Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38888 příspěvků moje polička 13. února 2022 22:16

žluťásek jakoze do 3 let to jen rostlo? To bude mít naše dite asi vlasy do pasu, je to fakt Itt

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 13. února 2022 22:16

Potrefenáhusa Mně se to právě líbí jak vaše malá tu ofinku nemá. My ji "založili" už někdy v osmi měsících a ted od toho nejde upustit. Dokud to dítě nemá rozum trochu, tak to prostě nejde nechat dorust, a velkámalá ma tu ofinku fakt od pulky hlavy uplně:-D. Ale jedna kamarádka mi aspon říká, že má takovej zajímavej vzhled, že takovýhle holčiček tolik není:D. Tak snad nám to nebude mít za zly jednou, naše babička stále trpí ujmou z nějaké mašle co nosila jako malá, ted se to co chvili vytahuje:-D

Offline Potrefenáhusa
38888 příspěvků moje polička 13. února 2022 22:19

Karja no naši rostou ty vlasy taky od pulky hlavy dopředu. Ona si naštěstí nesundava moc sponku, takže se to dá vydržet  

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 13. února 2022 22:22

Kokoska 

Já jsem nějaký přírodní úkaz. Narodila jsem se s hustou tmavou kšticí, která se postupně změnila v řidké světlé cosi. Bych radši brala v roce pleš a pak pořádný vlasy.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 13. února 2022 22:24

Len Jo, už vypadá dospěle. Já si taky dlouho netroufala, ale ona už se mu vzadu dělala taková "kačeří prdelka" jak se mu to točilo kolem límce a ofina už mu lezla do očí a rozčilovalo ho to. Tak jsme se odhodlala. Jako, není to taková tragédie, na fotkách vypadá normálně, jenom u každého ucha to má vystříhané trochu jinak a při detailním pohledu jsou vidět zuby, kde jsme stříhla trochu víc než jsem chtěla. Kde jste byli u kadeřnice? 

Offline continuity
43170 příspěvků moje polička 13. února 2022 22:27

Potrefenáhusa Karja každému přirozeně rostou hlavy od půlky hlavy dopředu. Jak je ten vir na temeni, se to láme. Když to chceš jinak, musíš je přivyknout.  

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 13. února 2022 22:27

Potrefenáhusa

No jako ten směr rustu s tim podle mě nic neudeláš, mě se teda trochu povedlo tu ofinu zridnout, že některé prameny vlasů jsem prostě nestříhala, ale stejně to má furt od konce hlavy dopředu:D, ale já jsme takovou ofinu měla do deseti let. To už za chvíli budete dělat nějaká culíčky. My jsme měli teda období jen měsíc, co nosily obě dvě holky dva copy, ted maximálně tak culík. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. února 2022 22:29

Potrefenáhusa starší by u tabletu vydržel klidně hodinu, s mladším je to horší, už jsem ho taky stříhala na dvakrát, ale teď už to celkem jde, on měl vlasy dlouhé už při narození a vůbec mu nevypadaly, poprvé mu nebyl ani rok a to jsem teda dělala několik dní. Jak píšou holky, stříhám v oblečení, vlasy moc nemokřím. Ale holky mi přijdou jednodušší, jak jen zarovnáváš délku, to nám mamka vždycky šmikla ve vaně za pět minut, ale samozřejmě to chtělo alespoň elementární spolupráci. Len mě se s nimi právě ke kadeřnici nechce, většinou se mi to i povede hezky, ale při poslední akci jsem teda neměla šikovnou ruku 711990 Ale učitelka na cvičení to vždycky hrozně chválí, tak snad nevypadá úplně jako pitomec.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. února 2022 22:34

Karja mě se holky s ofinkou líbí, je to takové dětské. Ale je fakt, že dneska to holčičky moc nenosí. Neteři nechali taky rovnou růst vlasy do délky, ale byl to děs, nejradši bych jí to šmikla při každé návštěvě, pořád jí to lezlo do očí, sponky padaly,... Snad až ve třech to začalo být dobré. Až jim to začne vadit, tak už přistoupí na nějaké podmínky čelenky nebo sponek.

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 13. února 2022 22:37

Evaeva No velkámala nosí čelenku, ale na indiána, prostě přes celo přes tu ofinu:-D, 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. února 2022 22:38

Karja proč ne, má to jen tak na krásu, jak říká můj syn

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 13. února 2022 22:45
Reakce na dynda:

Kokoska 

Já jsem nějaký přírodní úkaz. Narodila jsem se s hustou tmavou kšticí, která se postupně změnila v řidké světlé cosi. Bych radši brala v roce pleš a pak pořádný vlasy.

​Tak já se taky narodila s hustou tmavou kšticí, ale teda změnila se časem v tmavé řídké cosi. A mám teda dojem, že když už má člověk řídké vlasy, tak je lepší je mít světlé, na těch tmavých je kvůli kontrastu ta řídkost víc vidět ;o)

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 13. února 2022 22:50

Děti mají teda vlasy oba krásné, ale dceři vydrží učesané tak pět minut bez ohledu na to jestli jsou rozpuštěné nebo svázané a synovi už leze ofina pomalu až k nosu, jenže se ho bojím stříhat, abych mu u toho nevypíchla oko :o)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 13. února 2022 22:54

DruI 

Já už to hrozně dlouho barvím na tmavší, nemám srovnání na sobě. Ale na mamince vidím, že když má barvu, vypadá to líp, když se jí barva vymyje, vypadá to ještě řidší. 

Offline Zuzuli
3795 příspěvků moje polička 13. února 2022 23:18

Potrefenáhusa u nas to do tri let taky jen poroste, spis jeste dele, kdyz to je holcicka  za dva mesice bude mit dva roky a na strihani tam zatim nic nema. Ale i tak je ted vlasatejsi nez ja

Online Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 13. února 2022 23:19

žluťásek Ríša byl zrovna včera v tom kadeřnictví s autíčkem. Vypadá jak odvedenec na vojnu. Poprvé se nechal ostříhat i strojkem a řekl, že to nic není, že příště ho může ostříhat tatínek. To bych docela ráda, protože ty čtyři stovky si radši nechám.

Muž se stříhá strojkem sám už roky, má praxi. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. února 2022 23:23

Pinot Noir Jednou jsem šla okolo a bylo tam chudák nějaké hysterické batole. Ani autíčko, tablet, maminka a jedna zaměstnankyně nezmínily to utrpení. Druhá se ho snažila stříhat, no já bych se na to už dávno vykašlala

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 13. února 2022 23:30

Tak když jste u těch vlasů, dnes u nás došlo k významnému pokroku. Dcera 8 let, kterou necháváme stříhat tak 2x až 3x za rok nakrátko, protože se nenechá učesat ani se sama nechce česat, dnes sama přišla s tím, že by mohla nosit čelenku, aby neměla vlasy na čele a až v očích. Tak uvidíme jak dlouho jí to vydrží. To je ten případ zmiňovaný, kdy půlka vlasů roste dopředu jako ofina

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 13. února 2022 23:42

Staršímu jsme střihli v roce jen ofinu a v 1,5 šel strojkem. Vypadal trochu jak uprchlý vězeň. Mladší měl háro něco jak housátko od Potrefenáhusa , nosil tak od osmi měsíců sponky. V roce jsem ho držela na ruce a ségra stříhala. No měl to chudák jak podle hrnce a vypadal strašně. Někdy ve 2,5 letech na sebe nenechal šáhnout, to měl ofinu a vlasy po ramena. Teď už to naštěstí řešíme u holičky nebo já strojkem. Musím se pochválit, zadní časti už docela umím.

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 13. února 2022 23:44

Pinot Noir já bych asi mileráda ty čtyři stovky zaplatila, kdybych to nemusela dělat já ale nůžkama, strojkem se mi to popravdě moc nelíbí na těch malých klucích. Ale zas to dlouho vydrží, velký plus