Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 11. února 2022 09:32

Evaeva hmatej a najdi u nás taky vůbec neuspělo.

Taky nemáme kuchyňku, dcera vaří maximálně v létě na písku nebo ve vaně z pěny. Ale ty hry od dvou let od djeco jsou super, ta zvířátka jsou moc povedená. A frčí magformers, puzzle. 

Nemá někdo prosím domeček pro panenky "Vyrob si sám" od Djeca? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. února 2022 09:33

Pinot Noir oni si hrají i s magnetickým lovením rybek třeba, ale jen chvilku. Starší teď začal skládat puzzle a celkově má větší záběr než dřív, ale stavebnice pořád vedou. Malé lego jsem teda ještě nevyndala, máme po nás dvě bedny, mají akorát krabičku plnou těch sad z Alberta, ale to ještě neumí stavět. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. února 2022 09:37

Mohučanka my kuchyňku máme, ale starší jí nikdy moc nepoužíval, to spíš mladší. My máme dost věcí po malé ségře, zrovna tu kuchyňku třeba, takže u těch vůbec nepřemýšlím, jestli je koupit.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 11. února 2022 09:38

Karja kdyz jsem videla tohle, tak jsem si hned vzpomnela na tebe ( snad si to nepletu)

Online letfenixa
10888 příspěvků moje polička 11. února 2022 09:38

Je to sranda, u nás puzzle len občas a tie najjednoduchšie,  až od 5 rokov. Pexeso občas.  Kuchynka od roka a podobne. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. února 2022 09:40

Zuzuli jo vždyť jo, mě to akorát pobavilo. Období korálků jsme měli taky, ale třeba to hmatej a najdi by nepoužívali ani jako figurky/modely, oni ani nic nepřeváží nebo tak.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. února 2022 09:43

letfenixa pexeso syn taky nerad, ale jinak si stolní hry teď docela oblíbil. Puzzle začal skládat až teď ve čtyřech, ale ty jednoduché ze 4 dílů, co jsme měli doma, je mu málo, rovnou skládá 16 dílkůale mladší se o puzzle občas pokouší, ale zase nemá tu trpělivost

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 11. února 2022 09:45

A my se dnes poprvé vydaly do nejbližší zásilkovny a do Žabky obě po svých. Sice těch 200m trvalo 20 minut, ale to nadšení! 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. února 2022 09:45

crazydaisy magnetické rybky mali aj u našich úspech a tiež nejaká tá balancna hra, tu mladší úplne miluje. Je ich veľa, my máme takú lienku z lidla ale tá nie je zrovna moc dobrá, šmyka sa to z nej dole. 

Online letfenixa
10888 příspěvků moje polička 11. února 2022 09:49

A navliekanie 0 bodov. Ale zas skúša hackovat ,  tučniak má šál

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 11. února 2022 09:51

Zuzuli crazydaisy duhu mám koupenou v akci, schovanou ve skříni na později. Doufám, že se chytne. Mallu teda baví lego už teď. Pak se mi ještě dost líbí věci od Bobles - třeba Donut a lano na zavěšení by u nás měl určitě úspěch. Pikler je v kurzu denně a jinak je složený za gaučem. A z těch drahých věcí jsou krásné boxy od Lovevery, ale nevím, co tam mají pro ty starší... Dcera si s tím ale teda hraje dlouho a krásně. Nějaké auto je ale super tip, dcera miluje tatrovku a takový dřevěný kamion s vkládačkama. Já bych vymyslela tolik super věcí, že bych potřebovala tak 4-5 dětí, aby to vylo komu kupovat

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 11. února 2022 09:51

Zuzuli hmatej a najdi je spolu s duplo vláčkem teď úplně nejvyužívanější, musím to vytahovat tak 1000x denně, my to teda nehrajeme tím požadovaným způsobem, na to je malá, ale třeba ukazuje na nejakej obrázek na krabici, já vytahnu 3 předměty a ona ukáže, kterej myslela - takhle jsme teda asi před 14 dny začaly, teď už to hodně vylepšila a proste přiřazuje ty předměty ke kartickam, teď jich zvládne na jeden zátah třeba šest, pak jde dělat zas něco jinyho

ale za nás pomer cena výkon úplně super 

Offline Zuzuli
3792 příspěvků moje polička 11. února 2022 10:01

Evaeva ono to ma i velkou vyhodu, ze vetsinu tech hracek lovim po bazarech, kde je temer nepouzite prodavaj rodice deti, ktere to vubec nebavilo. Akorat hmatej a najdi mam z megaknih, tam bylo levnejsi nez bazarove. Mala si rada hraje s figurkama, do budoucna ji planujeme poridit nejakou drevenou farmu, pokud ji to neprejde. Tak pak ty figurky muze pouzivat jeste dal. Treba kocarek u nas uz dost ztratil na atraktivite, misto na vozeni panenky (plysaky v nem nikdy nevozila, ty se revem vyhazovala, pokud jsme si dovolili je tam posadit), slouzi jako kresilko u pohadky. Cekam, kdy rupne

Offline Zuzuli
3792 příspěvků moje polička 11. února 2022 10:06

Potrefenáhusa ja u vetsiny tech hracek taky pocitam s tim, ze je bude pouzivat ruzne, ne jen podle oficialniho navodu. A vlastne se mi moc libi, jak jsou diky tomu ty hracky variabilni. Ze to neni treba jen kocarek, ale jsou to figurky do divadla, bingo, hmatova hracka, prirazovani... Nejoblibenejsi je ted u nas to navlekani, u toho vydrzi az podezrele dlouho. Ale nejlepsi je pochopitelne behat venku, lezt po plotech, houpat se klouzat. Uz aby bylo jaro

Offline Zuzuli
3792 příspěvků moje polička 11. února 2022 10:08

MPLee piklera a houpacku bych moc chtela, ale asi ted kvuli me lecbe moc doma nebudeme a pak uz bude teplo a budeme vic venku, tak ted pochybuju o nakupu. Mala si tady uz sama stavi ruzne prekazkove drahy, prisunuje si k pohovce taburet, konferecni stolek a svoji malou zidlicku a pak po tom leze a preskakuje. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. února 2022 10:26

Zuzuli mladší je ve vleku staršího, ale starší byl trochu "divný". Do roka a půl všechny hračky ignoroval, pak začal se stavěním kalíšků a kroužků na tyč. Ale opravdu si začal hrát až ve dvou letech, když dostal to Duplo. S tím si vydržel hrát neuvěřitelně dlouho naprosto sám

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 11. února 2022 10:35

Zuzuli kdyby vam to aspon trochu pomohlo a udelalo radost, radi vam to nekdy pujcime. Klidne na tyden, dva...  

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 11. února 2022 10:58

Zajimalo by me, co si mysli takovy pulrocni mimino, kdyz lezi na pohovce a 10 minut soustredene skrabe prstickem po operadle a uprene na to kouka

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 11. února 2022 11:38

Na pondeli jsme objednani na gastro.

Mleko uz neni - v utery jsem nakojila 180 behem 10 minut, ve stredu 35 za 25 minut (nevazim vzdycky) a ve ctvrtek uz nebylo... Prsa se ani nenalevaji...

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 11. února 2022 12:17

Babicka si prave odvezla obe harpyjky na cely vikend