty!
Karja ty to vždycky nějak rozseknes ![]()
Karja jezisi![]()
Karja za chvili budou zivit celou rodinu :)
Tabea pomsta je nejlepší studená? ![]()
moora Kdyby mi ty lidi místo toho dávali radši pětikorunu!
Pinot Noir já jsem včera byla za 3 hodiny lehce nahluchlá a to ještě to mimino ani moc neřvalo. Ale hrát si "s autami", kdy mi musel předvést všechny blikačky a houkačky a nejrůznější jiné skřehotačky, to je mazec. U nás máme jen němé hračky, když jsou tu děti někdy celý den, asi bych to vyházela do Botiče. Teda ty hračky. Asi jen ty hračky.
Karja ty abys je uvazovala před obchodem ![]()
Pinot Noir tak ještě přidat ceduli NEKRMIT ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.