MPLee Pegresy jsou na hodne sirokou.
Vše o těhotenství a dětech
MPLee my mame vysoke kozene zimni ricosta pepino a jsou skvele. Kdyz si psala, ze jinak ricosty nosi, tak tyhle fakt doporucuju. Mala v nich beha i v louzich a nikdy neprotekly. Jeste je teda impregnuju, ale i tak skvele drzi. Sankovala v nich, beha v nich po hristi, proleze kazdou louzi... Demary pro takove prcka nedoporucuju, ani mammuty, jsou hodne vysoke v pomeru k delce chodidla u tech malych velikosti a chodi se v nich jak v lyzakach.

MPLee 12 cm nohu má i naše a u většiny bot mi to i s nadmerkem ukázalo vel.21, tak pozor pri kupovani naslepo
To Rosťa by se bez holin neobešel, to je geniální vynález.
Potrefenáhusa no ja asi blbe merim, protoze treba ricosty nosi 19, Froddo a Bundgaard ma 20 a velky nadmerek... Ale budu koukat na rozmery stelky.
Zuzuli dekuju za tip, mrknu na ne.
MPLee ricosty 19 tu prave mám a naši už nejdou ani nazout
Karja Super, díky.
Potrefenáhusa tak ocividne merim spatne. Jako me se to i zda divny, tech 12 cm. Protoze kozene capacky co maji 13 cm ji padaji z nohy a jsou ji obri, ale kdykoli ji tu nohu obkreslim tak mi vyjde 12. Ale na sirku jsem taky promerila centimetr. Jsem marná
MPLee já to měření taky nemám ráda, nakonec mi jako nejlepší přijde postavit je na stélku. Když kupuju nové, tak je nejdřív změřím, pak postavím na stélky bot, co nosí teď a nakonec to ještě porovnám s tím, co o stávajících botách uvádí prodejci![]()
dnes bol otrasny den a to este neskoncil. syn si dal hlavickou do sklenenej vyplne vo dverach a krvi jak z vola
. celo rozrezane a ledva sa to podarilo spomalit a nie zastavit. po obviazani muz volal sanitku tak dosli kukli vysetrili co sa dalo a viezli nas na urgent na chirurgiu kde syna zasivali a robili rtg. sitie po pichnuti lokalky zvladol krasne a ani nepipol a nepohol sa. dostal od sestricky hracku. rtg tiez ok. uz sme doma. na toto nemam doma dost chlastu jezizikristepanebozemoj!![]()
MPLee Mam doma jedny D.D.step ve velikosti 20, kupovala jsem je od kamaradky pro dceru jako nahradni, ale jsou ji furt velky, takze bohuzel netusim , jak je to s jejich nepromokavosti.
eless proboha ![]()
eless panebože. Hlavne že oči jsou v pořádku. Přeji bezbolestné uzdravovani![]()
To je hrůza. Takže se to sklo na něj vysypalo? Nakonec to teda zvládl skvěle a je dobře, že se nestalo nic horšího než trocha šití. Ty nervy, to muselo být hrozné.
dynda cele sa to nevysypalo ale dorezalo poriadne

eless ježíšmarjá, chudáček! Ale zvládl to výborně! ![]()
eless teda jak to sklo vidim, clovek aby byl rad za to "jen" siti hlavy.
eless ježkovy zraky, úplně se mi dělá zle. Chudáček, zvládl to skvěle ![]()
To měl teda kliku, to je dobře.
eless strašný!
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.